Godt nyttår alle sammen

Veloverstått Jul!

For mer eller mindre syv dager siden brukte noen av oss penger på et eller flere fargespill på nattehimmelen, samtlige av befolkningen vest for Hardangervidda og sør for Trøndelag spiste panisk opp siste restene av pinnekjøttet og man kan vel si at denne delen av nordkalotten fikk i seg litt promille også. Forhåpentligvis har alle mine lesere hatt en nydelig julefeiring og en trygg avslutning på fjoråret. I dette innlegget skal jeg prøve og unngå og gjenta meg selv fra i fjor, vi dropper dype tanker om hva jeg har følt på de siste og første dagene av årene som har krysset hverandre. Det er ikke av interesse for dere uansett.

Den første uken av bloggen blir en soft start på året, akkurat som når barna kommer tilbake igjen på skolen, vi begynner ikke på heftig aritmetikk og Japanske gloser, vi nyter litt av tilstedeværelsen og slapper av. Eller har jeg bare falske minner om hvordan jeg ikke fokuserte den første uken på skolebenken nå? Det spiller ingen rolle, jeg tar det rolig denne uken. Jeg skal skrive litt om hva slags gaver som kom min vei på julaften i fjor, legge ved noen bilder og skrive litt om hvordan dagene har vært i julen.


Bilde:privat

Julaften

Vi reiste utover til min mor 22.desember og jeg må innrømme at jeg var smålig nervøs da jeg fikk høre at bussen vi skulle ta fra busstasjonen utover mot Knarvik var kraftig forsinket, heldigvis tok Skyss ansvar og fikk ordnet en ekstra buss som gjorde at turen utover til min mor gikk ganske så knirkefritt videre. Relativt kort tid etter at jeg ankom ute hos min mor, pakket jeg opp min konsoll og satt meg ned med mine nevøer og svoger. Vi spilte litt Fortnite sammen i løpet av dagen. Lillejuleaften lagde jeg eggerøre til flokken der ute, jeg stekte også litt bacon og dekket ellers opp til en fin frokost for hele gjengen der ute.

På selve juleaften så spiste vi middagen litt sent, og jeg må sikkert ha fått i meg en tredje del av det salte kjøttet, (altså en av de tre pakkene vi kjøpte) det føltes i hvert fall sånn. Etter at vi hadde spist åpnet vi gaver, jeg fikk noen nye gensere, en ny kontroll til PS4 og en noen boxere fra Zlatan. Jeg og madammen tilbrakte noen dager til før vi reiste hjem til Sotra. Vi tok bussen hjem andre juledag og drosje fra terminalen og ned til huset, sjåføren hadde rester igjen av julehumør så han kjørte oss for 62 kroner mindre enn hva turen ville kostet oss, vi tipset ham ekstra godt for dette.

I romjulen var vi stort sett hjemme, eller det vil si jeg var hjemme og slappet av. Jeg begynte å bruke den nye PS4-kontrollen og spilte en del Minecraft. Siden jeg og Tonje fikk MTG-kort til jul spilte vi en runde av det også mens vi passet katten til husverten. lørdag 29. desember tilbrakte vi hos tanten til Tonje, der var flere av Tonjes søskenbarn så hun fikk mye tid med dem plukket opp tråden der. Jeg fikk snakket litt med folk jeg også, men siden jeg etter hvert ble så døsig av den gode maten vi fikk servert så valgte jeg å bruke litt tid på dette innlegget. Senere på kvelden ble vi kjørt hjem, men først måtte jeg klare og falle i en sprekk bak garasjen til Tonjes tante, sånn at jeg kunne få med meg et blåmerke til nyttårsfeiringen. Heldigvis ble det den siste ulykken jeg ble utsatt for i 2018.

Nyttårsaften

Jeg og Tonje tok turen utover til hennes foreldre på nyttårsaften. Etter en liten tur innom butikkene på Ågotnes kom vi frem til svigers, her satt jeg ned med maskinen og spilte litt Tetris mens jeg så på filmen om The Zodiac Killer. Jeg rakk å se en liten halvtime før middagen ble servert, hvorpå jeg slappet av med noen mobilspill etter at jeg hadde spist. Grunnet nyttårsstormen ble det sendt opp raketter tidligere på kvelden ute i Øygarden. Det vil si man prøvde å få sendt opp alle rakettene før midnatt. Jeg hilste på Kong Alkohol før nyåret marsjerte inn, og var litt bedugget da jeg krøp til sengs sent på natten. Men nå avslutter jeg dette innlegget, Neste innlegg kommer på onsdag, da legger jeg ut en oppdatering på mine mål for dette året.

Fortell meg hvordan din avslutning på 2018, jeg gleder meg til å lese det!

#Nyttårsaften #TheZodiacKiller #Minecraft #PS4 #Tetris #Øygarden #Knarvik #Julaften #MTG #Zlatan #Fortnite #Skyss #2018 #2019 #bacon #eggerøre #alkohol #Sotra

Liker

Kommentarer