Nu är det bra nån vecka kvar tills jag fyller år och mina vänner har börjat fråga vad jag önskar mig. Svaret är : ingenting som ni kan ge mig!
Jag önskar mig att kunna prata med min mamma och kanske slippa bråka. Jag önskar att jag kunde gratta min lillebror på hans födelsedag idag. Men det går inte då jag varken pratar med han, mamma eller pappa !

Men mest av ALLT önskar jag mig att kunna fara till Polen och lämna blommor på gammelmormors grav! Och bara sitta där låtsas som att jag pratar med henne. Det önskar jag mig mest av allt, men ibland få man inte allt!

Men det mina vänner kan göra är att se till så min fest kommer bli drama och bråk fri ;) för min 20 års dag var en katastrof. Även om jag fick spendera den men mina fina vänner så blev det en del bråk och drama ;) hihi

Nu ska jag återgå till städningen och försöka lägga Alvin en stund ! 😍


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

1år och 1 månad ha gått sen du lämnade mig helt själv. Min ögonsten, "min mamma", kvinnan som ha uppfostrat mig. Gjort mig till den jag är idag. Min älskade gammelmormor. Åhhh jag saknar dig så otroligt mycket. Jag saknar värmen du gav mig, den underbara rösten. Och att du alltid hade lösning för alla mina problem. Men mest av allt saknar jag din kärlek. Den "mamma" kärlek som jag aldrig fick från min mamma. Den gav du mig varje dag. Sen jag föddes! Vi hade ett speciellt band som gick inte att bryta. Du gjorde allt för mig. Du va min trygghet. Jag tänker på dig varje dag. Jag ångrar att du kunde inte spendera dina sista timmar med mig. Jag vet att du ropade efter mig... Sen fick jag samtalet . " gammelmormor gick bort inatt" den meningen kommer jag aldrig att glömma. Jag blev tyst en stund och kunde inte tro på det. Sen träffa det mig att det är verkligen så. Du finns inte nå mer. Försökte ringa dig med det va nån annan som svarade. Jag skrek allt jag kunde. Jag satt på golvet med en bild på dig i min hand och bara skrek!!! Jag va arg på dig! På läkare för att dom kunde inte rädda dig. Jag satt i timmar och grät, jag visste inte vad jag skulle göra.
Jag lämnade allting och tog första bästa flyget till Polen . Väll framme kunde jag inte gå in i ditt hem. Det gick inte. Jag ville bara träffa dig, men det fick jag inte. Jag satt i 7 dagar med dina kläder i mina händer. Med din favorit filt på mig.och en flaska vodka i handen. Kändes som att hela min värld rasade.
När jag väll fick se dig på begravning, kändes det som att du bara sov och att du skulle snart vakna. Jag höll om dig i timmar. Ingen annan fick gå fram till dig. Jag höll dig så hårt. Jag ville inte släppa dig. Jag grät och viskade i ditt öra om hur mycket jag älskar dig, och jag tackade dig för allt du ha gjort för mig! Du lärde mig det viktigaste av allt. Kärleken! Att man kan faktiskt älska men annan människa på riktigt. Det är tack vare dig jag vet hur en riktigt mamma ska bete sig och älska sitt barn oavsett vad. Jag kommer att älska mina barn precis som du älskade mig. Jag kommer aldrig att stötta bort dom som min mamma gjorde med mig. Om inte du så hade jag inte varit så stark ! Jag hann inte tacka dig för allt.
Det finaste ögonblicken var nog när du fick träffa min son för första gången. Jag såg dina glädjetårar. Jag såg i dina ögon hur stolt du var över mig! Jag såg hur du älskade honom från första ögonkastet. Precis som Du älskade mig! 5 generationer!! Jag kommer aldrig att glömma dig och min son ska få veta vilken underbar och fantastisk kvinna du var!!!!
Jag älskar dig och saknar dig så otroligt mycket!!!!!!
Tack för alla dagar som jag fick spendera med dig!
Min älskade gammelmormor !!!!!

  • 325 Readers

Likes

Comments
  • 250 Readers

Likes

Comments

Har ni nån gång kännt att ni har förlorat er själv?

Att man inte vet längre vem man är och vad man ska göra?

Så känner jag mig nu och har gjort det ett tag.

