Det er varmt her, jeg lover!

Velkommen tilbake.

Da har jeg nettopp kommet hjem etter en heller lang dag hvor jeg var turist i min egen by. Snakket til og med et annet språk, for å hjelpe noen andre turister, det teller vel, gjør det ikke? Vi sier det. Jeg er utslitt etter å ha gått mye i dag, det begynte med at jeg gikk til Sartor, en tur som tar mellom 15 og 20 minutter å gå, alt ettersom hvor fort jeg går, deretter ble det buss inntil Bergen sentrum hvor jeg gikk litt rundt før turen gikk videre til Åsane, her besøkte jeg kirkegården til Åsane gamle kirke, der etter bar det hjemover med buss fra Åsane til Sotra før jeg gikk resten av veien hjem. Svetten renner og mens svetten fortsatt drypper fra pannen ble jeg inspirert til og skrive dette innlegget.

For leiligheten min er ikke blitt luftet på en stund, så når jeg åpnet døren slo varmen meg nesten i svime. Jeg mener det seriøst det er varmt her, hvor varmt spør du? Jo, det er så varmt at samtlige fluer snudde idet de kom inn. Jeg kunne høre hva de tenkte "Fuck no, det er kaldere her ute." Det er så varmt her at jeg vurderer og kontakte åndenes makt, for å finne ut om Fanden selv sender sine verste syndere opp i denne varmen. Det er en sånn varme i denne leiligheten at Kristiansand Dyrepark har kontaktet meg for å høre om jeg ikke kunne tenke meg å bli løvepasser uten og forlate huset.


                                                                                                            Bilde:Pixabay

Du tror det nok ikke, men varmen i denne leiligheten er så høy at brannvesenet tørrtrener på å slukke brann her. Det er faktisk så varmt i denne leiligheten at jeg har skiftet til Bærumsdialekt, huden min begynner og bli oransje og Paradise hotell begynner og bli bra tv. Det er så varmt her at komfyren har streiket fordi den ikke orker varmen. Og nå mens jeg tenker at jeg har klart og skrape så vidt bort i hvor varmt det er i denne leiligheten, innser jeg at varmen jeg opplever nå, vil fortone seg som en iskald desember natt i juni og juli. Men fortsatt, det er varmt her, jeg lover.

#Varmt #sommer #ParadiseHotell #KristiansandDyrepark #Løvetemmer #Åsane #Sartor #Bergen #Bærum #Sotra #speillegg #minetanker

Liker

Kommentarer