Dont get it right, get it written!

Velkommen tilbake!

Endelig skriver jeg det siste innlegget hvor jeg rydder opp i noe teknologisk rot. Det verste jeg vet er nå teknologien svikter, men det er sånt som skjer jevnlig og det er noe vi bare må leve med. Om jeg ikke har nevnt dette tidligere, så nevner jeg det ihvertfall nå, jeg ønsker at ethvert innlegg skal ha en viss kvalitet, dette er er den største fienden til min produktivitet. Hver gang jeg setter meg ned og skal til å jobbe med innlegg på bloggen, så stanser hjernen meg og spør : men er dette bra nok. Nå er det visse skriverier jeg ikke kommer til å senke kvaliteten nevneverdig på, Noveller og innlegg hvor jeg henter informasjon fra andre steder skal ha et så godt kvalitetsstempel som mulig. Men innlegg som dette, trenger ikke å være så gode at jeg vinner en nobelpris for dem. For en tid siden skrev jeg et nytt innlegg i "Hvordan bli forfatter"-serien. I mellom tiden har jeg sett flere filmer om skriving og jeg blir stadig påminnet om kreasjonsfasen. Hvis jeg virkelig skulle blitt en skikkelig forfatter, så burde jeg anlegge meg en vane for å bare skrive historien fra start til slutt uten og tenke på alle detaljene i mellom i første omgang. Tittelen på dette innlegget reflekterer akkurat det, og dette er direkte sitat fra denne filmen. Et annet sted i den filmen forteller en av skribentene om den gang han var skolejournalist, på kontoret der stod det et skilt: This is a Daily, not a Weekly. Kort og greit, skriv, for dette kommer ut hverdag, ikke hver uke.


Så kanskje jeg skal skrive enda et innlegg hvor jeg minner meg selv på at alle bøker, noveller og blogginnlegg begynner som elendige førsteutkast, noen blir ikke så mye bedre enn deres spede begynnelse, kanskje litt bedre grammatisk sett, men ellers blir det stort sett ikke bedre kvalitet. Og kanskje dette er et slikt innlegg, det blir nok ikke stort bedre enn første gangen jeg skriver dette ned, men til deg som sitter og holder på å drepe tastaturet fordi skrivesperren er så innpåsliten, Drit i om det er rett, bare skriv det. Kvaliteten kommer senere.

#nouwdanols #nouwdanolsblogg #danolsblogg #danols #nouwnorway #nouwnorge #friskriving #tips #forfattertips #skrivetips #skrivetriks #dontgetitrightgetiwritten #dontgetitright #getitwritten #Written #dont #get #it #right #get

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229