Nu drar det ihop sig , imorgon sitter jag på tåget till Eskilstuna och sen på söndag går flyget till Aten ....... Jag är väldigt nervös för jag flög för typ 2 år sedan första gången så nu är det andra gången jag flyger iväg , men denna gång ska jag stanna en hel vecka, jag är så tacksam och sån fin 35 års present att få träffa min mamma <3

Fyller år på tisdag och då ska vi gå ut och äta på ett ställe som hade fått bra betyg , enligt min mamma och vi kommer att vandra i Akropolis . Det kommer även bli mycket vandring och se staden i lugn och ro . Jag var ju bara där i tre dagar sist och man han inte med så mycket då.

Jag fick ytterligare fin present av min man som jag ska ha på mig när vi går ut och äter , en topp ifrån desigual, den är så fin och ska även se om jag kan hitta lite fin byxor att ha till !

Så nu har jag fått tillräckligt av honom en resa och denna fina topp.

Jag fick så fina blommor av min man på alla hjärtans dar med så lite bortskämd är man ...........'

Nu har mina barn varit sjuka i 2 veckor nästan men nu är det klart tror jag , de tjafsar och bråkar som bröder så ja de är friska nu :p

Nä ska kolla igenom , och jag hoppas att vi får hämta en annan rolig sak idag men ser lite mörkt ut , så jag får inte prova den förrns jag kommer hem igen ( En ny bil ).

Ha en underbar helg och ta hand om varandra ......

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det har varit full rulle här , med jobb och sjuka barn , så nu hoppas jag att idag är sista vab dagen ! Har bara sen 3 arbetsdagar kvar , sen börjar min semester. På Söndag flyger jag till Grekland, Aten. Hälsar på min mamma som bor där sen 3 år tillbaka. En hel vecka med skoj och fira min 35 års dag och umgås lite med svägerskan ! LÄNGTAR :)

Jag ska också börja på en ny arbetsplats i maj. Jag ska lämna mitt gamla arbetsplats efter 16 år , till ett helt nytt och närmare mig, närmare mina barn. Det tar bara 30 min att cykla till och sen närmare gymmet . Jag ska jobba med samma inom äldrevården, men kände att jag behövde bryta upp från det gamla nu. Visst jag kommer att sakna mina arbetskamrater och de som bor där. Men jag har känt mig så rast lös det sista och behövde något nytt. Sen kommer jag känna några där men aldrig jobbat med dem förutom en. Detta ska bli skoj!

I dag kommer det ner så fina och stora snöflingor, älskar det . Men mina små änglar få hålla sig inne idag med så inte de blir sjuka på en ny vända. Mitt i all dessa sjukdomar , min sjukskrivning och tuffa tid , ja man ska ju inte vara frisk helt ut så har min man fått reda på att han har reumatism :( . På grund av sin uc som är en tarm sjukdom! Så imorgon ska han till reumatism sjukgymnast på sjukhuset ........ Men vi hoppas att det går bra.

Men nu ska vi försöka vara friska och se fram emot nya jobbet och sen börja med träningen igen som hela tiden skjuts upp på grund av andra saker hela tiden. Nu kör vi och imorgon ska köra spinning !!!!!! Men massor av böcker har ju fått bli lästa , mm underbart !


Blodmåne av Marcus Lutteman : En internationell thriller om den illegala handeln med noshörningshorn som idag betingar ett högre kilopris än både guld och kokain.
EN NOSHÖRNINGSHONA dödas brutalt på Kolmårdens djurpark medan svenske rockstjärnan Rob Chasey roar sig med att trasha hotellrum i New York. Några timmar senare finner han sig själv på den sydafrikanska savannen, mitt i en global härva av smuggelkarteller och korrumperade diplomater. Där visar det sig att han själv är främsta villebrådet, och att den enda han kan lita på är den omutligt vackra parkskötaren Thabisa. Helt oväntat hittar Rob Chasey ett motangrepp frågan är bara om det även kan rå på det syndikat som ligger bakom mordet på den svenska noshörningen. Den började väldigt bra och spännande, men sen blev den bara seg . Visst hemsk historia , men jag fastnade inte för den. 2 av 5 i betyg.

Luftslott av Sheila O`Flanagan : Carey Browne jobbar som flygledare på Dublins flygplats och är van vid att hantera oförutsedda händelser. Så när Ben Russel, en man hon känt i bara fem minuter, friar, tar hon hand om situationen lika lugnt som vanligt - och tackar ja! Till hennes vänners skräckblandade förtjusning... Trots vännernas tveksamhet och ett kyligt mottagande från Bens syster, Freya, så är Carey fast besluten om att få äktenskapet att fungera. Hon vet att hon funnit sin själsfrände. Om folk bara kunde lämna dem ifred. Men det verkar som om Ben inte har varit helt uppriktig om sitt förflutna och Carey börjar snart undra om hon inte begått ett stort misstag. När allt kommer omkring så måste det bara vara för bra för att vara sant. Lite samma här att den började väldigt bra sen planade utför , lite tråkigt för att den kunde säkert varit mycket bättre men den blev bara tjatig i slut ändan men den fick ändå 3 av 5 i betyg.

