Løven sover, i sitt lune hi

Velkommen!

Løven sover, Løven sover, i sitt lune hi
Den er ikke farlig, bare uansvarlig
men man kan jo aldri være trygg!
Melodi: Bjørnen sover

Desember måned er over oss igjen, hvis alt har gått etter planen så har jeg publisert 47 innlegg når dette innlegget publiseres. Og med det har jeg altså kun hatt fri når det kommer til et innlegg. Men nok om det, i dag er det 18 dager igjen til jul, og jeg tenker det er på tide med en ny pause fra bloggingen, slik at jeg kan fokusere på julefeiringen med familie og venner, og ikke hvor mange som leser mine innlegg. Jeg vet virkelig ikke hvor årets julefeiring blir, men det er første året jeg feirer jul som en gift mann, så kanskje vi feirer julen alene? Hvem vet.

Bilde: Pixabay

Men som sagt, jeg tar meg fri fra denne bloggen nå, dersom jeg føler for det er jeg tilbake med et nytt innlegg om en månedstid. Som jeg skrev i dette innlegget Min nye hverdag så har jeg begynt på universitet og jeg har nå hatt et halvt år hvor jeg har kunne se på om jeg klarer og blogge og drive med skolearbeid samtidig eller om jeg må legge bloggen på is.

GOD JUL!

DET FØRSTE INNLEGGET ETTER JUL PUBLISERES:

20.01.2020 KLOKKEN 15:00

#merrychristmas #godjul #juleferie #jul #julaften #julen2019 #danielolsen #daniel #danols #danolsblogg #danolsblogging #nouwdanols #nouwdanolsblogg #nouwnorway #nouwnorge #nouwblogger #fri

Liker

Kommentarer