Veloverstått Påske

Da var påsken overstått for denne gang. Jeg håper dere har hatt en fin påskefeiring alle sammen enten dere har vært på skiferie i et av landets mange fine fjell eller vært hjemme under et pledd med Netflix og smågodt. Påsken min har vært ganske så rolig, jeg var på et middagsbesøk tirsdag den 16. Jeg og madammen fikk en gjest på overnattingsbesøk fra Stavanger. Begge deler var koselig. Jeg kunne tenkt meg en tur til min mor også, men jeg fikk vite tidlig i uken at min søster skulle ta turen ut, og jeg må jo la mor få litt hvile også. Jeg får ta det igjen. En annen ting som hadde vært litt greit for min del, var å reise opp i Bergsdalen, men det hadde blitt for mye stress med tanke på overnattingsbesøket vi fikk. Det ble veldig lite snop i løpet av påsken, jeg har ganske enkelt ikke samme gleden av det som jeg hadde når jeg var liten, jeg blir kvalm av søtsaker nå. Kort oppsummert Påsken for meg i år har vært helt ok.

Når dere leser dette så er det ikke lenge til jeg skal se Avengers Endgame, jeg gleder meg til å se hvordan Disney/Marvel har tenkt og la denne historien fortsette, klarer vi å unngå at musehuset legger sine klumsete fingre på denne franchisen og ødelegge den også, slik som de har slaktet Star Wars? Men nok klaging om Disney.

Bilde: Pixabay

Min påskeferie i år har kanskje vært i det lengste laget, siden jeg bare har Historie og Naturfag i voksenopplæringen så fikk jeg fri den siste dagen før påsken da de andre elvene skulle ha heldagsprøve i engelsk. Dermed ble det en effektiv ferie fra mandag 8.april frem til i dag. En så lang ferie bringer jo muligheten til å skrive sykt mye på manuset jeg bearbeider for tiden, eller klargjøre blogg innlegg. Nå er situasjonen den at jeg kun har ti innlegg jeg skal skrive før jeg tar sommerferie, resten av innleggene er ferdig skrevet og jeg trenger i grunn bare og redigere dem, finne bilder og publisere. Det jeg håper på er at når dette innlegget publiseres så er alle innlegg frem til det siste innlegget før årets sommerferie, ferdig og klare til og publiseres. Men det får tiden vise, akkurat nå er jeg på hugget og det er sykt motiverende og se at jeg har noe for hver dag det publiseres ett innlegg på denne bloggen.

#påske #annet #påskeferie #Historie #naturfag #avengers #avengersendgame #marvel #Disney #Starwars

Liker