Låt mig ta din hand av Tove Alsterdal : Natten mot valborgsmässoafton störtar Charlie Eriksson ner från en balkong på elfte våningen i Jakobsberg. Bakom sig lämnar hon ett liv av droger, kaos och ouppfyllda drömmar. Polisen avskriver dödsfallet som självmord. Samma natt vandrar Riddarn genom Jakobsbergs centrum, en tilltufsad man som hävdar att Olof Palme fortfarande lever. Han ser Charlie komma ut från en nattklubb tillsammans med en man som beter sig hotfullt - men vem skulle bry sig om det vittnet? Helene har lämnat förorten. Hon har suddat ut sin bakgrund och brutit med familjen: en mamma som övergav dem, en pappa som drack och syrran som inte kunde skilja på verklighet och fantasi. Men vem var hennes syster Charlie egentligen? Tog hon verkligen livet av sig? Och vad gjorde hon i Buenos Aires fyra veckor före sin död? Det visar sig att Charlie hade kommit ödesdigra hemligheter farligt nära. Spåren leder henne tillbaka till 1970-talet när deras mamma förälskade sig i en argentinsk flykting och försvann. I sin jakt på sanningen konfronteras Helene med en brutal del av historien som går djupare in i hennes eget liv än hon någonsin kunde ana. Jag hade läst en annan bok av henne som var väldigt bra. Men började läsa denna , visst den har en spännande historia men det var så mycket hoppande och jag fick inte riktig sammanhang av den så den föll pladask så denna fick bara 2 av 5 i betyg.

Agenten av John Grisham : Under sina sista timmar i Ovala rummet benådar den avgående presidenten en ökänd Washington-agent, Joel Backman, som tillbringat de senaste sex åren i ett federalt fängelse. Vad ingen vet är att presidenten gör detta efter enorma påtryckningar från CIA. Det verkar som om Backman under sina glansdagar lyckats få tillgång till hemliga fakta som äventyrar världens mest sofistikerade system för satellitövervakning. Backman smugglas i tysthet ut ur landet i ett militärt transportplan, förses med ett nytt namn, en ny identitet och ett nytt hem i Italien. När han väl är där kommer CIA att läcka information om hans vistelseort till israelerna, ryssarna, kineserna och saudierna. Sedan är det bara för CIA att vänta. Någon möjlighet att Backman kommer att överleva finns inte. Frågan är bara: vem kommer att döda honom? Denna bok kunde jag inte släppa , han skriver så lätt lästa böcker men samtidigt så bra. Han kan skriva så att det trollbinder en solklar 5...

Carol av Patricia Highsmith : Therese Belivet, 19, drömmer om att bli scenograf och jobbar extra i en leksaksaffär. En dag expedierar hon en elegant kvinna och tillsammans hittar de en julklapp åt kvinnans dotter. Kvinnans namn är Carol Aird. Therese får impulsen att skicka henne ett julkort, vilket blir början på en passionerad kärleksaffär - men som också gör att Carol riskerar förlora vårdnaden av sin dotter. Maken har hyrt en privatdetektiv som förföljer kvinnorna och buggar dem. En väldigt intressant historia som kunde mycket väl vara sann . Att folk hade såna syner om man älskade en person som var av samma kön! Att man kan förlora sina barn på grund av det. Vi skulle läsa denna bok i Go`kvälls bokcirkel. Jag tyckte den var ledsam men jag blev mest irriterad att en sån äldre kvinna kan utnyttja en sån ung tjej. Men det var allt typ för mig var det bara en vanlig kärleks historia typ. 3 av 5.

Begynnelse av Dan Brown : Robert Langdon, professor i religiös symbolik vid Harvard, anländer till Guggenheimmuseet i Bilbao för att närvara vid avslöjandet av en upptäckt som enligt inbjudan kommer att ”förändra vetenskapen för alltid”. Edmond Kirsch, en fyrtioårig miljardär som blivit världskänd för sina hypermoderna tekniska uppfinningar och djärva förutsägelser, var en gång Langdons student. Nu hävdar han att han funnit svaret på två av mänsklighetens mest omdebatterade frågor. När den spektakulära presentationen inleds inser Langdon att han och de hundratals andra gästerna står inför ett avslöjande som är långt mer kontroversiellt än de kunnat ana. Men plötsligt exploderar den välorkestrerade kvällen i kaos. Tillsammans med museets eleganta chef Ambra Vidal finner Langdon sig vara måltavla för en okänd fiende som inte skyr några medel för att förhindra att Kirschs banbrytande upptäckt når dagens ljus. Tillsammans flyr Langdon och Vidal mot Barcelona för att knäcka det kryptiska lösenordet som skyddar Kirschs hemlighet innan det är för sent. Under den dramatiska jakten tvingas Langdon navigera bland mystiska koder, nedtystade historiska fakta och religiös extremism. Jag älskar han andra böcker även denna. Da vinci är ju självklart bäst. Men jag blev så till mig när han släppte den , men lite besviken som en kompis sa att det är inget nytt i historien. Den kändes som de andra samma sak händer typ men man fastnar och spännande därför får den bara 4 av 5 på grund av det men värd att läsa!Likes

