LESELISTE 2021 [1]

Kjære lesere!

Jeg har satt meg mål om å lese 12 bøker i år, for å oppnå det målet skal jeg lese én bok i måneden. Jeg kommer med andre ord til å lese tre bøker i løpet av de neste månedene, men jeg skal ikke bare gi dere et vagt tall og avslutte innlegget med det. Jeg har tenkt og dele med dere hvilke bøker jeg har tenkt å lese i løpet av de neste månedene, kanskje du som leser dette, kan lese de samme bøkene med meg?

Bilde: pixabay

Januar:

Eva B. Ragde & Trude Teige: På åstedet: Jakten på bevisene

Så snart jeg fikk kjennskap til denne boken, begynte jeg å se på pengebeholdningen min. Jeg hadde virkelig lyst på boken. Da dette skulle visstnok være en bok som omhandler arbeidet til en krimteknikker – og jeg, men min dragning mot å skrive krim – vil selvfølgelig trekke inn alle impulser som kan hjelpe meg til å skrive litt mer realistisk krim. Jeg begynner året altså med 223, ganske lettleste sider om True-crime lesestoff.

Bilde: pixabay

Februar

Henning Mankell: Et skritt etter

Svensk krim uti fra det lille jeg har lest (Jeg fanget opp en og annen svensk by da jeg bladde igjennom boken). Jeg har ikke lest noen av Mankells bøker foreløpig, det vil bli interessant å bli kjent med forfattervirket til den svenske forfatteren.

Bilde: pixabay

Mars

Jo Nesbø:Flaggermusmannen

Det er merkelig med det men jeg tror jeg leste den niende boken i denne serien før jeg begynte å lese dem kronologisk. Skjønt jeg leste ikke dem kronologisk egentlig, jeg hørte lydbøkene takket være min nydelige kone som også er fan av krimforfatteren fra Molde.

Oppsummering

Så der har dere det, alle de tre bøkene jeg har tenkt til å lese i løpet av de neste tre månedene. Jeg håper virkelig at jeg klarer å lese de alle sammen. Men vi gir oss der. Neste innlegg kommer på mandag, da skal jeg skrive om konseptbilder i skrivearbeidet som forfattere.

Har du et lese mål for 2021?

Hvis ja: Hvilke bøker har du tenkt å lese?

Hvis nei: Hvorfor har du ikke det?

Skriv gjerne dine svar i kommentarfeltet – jeg gleder meg virkelig til å lese dine svar.

God helg!

Liker

Kommentarer