Besviken och arg, ändring v2

Redan inne på v2 och full rulle med jobb ( äntligen ) och annat , härligt. Bara barnen som väntar på att skolan ska börja på onsdag. Mina planeringar funkar än så länge nu 1 kg lättare .......

I dag tar jag 1 timmes cykling till jobbet passa på när solen tittar fram och det är mys väder ute. Mycket har hänt bara på några dagar , mest lite skit saker , ibland önskar jag att människor kan ta det lugnt innan man gapar tycker jag , ta reda på saker innan man skriker.......... Så det brast för mig :( .

Sen en nära vän hamna på sjukhuset , men var inte så farligt som tur va , så det var ingen bra start på veckan alls. Haft en helg med mina goa barn medans mannen jobbat. Men ska man se på det hela så har jag ändå haft positiva saker från veckan , det visade vågen mig !

Sen detta med förändringar jag skrev om i ett annat inlägg , va inte rädd för det , testa först eller har jag fel, varför stampa på samma plats ? I dag sker en lite förändring på mitt jobb , som jag inte tycker är en big deal. Utan rentav bra , men tyvärr skapade det ramaskri , får mig att fundera på en sak inga rutiner ändras , det kommer vara samma bara det att man få se ett nytt ansikte? Fast ändå inte , personal som jobbat lika länge med samma sak , är det farligt? Jag vet inte , men nu tar vi en dag i taget och andas ! Jag har nästan aldrig höjt rösten mot mina arbeta kollegor men nu hände det , fast det var bara några inte hela gruppen utan max 3 pers som den irritationen var riktat mot men var inget illa menat men de trodde blint på den fakta som inte stämde kom upp , sen kanske all förändring inte är bra men då ska man säga ifrån.

Sen har de inte lyssnat på mig och det var det värsta tror jag, va nog det som kändes mest. Ja jag är ledsen och besviken men de fattar nog inte ens själva. Alltså jag har inget emot att de är upprörda av förändringen det får man vara men det var ingen diskussion de hade utan koncentrerande att världen typ skulle gå under på grund av en lite förändring och de trodde jag skull göra något , fast jag har kollat upp saker och ting och berättat för dem flera gånger innan , men nej min röst är inte oki . Vart flera saker och saker som jag inte ens får vart med och bestämma i gruppen utan beslut bara tagits!!!!!

Det är detta jag är arg och besviken på !!!!!!

Men nu släpper vi detta och försöker gå vidare.

Men jag har fått både avsluta 2017 med bra böcker och börjat 2018 med bra bok :)


El Choco: Svensken i Bolivias mest ökända fängelse av n.

27- årige Jonas Andersson från Kungälv hade i ett desperat försök att bli av med sina skulder erbjudit sig att göra en affärsresa till Bolivia. Han åkte fast på flygplatsen med nästan tre kilo kokain i väskorna och hamnade på det ökända fängelset El penal de San Pedro, 3 600 meter över havet i Bolivias huvudstad La Paz. Jonas Anderssons första tid blev en kamp för livet. Men de kaotiska åren på San Pedro blev ironiskt nog också vändpunkten i hans liv. Det var här han slutade med droger, det var här han gifte sig och det var här han blev pappa för första gången. Fick tips av en vän att läsa denna och den är verklig hets baserad. Så bra man var fast redan från start och va hemskt egentligen att det får förekomma så på ett fängelse. Ta betalt för ens ha en cell, familjer med barn bor där . Usch fy. Fick 5 av 5.

Bakom stängda dörrar av B. A Paris. Känner du Jack och Grace? Han är snygg och förmögen, hon är charmig och elegant. Han är en hängiven advokat som aldrig har förlorat ett mål, hon sköter hemmet och maten till fulländning och avgudar sin handikappade lillasyster. Fast de är nygifta verkar de ha allt. Man kanske inte vill tycka om dem, men man gör det. Man blir ohjälpligt charmad av deras otvungna, bekväma hem och av deras trevliga middagar. Man skulle vilja lära känna Grace bättre. Men det är svårt, för man upptäcker att hon och Jack är oskiljaktiga. Vissa skulle kalla det för riktig kärlek. Andra undrar kanske varför Grace aldrig svarar i telefon. Eller varför hon aldrig kan komma och ta en kopp kaffe, fast hon inte jobbar. Hur hon kan laga sådan enastående mat och ändå vara så slank. Eller varför hon aldrig verkar ha någonting med sig när hon går ut ur huset, inte ens en penna. Eller varför det sitter skyddande ståljalusier för alla fönster på bottenvåningen. Vad är det egentligen som händer bakom de stängda dörrarna? Jag hade tråkigt på bussen och börjad lyssna på denna och jag var fast, sån bok som kryper i skinnet och inser att detta bara skrämmer upp en . Men samtidigt en historia som kan vara sann..... 5 av 5 i betyg.

Skuggan av tvivel av Peter Robinson. Vad som skulle ha varit den första dagen i Lauras och Benjamins gemensamma liv blir istället den sista. Brudparet hinner knappt ut på kyrkbacken innan de blir skjutna. I tumultet dröjer det alltför länge innan någon riktig hjälp når fram till blodbadet vid den lantliga kyrkan. När tystnaden lägger sig är flera av bröllopsgästerna döda. Efter en intensiv jakt på förövaren verkar det för en stund som att rättvisan segrat. Men kriminalkommissarie Alan Banks plågas av en känsla av ovisshet. Han vill veta vad som egentligen hände utanför kyrkan och varför. Banks börjar gräva djupare i morden, driven av en stor personlig sorg. Allteftersom nya ledtrådar uppenbarar sig leds Banks längre in i det förflutna och in på gamla hemligheter. När han äntligen närmar sig den chockerande sanningen är det nästan för sent. Jag gillar hans böcker men den förra var inte så jätte bra men denna var bättre, visst spännande historia men stampade länge på vissa ställen men den fick ändå 4 av 5.


  • Böcker
  • 217 visningar

Gillar

Kommentarer