Comments

Nu få det vara bra ............. jag har inte varit så aktiv för här har det hänt saker ..... För två veckor sen åkte jag till NÄL för jag hade fått en kallelse till infektions mottagningen. Varför visste jag inte och de jag frågade trodde bara att det var en återkontroll , eftersom jag har vart där och tagit prover som visat ok så jag fundersam, men jag åkte dit. Det visade sig att jag skulle göra en lumbalpunktion heter det, att det tar prov på rygg vätskan tömmer i lite rör . Sen fick man inte lyfta tungt och får huvudvärk den dan . Men va bra jag som skulle jobba kväll , de kunde informerat mig om detta. Men tog provet , läkaren sticker in en nål i ryggen och tömmer på vätskan.....!!!!!!!!

Måndagen mådde jag ganska oki , lite tung i huvudet . Men på tisdagen kom jag knappt upp ur sängen , jag låg och grät för det kändes som mitt huvud skulle explodera... Ringde min man , för jag var nära att ringa ambulansen, men med lite kaffe och tabletter så lättade det lite men kunde bara ligga raklång och utan kudde bara stirra upp i taket. På onsdagen var det likadant grät av värken , ringde in till näl men enligt dem kunde det bli så här och vi skulle ha is i magen och avvakta till fredagen, men min man fick stanna hemma och ta hand om barnen och ge mig vätska via sugrör , kunde knappt röra mig , stirra upp i det jävla taket. Fredag kom fortfarande dålig ringde in igen men de ville avvakta igen över helgen ....... allvarligt skit rent ut sagt men jag orkade inte med något.

Men som tur va vände det på helgen och sen på onsdagen förra vecka kunde jag röra mig utan huvudvärk så 1,5 vecka ligga till sängs. Så detta kommer jag aldrig göra om igen.,,,,, Min man fick duschat mig och hjälpte mig , så tacksam <3 Men mitt hår , jag såg ut som ett troll i huvudet . Var rädd att det var så förstört för det var ju bara att tvätta så snabbt för jag fick sån huvudvärk och kunde inte borsta det heller , men med mycket inpackning och olapex så nu är det normalt igen .......

Så en tråkig start på året men nu ska vi träna inför spinning tävlingen!!!!! Vårat lag kom ju delat andra plats och vi kanske kan vinna i år !!!!!!! Så efter alla sjukdomar , sjukskrivningar och allt skit så nu ska vi få upp konditionen igen. Fast de har ändrat iår att det bara är 12 timmar nu istället för 24 timmar .... lite tråkigt dock.

Sen hade jag och min man köpt en air fryer , till oss i julklapp. Den kom på posten vi packa upp och testade den, hm den började låta jätte konstigt . Skicka tillbaka , men fick en ny och jag är så nöjd så nu ska vi ha kul med den . Man kan baka i den och även göra kött så här blir det experiment.

Så efter dett ska vi vara tacksama och ta hand om varandra och nu ska vi köra igång med jobb imorgon och sen gymmet för att se hur min kropp funkar , jag var på yoga idag och det är väldigt ro givande och kroppen mår bättre .

NU HAR VI SKOJ OCH LE , TA HAND OM ER

Likes

Comments

Nu när jag har fått reagerat av mig och fått ur mig det jag kände i förra inlägget så känns det bättre. Fick även säga som det va på ett möte så nu är jag lite lugn.

Men det finns såna i min närhet som har det svårt men sen även får börja om på nytt efter en tufft 2017 , jag har lovet att ställa upp så fort min hjälp behövs. Där kan man se hur en människa kan sätta rädsla i en fast inte medvetet . Ny start , nya mål .

Jag har funderat att gå någon stans med att få rensa bort det negativa energin i min kropp och införa lite glad energi , mera ork och vilja , men hitta en bra till hjälp är svårt.

I dag var jag iväg till en sjukgymnast och gjorde lite laser behandling mot min onda punkt i ryggen . Men vad det pirrar i min arm just nu så nytta gjorde det allt , ska göra det ett par gånger för att hjälpa till med läkningen. Så förhoppningsvis kanske vi kan sluta med dessa tabletter och även börja träna ordentligt. Ser ljust ut ÄNTLIGEN även om jag har ont just nu!

