Fluenes Herre

I sommer opplevde jeg noe av som definitivt kan beskrives som demotiverende. Jeg vil faktisk våge å sidestille denne opplevelsen med den utmattelsen mine forfedre kan ha opplevd i krig. For jeg hadde min egen krig, en invasjon som var umulig å forklare. Det verste av alt var at denne konflikten dro fram det verste i meg, jeg så ikke lenger på fienden som en verdig motstander som fortjener respekt, jeg reduserte fienden til forferdelige kraftuttrykk, ja de gikk under verre hets enn hva noen minoriteter har opplevd noen gang. De var noen irriterende jævler som kom fra utlandet, de stjal alle jobbene og prøvde faen og ta med seg damen min en natt. De kravlet over alt så, nå står jeg her med fluesmekker i den ene hånden og i den andre hånden har jeg hårspray og lighter. Jeg har gasset dem, slått dem til det bare var skyggen av dem var igjen, jeg har improvisert flammekastere og alt dette har jeg gjort for å renske leiligheten fri for fluer. Ja jeg vet, antiklimaks, her har jeg faktisk tatt livet av insekter.

Så hører jeg deg hviske irritert, ja men hvorfor har du ikke lukket alt av dører og vinduer hvis du er så lei fluer. Jeg lukket alle ventiler, dører var låst og vinduene ble forseglet med planker og jernporter med irisskanner, men de jævla småkrypene har klart og komme seg mellom de rareste steder. Det ble drept så mange fluer at jeg tror jeg og min kone alene har ansvaret for at fluenes intelligens på Brattholmen har økt mangfoldig i løpet av sommeren, De begynte å utvikle våpen selv og tok det med seg inn, er dere klar over hvor vanskelig det er og skrive noe mens du blir teppebombet av barnåler og småstein. De fløy i formasjoner som fikk Top Gun til å se ut som barn som løper i hagen og leker fly. Jeg hørte en flue sitte i vasken på kjøkkenet og drive med okkulte ritualer. Når jeg tenker meg om så var det et lite øyeblikk det så ut som akkurat den fluen hadde blå øyne, hadde jeg ikke hatt sverdet jeg kjøpte fra Game of Thrones så hadde jeg hatt en million flyvende white fliers i leiligheten.

På et tidspunkt brøt jeg meg inn hos naboene i huset jeg bor i for å forsikre meg om at alle var i livet, det var en vanskelig kveld i avhør på lensmannskontoret. jeg prøvde virkelig og finne opphavet til disse fluene, men det lot seg ikke gjøre. Og mens jeg søkte etter opphavet til fluene, så ble de stadig mer intelligent, når jeg står opp om morgningen nå her det rush trafikk til badet, og når jeg er ferdig med mitt fornødende så ser jeg at de har samlet de minste i flokken og driver og lærer dem avansert algebra og kvantefysikk. Årsaken til at jeg skriver dette er fordi at nå har de endelig klart det, de har rappet leiligheten min, de har byttet lås og ansatt en flue som dørvakt utenfor, jeg skulle gjerne hatt svar for nå kommer det snart to fluer i hvite frakker og henter meg. Det er vel derfor jeg nå kan kalles for fluenes herre?

#kåseri #kåserier #humor #komedie #satire #fluer #morsom #morsomt #danolsblogg #danols #nouwdanols #nouwnorway #nouwnorge #humorblogg

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229