Hjemmebrent Drage

Velkommen tilbake.

Da var vi endelig ferdig med påsken. Jeg startet ferien med noen dager hjemme hos min mor. Siden jeg tok med meg konsollen utover ble det litt gaming med Minecraft i løpet av dagene. Jeg viste min mor rundt i basen jeg har laget meg etter hvert. På kvelden så vi noen programmer og koste oss med god mat. Jeg tilbrakte stort sett hele påskeuken hjemme foruten om noen av de siste dagene av ferien, de tilbrakte jeg til fjells sammen med min forlovede og hennes familie.

Jeg ble litt inspirert i løpet av påsken og skrev videre på noen prosjekter, jeg har tatt en side fra J.K Rowling sin "playbook" når jeg begynte å designe en skurk i en av mine krimnoveller, det blir spennende og se om jeg får det til. En annen ting var at jeg begynt og jobbe litt med et språk i fantasy-prosjektet mitt, samt videreføring av arbeidet rundt en religion i denne fantasiverden. Fantasy-prosjektet er det jeg har nedprioritert, jeg trekker det frem når jeg får ideer og bygger verden gradvis. Det er faktisk en del arbeid i å bygge et slikt univers, hvilke religioner finnes det, hvordan ser byene ut, hvilket klima er det i den verden, hva slags vesener finnes det og mye, mye mer.


Bilde:Pixabay

For en tid siden ble jeg enig med Gard om å prøve Star Wars edition av Dungeons And Dragons. Det ble knaksuksess og en god innføring for meg til å bli Gamemaster. Første runde var litt passiv siden jeg ikke hadde forberedt meg godt nok, men klok av skade prøvde jeg en ny kampanje med min forlovede som eneste deltager. I løpet av de siste dagene i ferien tok vi med oss dette spillet til fjells for å prøve en ny runde. Kampanjen endte med en noenlunde humoristisk slutt, hvor en Storm Trooper fikk en forfremmelse i hell i uhell situasjon og det var noe til å smile av iallfall. På turen oppover til hytten satt jeg mye på laptopen og skrev en ide jeg har hatt lenge om å prøve å lage min egen kampanje i D&D. I helgen kom endelig inspirasjonen, så jeg fikk skrevet ned to kamper, det blir spennende og se hvordan den historien utvikler seg videre. Denne uken avsluttes forhåpentligvis med et nytt forsøk på en kampanje med Tonje, Gard og hans bror. Jeg prøver til stadighet å sette meg inni dette, men det er jo litt vanskelig å gjøre det samtidig som man skal huske matematiske formler og retoriske virkemidler. Ha en fortsatt fin dag folkens!

Har du prøvd D&D?

#gamemaster #dungeons #dragons #StarWars #StormTrooper #D&D #Påske #Påskeferie #Minecraft #hyttetur #Dale #Radøy #fantasy #krimnoveller #JKRowling #inspirasjon #skriving #skriveglede #forfatterdrømmen #forfatterspire

Liker

Kommentarer