Jag cyklade till jobbet i måndags , herregud vilken dålig kondis man har. Orkade knappt cykla upp för en kort backe. Men det är inte så konstigt , knappt rört mig på dessa 7 månader jag har varit sjukskriven. Men jag gjorde 12 km på 53 minuter. Så nu har vi något att slå.

Jag är med i go kvälls bokcirkel på fb. För att veta lite vad jag tycker under de läs schema man har , så hittade jag en sån häftig antecknings bok med första boken i serien om Kitty , detektiven. Jag älskade dem böckerna när jag var lite, hade en hel del och de görs än idag. Jag har även den första delen i den serien med samma omslag som på antecknings boken. Så jag blev lite nostalgisk . Men nu väntar man bara på att de ska ge ut vilken bok vi ska läsa , den första detta året i den cirkeln.

Jag är även med i en annan bokcirkel, men jag väntar på att den boken ska komma med posten.

Jag är ledig idag och imorgon, men satt upp mig på extra jobb imorgon , men tror jag inte behövs. Sen var jag rädd att jag var tvungen att ta bort mitt pass nu på måndag , har fått en tid till infektions kliniken på näl och varför vet jag inte och har inte hört något heller så nu blir jag nyfiken på vad de vill !!! Men jag hade tur att en ville byta så jag kunde jobba kväll istället. Skönt, jag ska försöka jobba mina pass en hel månad , utan sjukdomar eller vab.................

Hade vart skoj och sen har jag fått energi till att ta extra pass med , ja vet att man måste tänka på att ta det lugnt så då planerar man sina extra pass bra , men än så länge har jag inte fått något när jag har önskat.

Nu är det dags för lite middag till mina små och stora troll !!!!!!!

Njut av kvällen och tänk på att lyssna till din inre röst ocg våga säga ifrån och tänk positiva tankar!!!

Likes

Comments

Redan inne på v2 och full rulle med jobb ( äntligen ) och annat , härligt. Bara barnen som väntar på att skolan ska börja på onsdag. Mina planeringar funkar än så länge nu 1 kg lättare .......

I dag tar jag 1 timmes cykling till jobbet passa på när solen tittar fram och det är mys väder ute. Mycket har hänt bara på några dagar , mest lite skit saker , ibland önskar jag att människor kan ta det lugnt innan man gapar tycker jag , ta reda på saker innan man skriker.......... Så det brast för mig :( .

Sen en nära vän hamna på sjukhuset , men var inte så farligt som tur va , så det var ingen bra start på veckan alls. Haft en helg med mina goa barn medans mannen jobbat. Men ska man se på det hela så har jag ändå haft positiva saker från veckan , det visade vågen mig !

Sen detta med förändringar jag skrev om i ett annat inlägg , va inte rädd för det , testa först eller har jag fel, varför stampa på samma plats ? I dag sker en lite förändring på mitt jobb , som jag inte tycker är en big deal. Utan rentav bra , men tyvärr skapade det ramaskri , får mig att fundera på en sak inga rutiner ändras , det kommer vara samma bara det att man få se ett nytt ansikte? Fast ändå inte , personal som jobbat lika länge med samma sak , är det farligt? Jag vet inte , men nu tar vi en dag i taget och andas ! Jag har nästan aldrig höjt rösten mot mina arbeta kollegor men nu hände det , fast det var bara några inte hela gruppen utan max 3 pers som den irritationen var riktat mot men var inget illa menat men de trodde blint på den fakta som inte stämde kom upp , sen kanske all förändring inte är bra men då ska man säga ifrån.

Sen har de inte lyssnat på mig och det var det värsta tror jag, va nog det som kändes mest. Ja jag är ledsen och besviken men de fattar nog inte ens själva. Alltså jag har inget emot att de är upprörda av förändringen det får man vara men det var ingen diskussion de hade utan koncentrerande att världen typ skulle gå under på grund av en lite förändring och de trodde jag skull göra något , fast jag har kollat upp saker och ting och berättat för dem flera gånger innan , men nej min röst är inte oki . Vart flera saker och saker som jag inte ens får vart med och bestämma i gruppen utan beslut bara tagits!!!!!

Det är detta jag är arg och besviken på !!!!!!

Men nu släpper vi detta och försöker gå vidare.

Men jag har fått både avsluta 2017 med bra böcker och börjat 2018 med bra bok :)


El Choco: Svensken i Bolivias mest ökända fängelse av n.

27- årige Jonas Andersson från Kungälv hade i ett desperat försök att bli av med sina skulder erbjudit sig att göra en affärsresa till Bolivia. Han åkte fast på flygplatsen med nästan tre kilo kokain i väskorna och hamnade på det ökända fängelset El penal de San Pedro, 3 600 meter över havet i Bolivias huvudstad La Paz. Jonas Anderssons första tid blev en kamp för livet. Men de kaotiska åren på San Pedro blev ironiskt nog också vändpunkten i hans liv. Det var här han slutade med droger, det var här han gifte sig och det var här han blev pappa för första gången. Fick tips av en vän att läsa denna och den är verklig hets baserad. Så bra man var fast redan från start och va hemskt egentligen att det får förekomma så på ett fängelse. Ta betalt för ens ha en cell, familjer med barn bor där . Usch fy. Fick 5 av 5.

