En drøm om fremtiden

Hei igjen!

Det er ikke rom til å kalle dette min livslange drøm. For det første er det en drøm som kom i de tidlige tjueårene, forfatterdrømmen har vært med meg helt siden jeg fant ut at det er noe som heter forfattere. Men likefult så er dette en drøm som bare har blitt, akkurat som forfatter drømmen har forblitt en del av livet mitt. Forskjellen mellom dennedrømmen og den forfatterdrømmen er kort og greit at en forfatter kan skrive en bok, få den på trykk og gjemme seg i laboratoriet igjen. Mens denne drømmen jeg gir dere vage fornemmelser om krever litt mer. Jeg har lenge drømt om å prøve meg på stand-up. Fra tid til annen har jeg til og med skrevet ned konsepter som jeg tror ville fungert, men så er det noe som stopper meg. Du trenger ikke å være rakettforsker for å skjønne hva det er.

Sceneskrekk! Er den tingen som stopper meg. Frykten for scenelyset, oppmerksomheten og den garanterte opplevelsen av at og rote det til minst en gang. Det ironiske med denne frykten er at jeg drømmer om å bli komiker, men jeg er redd for at folk skal le av meg. Pandoras eske er et lettere paradoks å forstå enn det jeg fabler med her. Likefult er det noe med og koke opp konsepter som får folk til og le som henger igjen hos megS. Som med alle andre drømmer og visjoner om fremtiden som jeg deler på denne bloggen, er det ikke sikkert at jeg kommer til å prøve dette med det første.

Bilde: Pixabay

Jeg tror ikke jeg vil gå på en scene uten å et lite innblikk i hvordan bygge opp et lite nummer, altså ikke tro at jeg skal leke tysk ingeniør og kalkulere meg frem til den beste vitsen i verden. Det er ikke slike innblikk jeg snakker om, jeg vet at det eksisterer Stand-up kurs rundt omkring i det ganske land, og det hadde vært interessant og delta på et slikt kurs og kanskje perfeksjonert noe som hadde fungert. Men først må jeg prioritere at videreutdannelse. For enn så lenge så kan vi drømme, jeg om at jeg får dere til og le, dere om at jeg dummer meg ut. På den måten så har vi alle noe og se frem til.

#standup #komedie #drøm #fremtiden #komiker

Liker

Kommentarer