Veien til indre ro [del 5]

Velkommen tilbake

Det er mange måter å finne ro når man har det vanskelig i livet, jeg har brukt veldig mye tid på å finne disse metodene. Dersom jeg ikke har nevnt det tidligere, så gjør jeg det nå. Jeg er en av mange nordmenn som regelmessig går til psykolog. Det hjelper å være brutalt ærlig om seg selv til noen som har den akademiske fortiden som en psykolog har. I en av mange samtaler jeg har hatt med psykologen min så sa vedkommende at jeg burde lage meg en liste over metoder som gir den indre roen i krisesituasjoner. Denne listen ble sammenlignet med en meny på restaurant, det er ikke alltid du har lyst på noe av det som står i menyen, og da har du som regel noen alternativer som appellerer mer. Akkurat dette har jeg gjort regelmessig og i dag skal jeg dele enda et punkt på den listen.

Ansvarsfraskrivelse!

Som vanlig skriver jeg en liten ansvarsfraskrivelse. Jeg er på ingen måte en psykolog, de tipsene jeg deler her er på ingen måte fullverdige erstatninger for medikamenter og andre behandlinger du kan være under. Det skal også nevnes at jeg vet at enkelte mentale lidelser har langt mer kompliserte løsninger enn det jeg kan forfatte i et blogginnlegg, disse forslagene kan kanskje gjøre hverdagen din bedre og jeg ønsker bare å hjelpe.

Dagens innlegg har en felles komponent som fungerer som medisin mot indre uro. Latter utløser hormoner i hjernen som kan hjelpe i mørke stunder. Jeg har i mange slike stunder funnet frem til standup show på Youtube eller på Netflix. Noen ganger funker det, andre ganger ikke. Jeg har noen faste komikere som jeg følger med på. Bill Burr, Gabriel Iglesias og Jo Koy er tre komikere som leverer komedie på hver sin måte. Bill Burr er en komiker som har masse material der han er sint på noen eller noe. Gabriel Iglesias også kjent som Fluffy, er voldsomt flink på lyder og stemmer mens Jo Koy forteller om sin oppvekst som sønn av en halvsprengt vietnamesisk mor og hvordan hans tenåringssønn driter seg ut fra tid til annen. Det er utallige komikere som finnes og enda bedre er det at det finnes en helt gratis app som heter Dry Bar Comedy. På den appen finner du hele standup-show som er så å si familie
vennlige.

Hvis du ikke liker standup så mye så kan du i stedet se på Try Not to Laugh filmer på Youtube. Konseptet er enkelt, filmene er en kompilasjon av flere morsomme klipp, kan du se hele filmen uten å le? Jeg pleier ikke å ha en innstilling om å klare og la være, ser jeg noe som er morsomt så ler jeg. Hvis du har lyst til å se et standupshow kan du klikke HER.Du kan eventuelt se på en Try Not to Laugh her. (3:05, altså når selv fuglene hilser til deg så har gjort det stor i politikken)

#nouwdanols #nouwdanolsblogg #nouwnorge #nouwnorway #standup #komedie #humor #comedy #komiker #netflix #youtube #veientilindrero #mineserier #danols #danolsblogg #forfatterspire #forfatterdrømmen #skriveglede #morsom #psykolog #psykiskhelse #depresjon #angst

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229