Idebank:Livvakten

Velkommen tilbake!

Det er underlig å skrive disse snuttene, en side av meg har jo litt lyst og avslutte det jeg begynner på. Men på annen side så ser jeg absolutt verdien i og ha disse korte innleggene hvor jeg bare skriver en liten begynnelse og så kan du, om du ønsker det, skrive videre på den. Som jeg skrev i det første innlegget så er dette et konsept hvor du får noen ideer av meg, du kan gjøre hva du vil med dem, skriv dem om og send dem inn til forlag eller publiser det på din blogg, jeg ønsker bare en ting og det er å få vite lenken til din blogg eller magasinet du eventuelt for ditt bidrag til litteraturen antatt, slik at jeg kan få gleden av å lese resultatet.

Livvakten

Hun satt med en demontert Glock 17 foran seg, denne pusset hun nøye, før hun startet stoppeklokken og monterte den så fort hun kunne og klarte å slå sin personlige rekord på 20 sekunder. Det var en lek hun hadde gjort mange ganger siden hun var ferdig med førstegangstjenesten. Aldri med ammunisjon i våpenet, ganske enkelt fordi rutinen ble avsluttet med at hun stod klar til å fyre av våpenet. En annen regel var at våpenet skulle alltid demonteres etterpå og så monteres skikkelig og i rolig tempo, bare i tilfelle hun skulle ha glemt noe, slik at det ikke skar seg neste gang hun måtte bruke våpenet. Hun hadde begynt å trekke ned sikkerhetspinnen da det banket på døren. Det var sjefen hennes, en høy mann med blondt hår og brune mistenksomme øyne.

«Hei hva kan jeg hjelpe deg med?» sa hun og smilte til sjefen.

Han rensket halsen og svarte:

#danolsblogg #danols #nouwdanols #nouwdanolsblogg #nouwnorway #novelle #idebank #skriveide #skriveglede #forfatterspire #forfatterdrømmen #forfatterlivet #drama #krim #writingtips #writingprompts #prompts #skrivearbeid

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229