25%

Yes äntligen börjat jobba 25% nu men det är lite , bara lite synd... För att jag får inte lyfta och bära tungt , samtidigt så sätter man ju inte in någon för mig förutom de timmar jag inte är där , så två timmar gör jag och händer det något så får jag inte gå in och hjälpa men min arbetskamrat få ta allt, visst vi ska hämta isåfall folk från avdelning bredvid , men jag känner mig som en belastning för min arbetskamrater. Jaja det löser sig hoppas jag.

Äter starka värktabletter som ska ta bort min smärta , visst lite nytta gör dem. Jag har ingen feber längre och fått lite mera energi men smärtfri är jag inte än tyvärr , men vi ska höja sakta dosen och nu hoppas jag att det är borta snart.

Även om jag verkar gnällig och så vidare så är det inte meningen men vara hemma i 5 månader nästan 6 och inte fått knappt göra något , får jag inte nu heller men det tar på en och träffa arbetskamraterna är bara helt underbart igen , skratta och skämta och bara vara med andra.

Idag ska jag göra mina timmar på APT och jag ska bjuda på fika , tyvärr köpa men får hitta något gott. Min minsta har fått feber :( Mannen får vaba de två timmar som jag är på jobbet sen.

Äntligen har min läshörna börjats att göras i ordning , håller på att slipa så vi kan snart spackla och sen måla, hittade så underbar färg på Ivars och bara hoppas att det blir bra på väggarna med , nu är det inte så mycket att måla på men det räcker. Ska även köpa lite färg till fönster karmarna , blivit lite slitet här och var när vi hade våran mat plats där så kommer att bli tipp topp. Så länge jag har fått vänta på detta.

Var på affären Chili för ett tag sen och där hittade jag ett så snyggt bord till tv rummet så jag kunde inte låta bli ....... Var i Uddevalla på stan för ett tag sen oxså och gick förbi en sån fin inrednings butik som hette Sagolika hem och hittade en sån fin lampa till min läshörna , så det kommer att bli toppen där......

Nej måste skicka iväg mellersta med taxin och sen ska jag slå upp matte boken ......

Ha en go Tisdag

  • 58 visningar

Gillar

Kommentarer