Bakom stängda dörrar av B. A Paris. Känner du Jack och Grace? Han är snygg och förmögen, hon är charmig och elegant. Han är en hängiven advokat som aldrig har förlorat ett mål, hon sköter hemmet och maten till fulländning och avgudar sin handikappade lillasyster. Fast de är nygifta verkar de ha allt. Man kanske inte vill tycka om dem, men man gör det. Man blir ohjälpligt charmad av deras otvungna, bekväma hem och av deras trevliga middagar. Man skulle vilja lära känna Grace bättre. Men det är svårt, för man upptäcker att hon och Jack är oskiljaktiga. Vissa skulle kalla det för riktig kärlek. Andra undrar kanske varför Grace aldrig svarar i telefon. Eller varför hon aldrig kan komma och ta en kopp kaffe, fast hon inte jobbar. Hur hon kan laga sådan enastående mat och ändå vara så slank. Eller varför hon aldrig verkar ha någonting med sig när hon går ut ur huset, inte ens en penna. Eller varför det sitter skyddande ståljalusier för alla fönster på bottenvåningen. Vad är det egentligen som händer bakom de stängda dörrarna? Jag hade tråkigt på bussen och börjad lyssna på denna och jag var fast, sån bok som kryper i skinnet och inser att detta bara skrämmer upp en . Men samtidigt en historia som kan vara sann..... 5 av 5 i betyg.

Skuggan av tvivel av Peter Robinson. Vad som skulle ha varit den första dagen i Lauras och Benjamins gemensamma liv blir istället den sista. Brudparet hinner knappt ut på kyrkbacken innan de blir skjutna. I tumultet dröjer det alltför länge innan någon riktig hjälp når fram till blodbadet vid den lantliga kyrkan. När tystnaden lägger sig är flera av bröllopsgästerna döda. Efter en intensiv jakt på förövaren verkar det för en stund som att rättvisan segrat. Men kriminalkommissarie Alan Banks plågas av en känsla av ovisshet. Han vill veta vad som egentligen hände utanför kyrkan och varför. Banks börjar gräva djupare i morden, driven av en stor personlig sorg. Allteftersom nya ledtrådar uppenbarar sig leds Banks längre in i det förflutna och in på gamla hemligheter. När han äntligen närmar sig den chockerande sanningen är det nästan för sent. Jag gillar hans böcker men den förra var inte så jätte bra men denna var bättre, visst spännande historia men stampade länge på vissa ställen men den fick ändå 4 av 5.


Likes

Comments

Då var man inne på år 2018. Ett år med många kalas på schemat... Två som fyller 40. Jag 35 och ett 60 års kalas. Hmm fullt upp 😂
Jag har en Greklands resa inbokad i februari för att fira min 35 års dag med mammsen. Hon flyttade dit för 3 år sedan så i år vill jag fira med henne. Jag reser med min svägerska och denna gång stannar jag en hel vecka....
Har även metallica biljetter i Stockholm i maj. Har aldrig varit i Stockholm,  bara åkt igenom och vi ska bo på hotell. Spännande mm.
Har en väninna som fyller 40 och kanske ska ta en weekend någon stans .... så jag har fullt upp hmm 😎😣
Sen har jag insett att min kropp är inte den bästa form just nu . Så nu jädrar ska jag bli fin innan året är slut... Jag väger idag 76kg. Mitt mål är 65kg. Jag har varit nere på 69kg innan jag bara la av . Haft en period som varit tufft , men nu ska vi vända denna negativa och tänka positivt 💪👌
Så nu börjar vi försiktigt och arbetar oss upp.
I december lyckades jag till och med vinna en tävling som campadre hade på fb. Vann en kandelaber och en ishink man kan ha en flaska vin i från orrefors jernverk... Så Fina.
Sen var jag inne på min favorit butik Kiwi och hittade en sån snygg klänning från Colture 💜💜
Men detta året ska jag bara flyta på för det finns ingen chans att jag kan slå förra året med så många vinster och möjligheter jag fick. Så jag har bara ett mål och det är 65kg. Resten är bara bonus.
Så nu kickar vi igång året med mycket positivt energi och vi kan bara man vill.
Ja jag har panik känslor över min kropp för jag tycker jag är ful men inser att det är mina tankar som spökar så man kan med glada tankar att vända på detta så ni är vackra tänk på det 💜💜💜

Likes

Comments

Jag har suttit och tänk på detta år som varit och vad jag har fått vara med om. Vilket fantastiskt år ,så nöjd ! Så jag kommer gå in i det nya året med att bara vara och glida fram. Har bara två viktiga saker att göra färdigt. Så jag kommer inte alls ha några förhoppningar och önskan . Jo nu när jag tänker efter så finns det en sak til JAG SKA GÅ NER TILL 65 KG. Det är mitt ända mål nästa år.

