Idebank: Ungdomsklubben

Velkommen tilbake skrivelystne.

Det er ikke alltid at man får de gode ideene til å skrive. Det er nok ikke uten grunn at du kan finne haugevis av writing prompts hvis du søker på nettet, jeg tenkte hvorfor ikke bare fornorske konseptet. I dagens innlegg har jeg en ny ide til deg som sliter med skrivesperren. Som vanlig er det helt opp til deg om du vil skrive en helt ny begynnelse eller bruke det jeg har skrevet, Lykke til.

Du får fullt eierskap til den novellen du skriver basert på denne ideen, du trenger ikke å kreditere meg. Men jeg vil gjerne lese sluttresultatet. Så send meg en link eller en lyd når du er ferdig. På forhånd takk.

Ungdomsklubben

Stemmen hennes var surklende og kanskje, litt hes når jeg tenkte meg om. Tre år hadde jeg jobbet på denne ungdomsklubben nå, på dagen i dag var det tre år siden jeg begynte her. Det var mange forskjellige skjebner jeg hadde møtt på i løpet av disse årene, som psykolog er det bare en sikker konsekvens som er like konsis som lønningene. Dette var vedsiden av arbeidet mitt på dagtid. Jeg noterte meg alt hun hadde sagt til nå og tok av meg brillene, gned meg selv i øynene. Disse gruppesamtalene kunne bli langdryge, selv for en tålmodig sjel som meg, det var noen som brukte lang tid på å finne ordene, eller de som sporet av med ekstravagante digresjoner, men det gjorde ikke hun. Det var som om hun hadde planlagt hvert eneste ord. Og selv om resten av gruppen trodde det, så var jeg ikke overbevist, jenta som snakket til gruppen løy. Spørsmålet var, hvorfor?

#idebank #danols #danolsblogg #daniel #danielolsen #olsen #nouwdanols #nouwdanolsblogg #nouwnorway #nouwnorge #nouwblogger #mineserier #ungdom

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229