Älskar hotell!

Vilken underbar vecka jag har haft i Grekland och det finns så mycket jag vill dela med mig av , go mat och mycket vandring. Men tänkte på en sak där att det fanns hur mycket hotell att välja på och hur ska man kunna välja bland alla dessa ? De hotell jag har bott i Sverige har varit bra och till bra priser , speciellt när man har varit iväg på spinning tävlingen eller på spa !

Det är underbart att bara kunna ta en natt på hotell och det finns ett som jag vill åka till och nu ligger den 14 timmars kör väg ifrån oss , men en liten mini semester ? Ett hotell i Piteå ! Jag har spanat in det och så mysigt det verkar vara där , fina rum :) Furunäset hotell och det ligger inte så långt ifrån centrumet ca 3 km, och har 35 rum . Håller även konferens om man behöver lite avkoppling plus jobb !

Sen har den en otrolig spännande historia som jag fastnade för och älskar sånt. Byggt år 1881, för att vara ett storslaget sjukhus, men som har senare blivit ett fint hotell. men det spännande av allt att det skulle vara hemsökt och till och med varit omtalat i det okända ! Nu lockar det mig ännu mera .

Men sen att jag har aldrig varit så högt upp så bara det hade varit häftigt att se , jag vill se mera av Sverige och dess fina natur , så åka dit upp och vandra lite och utforska hade varit perfekt för mig i sommar.

Sen älskar jag hotell frukost , så blir nog att planera lite ! ( även om detta är skrivit ihop med ett företag ) Så blev jag väldigt nyfiken på att åka hit och uppleva detta.

Nu ska jag tvätta upp lite efter resan och gosa med barnen , katter och dammråttor så hoppas ni får en bra start på veckan!

Gillar

Kommentarer