2017: En sommervlogg

Velkommen tilbake

Da var ferien over og det har skjedd noen ting i sommer, blant annet ble det i løpet av sommeren ble det vist Amerikansk fotball med norske lag på TV2 for første gang og selv om det ikke var det bergenske laget som var med i finalen, ble det en historisk kamp. Jeg kunne skrevet mer, men jeg viser resten i form av videoblogg nedenfor. Kos dere.

Det gleder meg at noen av dere har vært innom i sommer og sett på selvom jeg ikke har skrevet noe, med jevne mellomrom har jeg tatt en kikk innom og jeg har sett at det har vært noen besøkende, dette setter jeg stor pris på. Men som dere forlengst har skjønt så er jeg tilbake igjen nå med nye innlegg på en jevnlig basis. Neste innlegg kommer på onsdag da publiserer jeg den første novellen etter ferien. Men før du forlater dette innlegget fortell meg hva du synes om vloggen, jeg gleder meg til og lese din tilbakemelding. 

Dagens spørsmål: Hva har du gjort i sommer?

#Voss #AmerikanskFotball #Historisk #Ferie #Sommer #Hobby #D&D #Magic #MagicTheGathering #Bordspill #Brettspill #Rollespill #Vlogg #NSB #Hotell #Bergsdalen #Fosse #Dale #sykkeltur #TimeLapse #Tog

Liker

Kommentarer