Sommerkroppen 2018

Velkommen tilbake

Dagens innlegg er inspirert av en feiltolkning, Blogg.no har for tiden en konkurranse hvor man kan skrive om sine beste eller dårligste sommeropplevelse i år eller sommerkoppen. Ja KOPPEN, du vet et redskap du bruker til og drikke til. Jeg leste KROPPEN og begynte å skrive, først etter på når jeg skulle lese denne teksten for min kjære oppdaget jeg min feiltolkning. Jaja, det kan skje det beste. Jeg prøver meg kåseri sjangeren på nytt, god fornøyelse.

En ting kan jeg si med engang, det toget har kjørt for lenge siden. Jeg snakker selvfølgelig om det fanatiske kroppspresstoget, hvor jeg spiser salet til det vokser gulrøtter ut av ørene mine og jeg trener til alle seks pakkingene jeg har drukket igjennom årene blir til en sick sixpack. Det kommer bare ikke til og skje, jeg kommer ikke til og bli noen form for en gresk gud, med biceps som kan brukes til å åpne hermetikk bokser. Løpet er kjørt, jeg står igjen på stasjonen med hatten og treningsbagen i hånden. Jeg kan selvfølgelig hoppe på neste tog og begynne å trene til neste år, men sant og si så bryr jeg meg ikke, jeg trenger ikke og få kroppen til en gresk gud siden jeg skal gifte meg. Det er bare en dame jeg skal imponere og hun lar seg heldigvis ikke imponere av en treningsnarkoman kanin. Men hun vet like mye som jeg vet at det hadde ikke skadet om jeg gjorde noe med tallene på baderoms-vekten. Noe mer progressivt fremfor å skrive en postit-lapp med 80 kilo og henge den der hvor tallene skal komme mener jeg.

«Det er bare å endre vaner» vil den vante motivator si: «Spis mer grønt og tren mer så skal du se at du rister av deg kiloene.» Du aner ikke hva slags magnetisk tiltrekningskraft min sofa har, den ble kjøpt på Bolia til fem tusen kroner!(opprinnelig kostet den atten tusen!) Man kan ikke la vær og sitte i den sofaen, det blir for dyrt og kjøpe en sånn sofa og ikke sitte i den! Jeg er ikke ferdig med regnestykket, min Playstation 4 kostet? nå har jeg ikke kvittering, men la oss si: tre tusen, to? fire tusen da. Den kostet fire tusen kroner! Jeg har hatt den i to år det vil si at den fortsatt ikke er brukt nok til å rettferdiggjøre kjøpet. La oss si at den synker i verdi med ti kroner per måned. Da har vi bare brukt, skal vi se to hundre og førti kroner av summen. Det er latterlig at jeg skal la den maskinen støve ned når jeg har brukt så mye penger, og la oss for all del ikke glemme spillene, der har det gått en tusen lapp eller tre. Nei det ville være økonomisk uansvarlig å begynne å trene nå.

Legger med en selfie av meg sist sommer!


Bilde:Pixabay

Men jeg kan jo gjøre noe for å få sommerkroppen 2018 likevel, altså, det essensielle for å få sommerkroppen er jo egentlig en atletisk kropp med tribal tatovering. Så jeg skal løse dette enkelt, en eller annen tatovering-salong har sikkert et tilbud jeg kan benytte, i så fall kan jeg gå inn og tatovere en stor tribal sol på magen, faktisk tenker jeg at omrisset skal være i tribal stil mens innsiden blir en tatovert gjengivelse av ansiktet i solen fra Teletubbies. Det blir fett og så skal jeg sørge for at tatoveringen blir lagt på magen slik at navlen representerer munnen til sola. Da kan man se at den munnen er åpen hele tiden, litt sånn som min munn er når jeg er i nærheten av mat, på vidt gap og med en innsugingskunnskap som får de fagre damer i Red light district til å bli litt sjalu. Alt går i grisen, bortsett fra majones, sennep, grillpølse, karbonade, lunsjkake, ok så er det lettere og skrive hva jeg liker istedenfor og skrive hva jeg ikke liker. Jeg er kresen, og ikke akkurat stolt over det. Skjønt jeg burde kanskje være litt stolt, jeg har trossalt en turist attraksjon av en mage, jeg kan stille meg i bar overkropp og posere mens turistbusser smekkfulle av japanske turister passerer forbi, og så kan de norske turguidene snakke på gebrokkent engelsk og fortelle om mannen som spiser nesten ingenting men blir feit likevel. Det vil bli en sensasjon og Norges turistverdi vil øke betraktelig.

Og tenk, midt i alt dette så vil du at jeg skal gå ned i vekt, du er en forræder som setter Quisling i et godt lys. Vil du ikke at Norge skal ha en turist næring? Nei det vil du ikke tenk, du tenker bare på deg selv. Nei dette må ta slutt, min mage skal bevares, det er en kulturarv som må gå videre i generasjoner sånn som Bryggen i Bergen, inntil byrådet bestemmer seg for å legge bybanen over magen på meg. Da skal vi nok si at pipa får en annen lyd og ikke minst en annen odør. Derfor er jeg ikke en del av sommarkroppen2018 hash-taggen, jeg er en turistattraksjon som gjør at vi skal overleve når vi en dag går tom for oljen, da vil statskassen bestå av pengene fra alle de som så på magen min i alle år. Og det vil fremtidige generasjoner takke meg for. Se så, så enkelt kan det og skal det gjøres når man skal endre sin samvittighet og vekke sin appetitt ved frityrgryten til McDonalds, jeg spiser fast-food fordi jeg gjør verden til et bedre sted. Fremtiden blir grønnere for hver centimeter magen min vokser, og ikke minst så slipper alle sammen å se rørleggersprekken min når jeg er ute og jogger, ja det at magen min spretter frem og tilbake som en forfyllet værhane er også et syn alle kommer til og slippe å se. Bortsett fra at dere har det mentale bildet nå da. Så bekymre dere ikke, når dere står i juli-regnet og venter på sommersola da står jeg der i baroverkroppen, med strekkmerker som gjør at alle gravide kvinner får økt selvtillit og hengebryst som gjør at gamle menn får lyst på gammel dame når de kommer hjem. Sommer kroppen 2018 er min kropp, en helt vanlig kropp som vil forfalle videre. Dessuten er det jo alle de som er treningsnarkoman som ligger bakpå her, vi bryr oss ikke lenger om sommerkroppen, nå er det vinterkroppen 2018 som gjelder. Og den er klar, for pinnekjøtt og julemat.

#kåseri #sommerkroppen #sommerkroppen2018 #vinterkroppen2018 #turistnæring #Norge #humor #Quisling #treningsnarkoman #Japansketurister #turguide #Bolia #PS4 #greskgud #biceps #sofa #julemat #pinnekjøtt #rørleggersprekken #værhane #Bybanen #Teletubbies #tribal #tatovering #grillpølse #majones #sennep #lunsjkake #Mcdonalds #fastfood #slankehysteri #miljøvern #strekkmerker #hengebryster #trening

Liker

Kommentarer