​Happy Birthday!

Hjertelig velkommen tilbake!

I dag, i det øyeblikket dette innlegget publiseres er det nøyaktig to år siden jeg publiserte det første innlegget på denne bloggen.

Det er rart å tenke på at dette innlegget er 2 innlegg fra innlegg nummer 200. Siden den gang jeg publiserte det første innlegget har jeg skrevet 64 noveller, 41 innlegg i kategorien «mine tanker», 24 innlegg i «mine serier» og dette er det 69.innlegget i annet kategorien. Det er blitt skrevet 215 kommentarer og jeg vil ikke våge å tenke på hvor mange ord jeg har skrevet i løpet av disse to årene. I dag så vil jeg si takk til dere alle sammen, alle som har lest på bloggen min, alle som har kommentert, og alle som har delt det jeg har skrevet med andre.


Tusen hjertelig takk! Vissheten om at det er folk der ute som er interessert i å lese det jeg skriver motiverer meg til å skrive mer.

Bilde: Pixabay

Det er ikke overfladisk denne takknemlighetsdyden jeg prøver å vise ovenfor dere. Til alle som har gitt meg tilbakemeldinger i henhold til skrivingen så har dere hjulpet meg til og bli bedre, jeg elsker at folk pirker i novellene mine og ser om det er noe feil der, så hvis du finner en skrivefeil eller noe sånt i noen av innleggene mine, skriv en kommentar, så ser jeg nærmere på det. Jeg svarer også alltid på kommentarer, så det er bare å skrive en liten hilsen hvis du ønsker det fremfor å se etter feil. Igjen tusen takk for alt. Jeg håper dere alle sammen har en fantastisk fin dag.

#gratulerer #blogginnlegg #2år #danolsblogg #danols #milepæl #nouwdanols #nouwdanolsblogg #nouwnorway #nouwnorge

Liker

Kommentarer