Bompengedemonstrasjoner

VELKOMMEN TILBAKE

God mandag ettermiddag! Jeg sitter her alene i leiligheten og bearbeider de forskjellige prosjektene jeg har. I dag tenkte jeg at jeg skulle bryne meg på det jeg, jeg gjentar: JEG, kaller for satire. Dagens tema er ikke akkurat høyaktuelt, men jeg lar ikke det være til hinder for å skrive dette innlegget.


bilde: Pixabay

Vi vil ikke ha bompenger!

I løpet av de siste månedene har Bergen vært midtpunktet for en rekke bompengedemonstrasjoner. Innbyggerne i byen mellom de syv fjell har sett møll fly ut av lommeboken og bestemt at nå er det nok! Byrådet i Bergen har levd altfor lenge på skillingsboller, brus og kokain... eller melis? sannsynligvis melis. Uansett poenget er at nå må det skje en endring i sysakene, fort. Men i stedet for å lage underskriftskampanjer og fakkeltog, fant noen trailersjåfører ut at de skulle gjøre det som mange trodde var umulig, de skulle gjøre rushtrafikken enda verre! Og som menneskeheten gang på gang har bevist tidligere så klarer vi de utroligste ting når vi putter hjernene våre sammen. Lastebiler sakket ned tempoet, ikke fordi det var det som var det tryggeste, men fordi de antok at enhver nærsynt politiker skulle stå langs veien med monokkelen og myse mot skiltene for å lese budskap som "NOK er NOK".

At den første demonstrasjonen ikke fungerte fikk ikke lyspæra til å skinne mindre heller. Og jeg klarer ikke la være å spørre retorisk: Hva var definisjonen på galskap igjen? Vi kaller regjeringen for folkevalgt, men å lytte til folket det gjør de ikke. I Frankrike ble Aristokratene plutselig et hode kortere når dette hadde fått pågå lenge nok. Husker jeg ikke feil så var det også noen nederlendere som drepte sin statsminister og spiste han, nå kan jo kanskje kolesterol nivået i vår statsminister skremme vekk appetitten til de fleste, så jeg forstår at kannibalismen ligger gjemt lennger inne. Siv Jensen retter kanskje nervøst på skjørtet med tanke på at hun kanskje passer bedre som en middagsrett, Sant og si, så var det jo hennes parti som lovte at bompengene skulle vekk. Personlig så holder jeg meg til oksekjøtt fremdeles og jeg vil sterk anbefale mine lesere og holde seg til den dietten også. Jeg tenker det beste er å la menneske kjøtt være i fred.


bilde: Pixabay

Jeg skulle helst ønske at demonstrasjonene ikke fant sted, det er bortkastet tid og tid er penger. Forbausende nok så appellerer ikke tanken om å sitte unødvendig lenge på buss og bane i bytte mot at summen på bompenger blir lavere, jeg trenger ikke å finne ut hvordan det er å komme for sent til skole eller arbeidsplass, jeg kan forsikre dere om at jeg har erfaring med det og jeg har funnet ut at det kanskje er bedre å komme tidsnok. Jeg føler at jeg må påpeke at jeg vet at verden ikke spinner rundt meg, jeg er langt i fra noen viktig person i dette samfunnet, faktisk fungerer samfunnet helt greit uten at jeg gjøre noe som helst. Det eneste jeg har å by på er mine tanker og skråblikk på samfunnet, og mine verktøy til og dele dette med dere enn så lenge er ytringsfriheten og en blogg. 

Men kanskje det er nok? Kanskje hvis alle Bergenske bloggere gikk sammen og skrev illsinte innlegg om at bompengeprisene må ned, og det kjapt, kanskje vi kunne fått slutt på galskapen? Nå, HVEM ER MED MEG?! ? Unnskyld jeg ble litt revet med.

Men sånn seriøst, kanskje vi kan skru ned prisene på bompengene nå? Eller i alle fall vurdere timelønn for å sitte i kø.

Hva synes du om bompengedemonstrasjonene i Bergen?

#satire #Bergen #bompenger #demonstrasjon #frankrike #kokain #ytringsfrihet #humor #nederland #kaniballisme #fakkeltog

Liker

Kommentarer

Daniel Olsen
Daniel Olsen,
Jau det har det nok blitt. Julebord, Nyttårsbord og så er det vel et påskebord de ønsker seg nå så det er derfor de vil begynne med bompenger heheh.
danols.blogg.no/
Mia - Alt annet enn A4
Mia - Alt annet enn A4,
Du løste gåten gitt! 😃
altannetenna4.blogg.no/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229