Årets ønskeliste

Velkommen leselystne!

I dag er det 20 dager igjen til julen, det er første juleaften jeg feirer som gift mann, i skrivende stund kan jeg ikke tro at jeg kommer til få oppleve noen særlig endring i hvordan jeg har feiret jul. Kanskje jeg må være litt mer på hugget enn tidligere, jeg vet ikke. Men før jeg skriver det siste innlegget for i år så tenkte jeg at jeg skulle liste hva jeg ønsker meg til jul.

1. Støykansellerende hodetelefoner

Jeg ønsker meg slike hodetelefoner av to grunner. Den første grunnen er at jeg ønsker ikke å bli forstyrret når jeg arbeider med ting, derfor er det kanskje litt digg med hodetelefoner som holder all støy ute. Grunn nummer to beror på om jeg har rett i det jeg tror om denne type hodetelefoner, for det er ganske så logisk at hvis det ikke kommer noe lyd inn utover det jeg hører på i hodetelefonene så burde ikke musikken jeg høre lekke ut til de som sitter rundt meg.

Jeg hører veldig mye musikk og volumet pleier som regel å være ganske så høy. Og da er det kanskje greit for sidemannen på lesesalen at jeg har hodetelefoner som holder musikken inne i hodet mitt. Spørsmålet nå er hvorvidt jeg klarer og holde kjeften igjen og ikke plage dem med min grusomme sangstemme.

2. Ekstern harddisk

Alle skribenter og alle som holder på med prosjekter som kan anses som litt viktige for dem selv burde ha minst en av disse liggende på hjemme kontoret. Siden jeg jobber med ganske mye filmprosjekter og sånt så ønsker jeg å ha ekstra lagringskapasitet med sikkerhetskopier i hopetall.

3."Lie to me" Hele serien

Kroppsspråk har fasinert meg siden jeg så den første episoden av denne serien, jeg så begynnelsen av den første episoden på Youtube og ble straks fenget. Jeg ønsker virkelig og ha hele denne serien i DVD eller Bluray format. Jeg vet at for enn så lenge er serien tilgjengelig på Netflix, men det vil ikke vare i all evighet, og for alt jeg vet så kan det være at studioet som produserte serien vil kreve at serien skal over på en egen streaming tjeneste.

4.Zlatan Boxere eller lignede 

Helt siden jeg tok på meg den første boxeren fra dette merket har jeg vært frelst. La oss bare si det sånn at før jeg prøvde dette merket så skrev jeg et kåseri om boxere hvor jeg gikk langt for å beskrive den kjedsommelige tendensen med at shortsene som krøllet seg opp i lysken. Det har jeg ikke opplevd siden jeg kjøpte disse boxerne, nå skal det sies at jeg har vært streng på å følge henvisningene som står på vaskelappen, og vasker disse på 60 grader, så det er vel en potensiell forklaring på at de ikke har blitt ødelagt.

5. Flåklypa Grand Prix-spillet

Et dataspill som løpet av denne høsten eller i fjor skulle bli laget på nytt, det er et spill med så mye nostalgi at jeg faktisk har funnet spillet på Youtube og sett noen spille igjennom det. Jeg savner et av minispillene som gikk ut på at du skulle sortere brev til forskjellige land, der man begynte med de nordiske landene og så ble det gradvis flere og flere land som brevene skulle til, alt gikk selvfølgelig litt fortere med tiden og til slutt så sendte man feil brev av sted eller så klarte man ikke fylle postsekken før tiden var ute. Dette spillet ønsker jeg meg aller helst en fysisk kopi av, men skjønner jo at den digitale verden vi lever i dag ikke vil la meg få den gleden.

Ovenfor kan dere se playthrough av spillet, blir nostalgisk av å se på.

Så der har dere mine ønsker for i år, siden det er så kort tid igjen til jul tviler jeg litt på at disse ønskene går i oppfyllelse. Siste innlegg kommer nå på fredag? Det blir det siste innlegget for 2019. Men frem til da kan dere kose dere med forrige innlegget ved å trykke på linken nedenfor.

#DanielOlsen #danols #danolsblogg #nouwdanols #nouwdanolsblogg #nouwnorway #nouwnorge #nouwblogger #ønskeliste #jul #julefeiring #julegaver #christmas #christmastime #wishlist #mywishlist

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229