Men året som kommer har faktiskt med sig lite saker ändå, jag ska åka till Grekland i februari och fira min 35 års dag, biljetterna är redan bokade och få träffa min mamma.

Jag börjar jobba fullt ut den 2 januari. Det kommer även bli förändringar på jobbet som både är positivt och negativt. Jag hade sökt 2 andra jobb , men fick tyvärr inte dem och det kan jag förstå med , hade räknat med det också.

Men annars kommer jag bara låta året glida fram och ta en dag i taget och lära mig att andas och ta det lugnt.

Jag har haft sån tur det sista här, vann en bok från biblioteket, vunnit pryl vinsten på postkodlotteriet två gånger under någon veckas tid här , visst inte för att det är något speciellt men ändå. Första gången jag vann fick jag till och med välja två vinster , givetvis vann min man med. Vi vann, om det var början på detta året , likadant fast där valde jag handdukar och mannen whisky glas. Första gången nu så valde jag öl glas från MORE Orrefors och bamse bräd spel till min minsta. Han valde också en sån sätt ölglas så att vi fick sammanlagt fyra stycken. Sen andra gången valde jag vinglas från Orrefors More två stycken och han likadant. Så hade vart skoj med champagneglas från samma märke , och funderar om man skulle köpa senare in sån med så man får liten uppsättning av fina glas.

Sen om vi ska spä mera på detta så vann jag igår en tävling som campadre hade på fb. Och det får vi se när sakerna kommer på posten :)

Men hur tur har man inte då, om vi ska ta en titt bakåt så har jag vunnit en hel del detta året , fattar det inte och mannen även vunnit lite, så nästa år blir det bara nit lotter antar jag för hur mycket tur kan man ha. Så jag är så tacksam för allt jag har fått varit med så ja nästa år blir det inga förväntningar , bara det blir ett lugnt år så är jag nöjd och ett friskt år.

Jag får vara med min familj och vänner duger alldeles utmärkt åt mig.

Jag hoppas även att få läsa mer spännande böcker nästa år !!!! Fick med en hög från jobbet igår och idag så hade en annan plockat ihop en påse till mig som jag kan hämta på gymmet imorgon , I am in heaven .............

Imorgon ska jag träffa sjukgymnasten och börja träna armen och kanske hitta felet? Magnet röntgen visade inget på ryggen , mer än jag hade ett blåmärke på ryggraden så något har hänt.... Men svaret kommer tillslut.

Nu ska vi njuta av en ledig tisdag :) Njut av varandra och tänk att presenter är inte allt , utan vad du gör för dem <3


Likes

Comments

Till att börja med , vilken underbar julfest vi var på i lördags , de ordnade en julfest på det gym vi går på. Fast har inte tränat på ett tag och ja jag har gått upp 8 kg och känner ångesten kryper i mig för att jag har tillåtit mig sjunka så och inte orkat på grund av allt som har varit. Men nu har jag börjat med mat schema men har frihet på lördag , inte vräka i sig men äta lite som jag vill ha! Men iallafall denna julfest , lite knytkalas att alla tog med sig litet eget. Vi hade med oss lax , hemmagjorda köttbullar , kalvsylta och vörtbröd mm och en hade med sig finsk rotfruktsgratäng som de har till julbordet och den var god! De delade upp oss i två lag så hade vi olika tävlingar och mmm vi förlorade med 4 -0 ! Men så trevligt fick träffa nya människor och även de som har gymmet och det var länge sen men nu ska vi ta nya tag och nytt år med en Greklands resa !!!!!!!

Men sen kommer vi till den punkten , att som människa måste våga saker lite mer , att kunna förändra sig . Varför är vissa så oroliga för förändringar ? Och hur kämpar man mot negativa människor , att våga tycka som man vill! Alltså visst man kan vara negativ , jag kan vara det men samtidigt kan man vara öppen och testa det nya funkar det inte , ja då kanske man kan återgå eller? Man vet inte förrns man har testat eller ? Men att kunna vara positiv när det är så mycket negativ är frågan ! Visa att en förändring inte är så farligt kanske och sen detta att man har redan bestämt sig att ogilla något som kanske inte ens stämmer för man har dragit för snabba slutsatser !!!!!! Hur får man bort detta negativitet är min fråga ?

Jag försöker själv se positivt nu i förändringar själv och till och med kunna göra saker som jag aldrig hade vågat innan , vi får se , jag har alltid varit rädd för att träffa nya människor men jag måste våga och jag ger mig in i det men tar det sakta ! Det värsta är att dessa negativa personer ser bara problem och sänker oss till att tro det är nog så , men känner att det inte är rätt men de är så starka i sin tro och övertalar folk att så är det. Men själva verket så vill de själva inte säga högt var de tycker och tänker ...... Vill att andra ska göra det ?

