Jeg viser aldri ansiktet

Jeg viser aldri ansiktet. Aldri. Ansiktet. Hvorfor spør du sikkert, jeg liker å være anonym. Jeg er en fremmed og du vil aldri se mitt ansikt. Jeg bryr meg ikke om hvor sexy du er, jeg bryr meg ikke om hvor våt du er, ansiktet mitt forblir usett.

Fingrene mine glir over tastaturet, finner de riktige bokstavene og jeg prøver å formulere meg så bra jeg kan, gi et hint om hva jeg ønsker av deg uten at du forstår hvor dette bærer hen. I mellomtiden har jeg tre andre faner oppe, faner med det jeg vil se, slik at jeg kan vedlikeholde motivasjonen. Du tror kanskje at jeg kommer til og vise meg, kanskje du vet at min hemmelighet er bak en papirlapp festet til webkameraet og kanskje det gjør deg ille til motet, men jeg viser fortsatt ikke ansiktet mitt.

Sannheten er at dette er kjedelig, jeg er egentlig møkk lei av å søke igjennom alle de ulike ansiktene og kjønnsorganene for å finne deg, men likevel gjør jeg det, jeg vil ha følelsen av kontroll, jeg vil at du skal vite at jeg er sjefen og sjefen viser for faen ikke ansiktet! Alt annet. Kanskje. Hvis du er en snill jente og gjør som jeg sier. Jeg trykker på Escape knappen og rømmer nok en gang fra en virkelighet der magen er stor og selvtilliten er liten, jeg trykker på knappen til jeg ser deg, så skynder jeg meg å skrive hei til deg, men da har du. Din frekke tøs, trykket deg videre.


Bilde:Pixabay

Du aner ikke hvor sint du gjør meg, jeg starter søket på nytt, forbi ansikter med skjegg som akkurat er gjemt utenfor rekkevidde, men samtidig innenfor slik at jeg kan se at det er skjegg, falske filmer fra folk som ønsker at jeg skal klikke meg inn på deres link av forskjellige grunner. Jeg lar meg ikke lure, jeg lar meg ikke affisere, du er den jeg er på jakt etter.

Jeg finner deg igjen, denne gangen blir du, kanskje du er lei av og hoppe du også? Jeg snakker med deg, teksten er subtil, men du aner hvor det bærer hen så nok en gang stikker du, jeg slår knyttneven rasende i bordet, du er en ulydig jente og du skal straffes. Jeg finner deg for tredje gang, nå er du virkelig lei, du vil heller la meg ta styringen, men mot at jeg viser ansiktet mitt først, Jeg snøfter rasende.

Jeg viser ikke ansiktet mitt, skriver jeg kjapt og slå på Enter-knappen så bestemt at du burde kjenne det på din side av denne samtalen. Du slipper ut et latterhikst, og skal til å stikke av igjen, jeg vet det for nå er jeg på pc-en din, jeg kobler ut datamusen din og ser hvordan panikken sakte brer seg om øyne dine.

Jeg presiser kaldt at jeg er sjefen og at du ikke kan stikke før jeg sier det er ok. Du ser vantro på det jeg har skrevet. Skriver tilbake at du kan slå av maskinen, jeg sier at du kan prøve, jeg vet nøyaktig hvilke ekle følelser du har. Jeg gjør det klart for deg nå, enten lyer du meg, eller så ødelegger jeg livet ditt, jeg har alt sett bildene du har lagret på maskinen din. Nå får pipen en annen lyd. Greit sier du og underkaster deg, innser at kampen vil bli farlig om du fortsetter og kjempe. Jeg skriver ordrene, og du lystrer lydig.


Bilde:Pixabay

Kanskje du vet det, ikke at jeg bryr meg, men jeg filmer deg akkurat nå, når du viser alt som er og vise av deg. Og jeg nyter hvor stor kontroll jeg har over situasjonen. Men så er det noe som skjer, noe som endrer hele dynamikken, du tar sjefsrollen på nytt, jeg straffer deg, men du lytter ikke. Samtalen har snudd igjen. Nå har du koblet ut mine verktøy, filmen du hadde på kameraet er endret, jeg ser nå bare et tastatur belyst av lyset fra en dataskjerm og en lys hånd som beveger seg over tastene. Det er en manns hender. Og skrivingen skjer fort, jeg ser at du er vant til dette, jeg skjønner at du, på lik linje med meg har gjort dette før, men av vidt forskjellige grunner.

Du sender meg en advarsel, sier at hvis jeg ikke lystrer pent vil livet mitt bli ødelagt, jeg skriver en protest, men ingenting kommer på skjermen, likevel svarer du på protesten, Din jævel! Du har installert en keylogger på maskinen min. Du bekrefter det så snart jeg innser det. Og fortsetter med en skummel beskjed, jeg har sett på noen som er altfor ung, skrekkslagent skriver jeg at jeg ikke visste det, du bryr deg ikke, nå har du meg der du vil ha meg, redd og kontrollerbar.

Selv om papirlappen er foran kameraet ennå kan jeg nesten kjenne det iskalde blikket ditt glane igjennom lappen med røntgensyn og pierce meg fast til stolen.
"Du skal få slippe unna.. hvis du viser ansiktet."
Jeg har ikke tenkt og vise ansiktet mitt, nå skal du sjekke mine prinsipper, jeg nekter, du laster opp et flyfoto av huset mitt, og skriver:
"Sikker?"
Jeg prøver meg på en kontrabeskjed, sier at det huset har jeg flyttet fra for lengst. Du lar deg ikke lure, en ny melding tikker inn på maskinen min og jeg innser at jeg har blitt slått, du har ikke bare adressen min, du har navnet mitt, alderen min, hvor jeg jobber, alt. Hver minste lille detalj har du skrevet ned foran deg, du vet hva jeg tjente i fjor og du vet at jeg har en ekkel skattesmell på 30.000, du har alt du trenger.
"Vis ansiktet, ellers vil jobben din, familien din og nabolaget ditt få vite hva slags monster du er.."
Som et siste salgspunkt klistrer du opp nettsøkehistorikken min også. Nå renner kaldsvetten nedover ryggen min.


Bilde:Pixabay

**

"Var det alt?" spurte hun oppgitt.
"Ja, likte du det?" svarte han.
Hun lå inntil meg med ansiktet vendt mot meg og smilte.
"både ja og nei, det var ekkelt, og samtidig voldsomt tilfredsstillende at han grisen fikk sin straff. For han får vel det?"
Han trakk på skuldrene, han var usikker selv. På en side ville han skrive en ny vending i historien, lure leseren til og tro at det var bare det som kunne skje for så på en finurlig måte finne et plotthull som karakteren kunne utnytte, på en annen side kunne sikkert noen forutse det også.
"Jeg synes at han skal få straffen sin, han har fortjent det." sa hun bestemt og reiste seg opp fra sofaen og så avventende ned på meg, jeg avsluttet skriveprogrammet og avsluttet så maskinen.
"Jeg får sove på det" svarte han og slo av lysene i stuen.

Hva synes du om novellen?

#hacking #kontroll #slave #trakassering #seksuell #trakassering #utnyttelse #overgrep #novelle #krim #krimnovelle #datakrim #forfatter

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229