Jag vet inte vem jag eller vad jag ska göra med mitt liv. Känns som att jag är borta. Jag finns här med kropp men liksom själen är på vift.... Vad jag än gör blir inte som man hade tänkt sig, vilket resulterar i att allting blir fel.

Jag saknar mig själv den glada tjejen med massor av vänner. Jag har stött bort alla. varenda människa som ha nån gång betytt nå i mitt liv är borta, och nu när jag tänker efter så ha allting börjat när mitt ögonsten ( gammelmormor ) gick bort den 7e januari 2014. Det va då allting börja. Med hennes bort gång försvann även en bit av mig. Jag dog med henne. Jag har aldrig riktigt bearbetat det, och med tiden blev det värre. Jag fungerar inte som människa nå mer. Jag skiter i Allt. Jag förstör allting runtomkring mig. Känns som att det blir lika bra såå.... men egentligen vill jag hitta mig själv igen. Jag minns inte när jag sist var riktigt lycklig med livet. Jag menar, jag har allt man kan önska sig. men ändå känns det som att det är för lite... vad äre som saknas? Jag är konstant arg och vill bara bråka. Det räcker att nån tittar på mig fel och då exploderar jag.

Jag har börjat intala mig själv att ingenting kommer bli bättre. att jag aldrig kommer vara den glada tjejen. Vet ni hur många ggr jag har tänkt ta mitt pick och pack och bara försvinna, utan att säga ett ord till nån? jag känner så varje dag. Men det är inte så lätt när man ha ett barn så då blir det en evighets kamp med mig själv. Jag tvingar mig att vara glad för Alvins skull, men egentligen gråter jag varje natt. Och att festa så fort möjligheten kommer är ingen lösning ha jag märkt.

så det vet ni hur jag känner, tack och hej !
Likes

Comments

Efter 2 portioner gröt och en falska vällning så somna Alvin ganska fort, han somnade när jag bytte bjöja :) nu ska jag flytta han till hans säng och försöka sova själv en stund :)


Likes

Comments

Alvin vaknade för en stund sen, och jag känner att jag behöver nån timme till med sömn. Men som tur så kommer han somna på ett tag, så gör han alltid på morgonen. Nu ska jag göra lite gröt åt han och välling. :)
/Daria, Mamma till Alvin :)

Likes

Comments

Jag har lagt bloggen åt sidan på senaste tiden, och det va ganska skönt. :) Men nu börjar jag sakna att blogga, jag kan dock inte lova er att jag kommer uppdatera flera ggr per dag då jag oftast inte ha tid.
Alvin växer för fort, tänk att han blir 9 månader den 5e. Herregud!! Han kryper runt, och ställer upp sig mot saker, och går längst dom. :) Mammas stora kille! han har även fått en tand förra veckan. Och så sover han själv i sitt rum :) Det va nog det smartaste vi kunde göra, när han sov i samma rum som oss, så vaknade han varannan timme, och nu sover han hela naten utan att vakna. :)
Gubben åkte på jobbar vecka så jag och Alvin är själva hemma. :) Ganska skönt ändå, jag få spendera hela dagarna med honom, annars brukar han vara med gubben hela tiden. Riktigt pappasgris. ;)
Det va nog allt just nu. Måste försöka sova ifall Alvin få för sig att vakna kl 6 igen. :( Ska försöka blogga imorgon men jag lovar ingenting :)
Kram / Daria, Mamma till Alvin :D


Likes

Comments

För två veckor sen fick jag ett samtal med ett tragiskt besked, ett besked som jag va inte redo för, inte än. 

Jag saknar dig!!! Varför lämna du mig här i världen?
Varför nu?
Varför du?
Det är tusen frågor som bara snurrar runt.
Tydligen så ska tiden läka alla sår, men det tror jag inte på, jag saknar dig så mycket att det gör ont. Vill så gärna spola tillbaka tiden och säga hur mycket jag älskar dig, hur mycket du betyder för mig. Du har funnits där sen dagen jag föddes. Du fanns där alltid för mig i alla lägen!!!

Jag kommer att se till så du blir stolt över mig! Ska göra allt för att följa mina drömmar, precis som jag har lovat dig! 

Vill tacka alla mina fina vänner från Polen som har varit vid min sida under tiden jag va i Polen. Utan er hade jag inte klarat det. :)Likes

Comments