En uke som gift!

Hjertelig velkommen tilbake!

Det er nå en uke siden jeg og Tonje tok våre første bilder som mann og kone, det er helt surrealistisk og vet ikke om jeg har landet helt når dere leser dette. Det er blitt sagt i etterkant at vårt bryllup vil forbli en «snakkis» i lokalområdet i lang tid fremover, både på grunn av utgangsmusikken og «brudevalsen». En ting er sikkert, det vil være en dag jeg og Tonje kommer til og huske for alltid. Middagen vi fikk servert på Bergsdalstunet var himmelsk, ja selv ordet himmelsk dekker ikke smaksopplevelsen.Og Toastmasteren som vi hadde var helt fantastisk, det ble sang og moro på etnivå som bare ikke kan beskrives. Og så var det forloverne våre, med deres gode lynne og høye ansvarsfølelser sørget de for at både Bruden og Brudgommen fikk en knakende kjekk dag!

I løpet av dagen var det mange som kom til oss og skrøt avoss, og jeg får rett og slett returnere æren, festen hadde ikke blitt så fantastisk uten så fantastiske gjester. Det eksisterer så mange skrekkhistorier om gjester som lager et helvete på bryllupet, og jeg kan ikke finne et atom i kroppen min som tror at noen gikk med slike planer engang den dagen. Jeg forelsket meg flere ganger i den nydelige bruden og kan så vidt tro det, jeg er en ekte ektemann. Hvor nydelig er ikke livet?

Under det søte bilde av meg og min fru kan dere lese noen tanker jeg hadde før vi giftet oss.

Bilde: Janne L. Berge

12.06.19:

«HERRE GUD HVA HAR JEG GJORT!» nei da, jeg fleiper jeg gleder meg til denne dagen og håper virkelig vi får alt på plass til dette bryllupet.

23.06.19

Jeg har gitt fra meg ansvaret om utdrikningslaget til min forlover, jeg er nødt til å finne ut hvem jeg skal ha med på denne galskapen og sende han liste.

11.07.19

Det er under en måned igjen til bryllupet, i dag har jeg og Tonje prøvd antrekkene våre, skal vi tro de som driver butikkene så er fasongen på kroppene våre helt ok til antrekkene, jeg må faktisk sy inn litt på dressjakken min. I tillegg har jeg fått vite at jeg må følge litt mer på hva jeg trykker i meg, legens ordre.

31.07.19
I dag har noen av de nærmeste i min familie bursdag, hurra for dem. Og det er bare 10 dager igjen til jeg står ved alteret. Måtte herren gi meg styrke og vise veien til nærmeste bar – nei da.

Dagens spørsmål: Hvordan har din sommer vært?

#ekteskap #bryllup #ektemann #brud #kjærlighet #sommer #danols #danolsblogg #nouwdanols #bergsdalen #bergsdalstunet #drømmebryllup #fantastisk

Liker