Men nu ska vi tänka positivt och försöka andas stark energi , åh snart underbara julafton och snart jobba fullt ut , längtar !!! Snön regnade bort igår , men i dag kommer det stora fina snöflingor , love it !!!!!!!

I dag ska jag prata med två nya människor jag aldrig pratat med innan bara chattat med och detta var min värsta mardröm förr men idag kanske jag vågar ta ett nytt steg vem vet !

Och fått läst 3 underbara böcker :

Monogram morden av Sophie Hannah ( Agatha Christie ). London, 1920-tal. Under sin sedvanliga torsdags-middag på Pleasant’s Coffee Shop råkar Hercule Poirot på Jennie. Hon är jagad, rädd och påstår att hon kommer att bli mördad, men att mordet på henne är det enda sättet att skipa rättvisa. Samma kväll inträffar tre mord på det eleganta Bloxham Hotel. Tre offer påträffas i tre olika sovrum – vart och ett med en manschettknapp med ett monogram i munnen. En släkting som fortsatt skriva i Cristies spår och hon har gjort det jätte bra. Lika mysig och spännande , den lätet ut för fort ! 5 av 5.

I tystnaden begravd av Tove Alsterdal. Lars-Erkki Svanberg, en gång Sveriges snabbaste skidåkare, slås ihjäl med sin egen yxa på gården Rauhala hemma i Tornedalen. I ett trapphus i Sankt Petersburg skjuter en rysk gangsterledare sin närmaste vän, och flyr mot gränsen. Katrine, som just har fått sparken från Sveriges Radio, upptäcker att hennes mamma inte är den människa hon trodde. I byn Kivikangas långt uppe i norr finner hon sanningar som tystats ner i generationer. Medan midvintern långsamt släpper sitt järngrepp över Nordkalotten dras deras historier allt närmare varandra, tills allting slutligen löper samman i den utkylda mangårdsbyggnaden på Rauhala - ett namn som betyder lugnet, friden. Denna var utvald i Go kvälls bokcirkel , som går på tv:n på tisdagar . De ordnar läs schema , men denna var så bra så svårt att hålla efter schemat. Passade så bra in när snön låg på marken och kylan som viner omkring en. Och denna gång togs en av mina kommentarer upp med, lite spännande . Bara synd att han ska sluta som programledare. men väljs en ny bok i januari till cirkeln. Spännande! 4 av 5.

DET av Stephen King. Den lilla staden Derry i Maine ser ut som den typiska amerikanska småstaden trygg och sömnig med sina villaområden, snabbmatsställen och affärer. Men det är bara på ytan. I kloakerna under staden finns något som ligger på lur och iakttar. Där finns ondskan. Där finns Det. En gång på femtiotalet samlade ett kompisgäng sina krafter och trotsade Det. Förenade av känslan av att vara misslyckade och utstötta, lyckades de driva ondskan och skräcken tillbaka till de mörka djup där den hör hemma. De lovar sedan varandra att samlas igen om Det någon gång skulle komma tillbaka. Många år senare, när en serie ohyggliga mord och gåtfulla försvinnanden på nytt skakar Derry, lyfter så Mike Hanlon telefonluren och kallar på sina barndomskamrater. Alla lämnar sina hem och familjer, sina vardagsbestyr och karriärer, för att ännu en gång trotsa skräcken och möta Det. Jag är ett fan av honom , älskar hans böcker och hade faktiskt aldrig läst denna , men sett den gamla filmen , och den nya är tydligen uppdelat i två delar men ska nog se den i framtiden. Men boken var inte så spännande , men det var nog för man visste vad som skulle komma . Men får ändå 5 av 5.


Vill önska er en trevlig torsdag och försök se lite positivt även om det inte blir bra ändå , man vet inte förens man har provat !

Likes

Comments

Som jag har skrivit förr så har min man ett eget företag med två andra killar, och jag har funderat på hur de ska kunna breda ut sig lite i världen. De har som jag anser en snygg hemsida som kan bli bättre , för vi gillar ju snygga hemsidor om ett företag och det är lätt att hitta på efter det man söker.

Man kan också marknadsföra sig fysiskt med och jag har hittat en jätte fin sida om olika produkter man kan använda sig av på Easytryck.se , och där hittar man allt möjligt roligt att skaffa sig till att marknadsföra sitt företag eller blogg ut till världen.

Visitkort är bra sätt och det kan man lägga lite här och var , lätt att ha med sig, och jag hittade så snygga visitkort på sidan, syns gör dem med !

Sen kan man även också skaffa T- shirt, att dela ut till dem som kommer tillexempel lastbils chaufförer eller budbärare med sitt företags namn på , folk gillar gratis saker 😄 Finns i flera färger och modeller att välja på ! Jag gillade den som finns på bild.

