Vinterdvale

Velkommen tilbake!

Da har tolv måneder kommet og gått, planeten Tellus, som vi befinner oss på, har ganske snart fullført sin runde rundt sola. Men jeg skal ikke kjede dere med astronomi. Dette året har gitt meg flere opp og nedturer men heldigvis ikke mer enn hva jeg er vant til, jeg har hatt nok av kriser både på den private fronten og på skrivefronten her på bloggen. Mine innlegg har vært faretruende bortgjemt bak timer med spilling på konsoller og en generell følelse av at jeg ikke orker noe som helst. Jeg har lært fra den gang jeg holdt på med blogg tidligere, den gang da skrev jeg minst tre innlegg i måneden der jeg beklaget for at jeg ikke kom ut med noe nytt, det gidder ikke jeg å gjøre her, ganske enkelt fordi det er virker mot sin hensikt, det er mye bedre at jeg setter meg ned og planlegger hva jeg skal fylle bloggen med, istedenfor og skrive unnskyldninger på hvorfor det ikke kommer noe nytt. Dessuten er jo dette, som jeg skrev i mitt første innlegg, ikke en blogg som publiserer hverdag og alltid til avtalt tid. Dette er en hobby for meg, og frem til jeg eventuelt finner ut hvordan jeg skal fylle denne bloggen med noe mer, så kommer jeg til og behandle det slikt også. Ganske kjapt nå, før noen får forhåpninger, jeg har ikke noen slike planer i umiddelbar fremtid. Denne bloggen har de kategoriene jeg har listet opp på siden, jeg kommer ikke til og endre på de kategoriene.


                                                                                                              Bilde:Pixabay

Men nok skriblerier om bloggen min og hva som skjer bak sceneteppet, desember er kommet og jeg, som mer eller mindre er en feit naken isbjørn vær så god, håper det mentale bildet var fint, stikker nesen så vidt ut av hiet for å fortelle dere at jeg likte den steinen jeg sov på frem til nå. Jeg går med andre ord i vinterdvale, når jeg tenker meg om innser jeg at isbjørner ikke akkurat går i dvale, så med andre ord var det mentale bildet jeg gav dere helt unødvendig. (Nei da, jeg unnskylder meg med at dette er en måte å lære dere noe nytt i zoologi og kanskje kildekritikk?) Jeg pakker uansett sammen sysakene mine og forbereder meg til en juleferie med familie, litt dyrepass og masse god mat.

Så da begynner jeg å skrive den siste setningen for i år, jeg er tilbake med et nytt innlegg i januar, så det gjenstår bare en ting og si nå og det er:

GOD JUL OG GODT NYTTÅR!

Første innlegg neste år utkommer mandag 07.01.19 klokken 15:00

#GodJul #Jul #Dyrepass #Desember #Isbjørn #Kildekritikk #Nyttår #Godtnyttår #Tellus #Julefri #Julefeiring #Julemat #Julegaver #zoologi #familie #kos #ferie #snø

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229