Villmarkens menn & en sofagris

Velkommen tilbake.

Her sitter jeg, lent fremover i sofaen og hører amerikanske striler som leker pyromaner i skogen. Har nettopp spist litt middag, en slags gryterett med laks og ris. Det smaker kjempegodt og er enkelt å lage. Det er en Toro-gryte så oppskrift finner du bak på etiketten, legger ved et bilde nedenfor sånn at du kan kjøpe det i butikken. Men nok matprat, jeg sitter og skriver dette innlegget mens Villmarkens menn går i bakgrunnen på tv, jeg tror jeg har nevnt dette før, men i tilfelle jeg ikke har gjort det, så gjentar jeg meg selv. Det er enkelte programmer på tv jeg ikke kan se, det er da snakk om programmer med matlaging, renovering eller reality-serier om friluftsliv. Siden jeg var en nevestor har jeg blitt overveldet av inspirasjon når jeg ser på de programmene jeg har nevnt ovenfor. For eksempel Ekstrem oppussing var programmet som har skyld i at bakgården på Breistein til stadighet så ut som en byggeplass. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg og min lillebror fant fram hammer og spiker for å bygge ambisiøse hytter. Takket være et byggefelt rett over veien kunne jeg og min bror gå rundt husene og plukke ubrukte spikre til våre prosjekter.


                                                                                  Bilde hentet fra:Matoppskrift.no

Poenget mitt er vel egentlig at når jeg nå sitter og ser på Villmarkens menn så kjenner jeg på denne inspirasjonen igjen, jeg romantiserer villmarkslivet, hvor jeg bor i en gapahuk og lever av det naturen gir meg. Nå har jeg såpass selvinnsikt og selvkontroll at det blir bare med den søte kløe, jeg er fullstendig klar over at Reality-tv stort sett er jug og fanteri mesteparten av tiden og at de dagdrømmene jeg får når jeg ser på dette programmet ville vært mareritt fra helvete om jeg skulle prøve meg. Jeg kan klare meg en helg i et telt i skauen, men noe særlig lenger enn det og jeg vil kjenne taco-abstinenser og Netflix-nerver komme krypende. Det er bare å innrømme det først som sist, jeg er en sofagris, en godt begrodd sofapotet som må høstes med dynamitt. Men jeg er ikke allergisk mot frisk fjelluft heller. Jeg har lyst til å ta noen fjellturer utover høsten, nå som jeg har begynt å trene engang i uken så vil ikke det bli så vanskelig, kanskje jeg kan bli et skikkelig friluftsmenneske etterhvert likevel? Uansett kan jeg falle tilbake på at min digitale tvilling i Sims 3 kan bli det for meg, det er tross alt viktig med drømmer i livet.

#Tv2sumo #Villmarkensmenn #Realitytv #Netflix #taco #sofapotet #sofagris #gapahuk #sims3 #toro #Ekstremoppussing #Oppussing #Ekstrem #breistein

Liker

Kommentarer

selvverd
selvverd,
Hahaha sæ sykt bra :'Dselvverd.blogg.no/
Daniel Olsen
Daniel Olsen,
selvverd: Ikke sant 😃danols.blogg.no/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229