Sen har vi pennor , det har nästan alla företag och sånt är det lätt att plocka på sig och även ge till folk som kommer och besöker en, jag hittade så snygga pennor i rosa... Inte för att min man hade gillat den färgen men som tur var kan man välja andra färger på dem och även välja andra modeller på dem med.

Men tillbaka till att få ut sitt företag på nätet så såg jag även att Esytryck kunde hjälpa till med att få till en snygg design på sin logotyp eller namn så att det blir riktigt snyggt eller bara ge en idéer på hur det kan bli snyggt så att man syns. Man fastnar väldigt lätt när man ser snygga loggor.

Ju mer jag kollar runt och försöker hitta bra produkter till min man så ju mer tänker jag på hur häftigt det hade vart med såna rosa pennor med min bloggs namn på !!!!! Man kan ju faktiskt marknadsföra sig om man har en blogg på nätet via detta sätt med och som jag skrev lite högre upp .... Vem älskar inte få gratis saker !!!!!! Sen är det aldrig fel heller att ge lite tips till andra om det man gör som lite gratis tips på sin hemsida, för då kanske folk blir mer intresserade, eller lägger upp filmklipp på vissa saker man gör, det blir allt mera populärt.


Likes

Comments

Äntligen 1 december , en riktig mys månad ! Nu är det lite snö på backen , men vill ha lite till. Ska försöka plocka fram lite adventsljusstakar imorgon och pyssla lite , bara mysa. Ska försöka hänga med i julkalendern på tv:n i år. Verkar spännande om inte annat för barnen. I år har jag ingen egen julkalender , förra året fick jag en från guldfynd av min man , men den var inte något vidare smycken som var så där. Men jag har en på bild som jag ska försöka hålla iallafall som är som en kalender.

Äntligen... har vi fått igång vårat fiber , som skulle vart igång i somras men de hade fått förseningar , inte fått gräva överallt m. m . Men nu så kanske man kan slippa lagg så fort man gör något och att flera kan streama. Sen slippa parabol tv med , tyvärr hade vi Viasat men så dyra de är jämfört med andra så nu har vi bbb. Tagit bort hemtelefonen men. Känns konstigt att ingen hemtelefon ha , men det lär väl ingen ha snart om 20 år , kanske företag. Tekniken har verkligen gjort stora framsteg. Kommer ihåg när man var liten och ringde till sina kompisar och man fick sitta i köket , linda sladden mellan fingrarna. Ja det har gått fort.

Vunnit pryl vinsten på Postkodlotteriet , fick välja 2 vinster denna gång , förra gången var bara en vinst och då valde jag små handdukar från Newport. Vi får se hur det ser ut när det kommer , valde 2 öl glas från Orrefors , velat ha lite snygga ölglas länge nu och sen ett bamse spel till den minsta , brädspel. Mannen har vunnit med så han tar också 2 öl glas från Orrefors då får jag 4 stycken iallafall sen får han välja det andra själv. Lite skoj så här på en fredag. Så det ska bli skoj när det kommer.

Sen ar jag blivit lyckad lottad o fått testat lite mera saker både från buzzador o smartson. 

Buzzador fick jag prova Nextory i en månad. Ljudböcker och e- böcker fritt. Jag gillar storytel så tänkte skulle vara kul och testa denna. Min första tanke var hur dyr den är och sen att man kunde inte spela upp ljudböckerna från datorn , det kan jag med storytel och lättare att hitta där med . Så nä gillade inte denna Nextory men har ju den i en månad så ska allt utnyttja så mycket som möjligt. Börjat med blodmåne med Marcus Lutteman.

Sen är det grönsaksyoghurt från Arla köket med smak av gul tomat och schalottenlök , har inte hunnit och testa denna än och vet inte riktigt vad jag ska ha den till heller riktigt men vi får se, även denna från buzzador.

Från smartson fick jag provat Dafgårds gröna dumplings. De har släppt 4 olika vegetariska djupfrysta maträtter, var meningen från början att jag skulle testa örtig bolgones men den fanns inte att få tag på där jag var. Aldrig ätit dumplings men denna var ingen hit så smaklös och nä , men gick att äta men det var precis så med tyvärr.

Sen fick jag smaka på citron och ingefära dryck från Kivik. Den var god däremot och här var jag tvungen att göra en lite kort film snutt när jag smakade så usch men lyckades. Kan tänka mig att köpa igen men gör hellre ett tee med citron och ingefära för att få bort äpplejuicen så den inte blir så söt.

Sen sist Naturell yoghurt från Skåne mejeriet , Hjordnära. Den var jätte god och de har även släppt 2 andra sorter med citron smak och en med bär. Har inte testat de andra men denna var riktig smarrig och sen i med frysta blåbär eller hallon smaskens.

Önskar er en trevlig helg!

Likes

Comments

Instagram@darkizz