Mine Mål for 2019 [del 4]

Hjertelig velkommen tilbake!

Året 2019 begynte på en tirsdag og mitt første innlegg dette året ble publisert mandag 7 Januar. Jeg hadde ikke forberedt meg i det hele tatt og hadde egentlig hatt skrivesperre store deler av julen. I tillegg til dette fikk jeg beskjed om at Blogg.no skulle legge ned så jeg begynte å se meg rundt etter andre tjenester, det gjorde at jeg ble litt mer forberedt, men det var ikke nok, på skrivefronten skrev jeg bare fire nye noveller, på den andre siden fikk skrevet 9 kapitler.I første kvartal ble det publisert 36 innlegg til sammen, neste kvartal gikk tallet ned til 20 innlegg til sammen før jeg nå på tredje og siste kvartal har skjerpet meg litt og skrevet til sammen 41 innlegg.

Jeg er fornøyd med mine skrivemål. Jeg har gjort en kjempebra jobb og det hjelper på og ha den innstillingen jeg har hatt, altså dont get it rigth, get it written. Jeg er ferdig med et bokmanus, og godt i gang med på neste prosjekt.Jeg skal ikke se bort i fra at målet om å skrive 120.000 ord er passert for lengst.

På treningsfronten har det vært like ille som alltid, jeg har rett og slett slitt med motivasjonen altfor mange ganger. Men det betyr ikke at jeg gir meg av den grunn. Frem til neste år skal jeg nå tenke og vurdere hvilke mål jeg skal sette for meg og hvordan jeg skal oppnå disse. Lesemålet mitt nå i høst har vært bra for meg, jeg har lest langt mer enn det jeg har gjort tidligere, og jeg vil fortsette å anlegge meg den vanen.

I neste innlegg deler jeg min ønskeliste for i år. Frem til da må dere bare kose dere.

​#danolsblogg #nouwdanols #nouwdanolsblogg #danols #danielOlsen #minemål2019 #minemål #mål #oppsummering #forfatterspire #skriveglede #trening #2019 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229