Om ni undrar varför jag inte lagt upp något så är det för att jag inte gjort något och det att det är lov och man orkar inget! Men nu när skolan börjat kommer jag förmodligen börja lägga upp mer saker!!
Så tills nästa inlägg ha det bra!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen det va ett litet tag sen!!

Hoppas ni haft en bra jul med mycket presenter och besök! Jag har haft många bra saker tex en moped och Moppedkörkort och pengar och en asbra bok den heter maze runner! En sak som va lite tråkig va att på julafton skulle 4 st komma och fira med oss men alla dom förutom 1 hade magsjukan så det blev en rätt tråkig julafton men dagen innan var mycket bättre för då kom dom som skulle och vi hade jättetrevligt! Och sen idag vakna jag och gick ut med hunden och det är så vakert ute! Frost i träden och solen som lyser upp allt!
Likes

Comments

Hej!!

Som alla förmodligen vet är det snart jul och det betyder ledigt och umgås!! Och det betyder även lite ledigt ifrån bloggen! Så kommer kanske inte göra ett upplägg varje dag men ska försöka gör ett upplägg per dag men kan inte lova något! Jag har även inte lagt upp något nu men det är för att jag har ett så tråkigt liv så inget händer! Hehe men aja händer något så skriver jag det och ha det bra tills nästa inlägg!!
Likes

Comments

Hej!

Från och med idag är det jullov det bästa som har hänt på länge!!! Så skönt att bara ta det Lungt och äta sig tjock på all julmat!! Sedan förut att jul lovet har börjat så träffa jag några av mina föreldrars kompisar (det är därför inlägget är sent) så vi har ätigt gott och spela roliga spel!! Asså har aldrig ätigt vitlöks bröd! Men så sjukt gott det var om man tog en kött bit till! Aja nu ska jag hem och mysa med bara familjen så ha det så bra så höra vi snart hoppas jag!!


Likes

Comments

Hej!

Har haft en skit bra kväll med innebandy laget med lite spel och mycket prat och pizza ätande!! Så kul tack laget!! Och för övrigt har dagen varigt bra ockås och bara 1 dag kvar i skolan och sen avslutning!! Så skönt och mindre än 1 vecka till jul!! Ska blir kul och skönt med ledigt! Hoppas ni ska göra något kul i jul och ha det skönt!! Hörs i nästa inlägg!!

Likes

Comments

Hej!

Jag vet jag vet 1 dag sen IGEN! Men i går fick jag fullt upp med en svenska uppgift.... Men sen hände det ändå inte så mycket igår så ni missa inte så mycket! Men sen är det ju så att det är 2 och typ en halv skoldag kvar!!! Asså så skönt! Sen är det så lite kvar till jul och så lite kvar till mitt körkort!! Så skönt det ska bli Med moped!!
Aa där sjukt trött och har precis nyss vaknat och ligger in rullad i den mysigaste filten!
Hej då hörs vid nästa in lägg!


Likes

Comments

Hej!

Segaste måndagen på länge asså skolan var så seg asså finns inget att göra men måste ändå sitta med på lektionerna! Asså vad lär man sig när man ändå bara sitter! Och nu måste jag också jobba på jullovet kan det bli värre!!!!!
Aja är as trött efter en bra träning med innebandy laget! Så hörs mer imrn!


Likes

Comments

Hej!

Vet att jag är 1 dag sen med det här men glömde bort mig lite igår hade fult upp!
Hehe vi städa hela undervåningen och sedan gjorde vi knäck och sist "goda ess" som är något av det godaste som finns!!
Sen är det ju bara några dagar kvar till jul och efter det bara några dagar till min födelsedag och då ska jag skriva körkorts test!
Så jag äntligen får köra min moped lagligt!
Asså måste seriöst plugga masser nu det är bara lite mer än 1 månad kvar och jag har knappt börjat plugga!!! Aja ska snart till skolan så hörs i eftermiddag!


Likes

Comments

Hej!

Har precis spelar kort och gjort pizza med familjen! Pizzan blev riktigt god (fick ingen bild) men ändå den blev snygg! Vi har suttigt hela kväll och lyssnat på musik och spelar kort. Det var längesen vi gjorde det och det va riktigt kul! Aa annars har jag mest legat och vilat och spelar "Destiny" ett av mina favorit spel till PS3! Aa har inte mycket mer och säga så tills nästa in lägg ha det bra!
Likes

Comments

Som ni kanske hört på nyheterna har Telia haft problem och det har varigt riktigt störande! Jag har inte kunnat kunnat spela online på någon av mina konsoler och lika så har jag inte kunnat kolla på serier (älskar The Walking Dead). Sån tur att dom fixa det relativt snabbt så att jag kan spela och göra det jag vill med internet! Har inte så mycket mer att säga så tills nästa upp lägg ha det bra


Likes

Comments