Jag är en Buzzador, vilket jag nyligen börjat med. 

Detta innebär att jag får olika kampanjer nu och då (allt för sällan), baserade på de fakta jag lagt upp om mig själv, där jag får pröva olika produkter som inte kommit ut på marknaden ännu. Man skall sedan berätta om produkten vidare till vänner och om man fått extra prover skall man ge vidare till sina vänner så de får smaka/testa.

Denhär månaden har jag fått pröva Teho Sports choklad protein bars, som jag tycker att har varit riktigt goda! Tror inte de finns i butiker ännu(?), men rekommenderar dem nog! Man skall alltså äta dem efter ett träningspass. Tycker man om choklad så borde man tycka om dehär! 

Rekommenderar att ni alla blir Buzzadorer och kan skicka en inbjudan om ni kommentterar er e-mail! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tänkte ta och rekommendera en bok och en film som jag sett/läst under den senaste tiden.

Boken: Förr Eller Senare Exploderar Jag av John Green ( eng. The Fault in Our Stars)

Handlar om 17-åriga Hazel som har cancer  och hennes kärlekshistoria med Augustus (Som också har cancer, men är friskförklarad) . Orkar inte berätta desto mera om boken nu, men ni kan fråga vid behov. Men jag måste säga att det är nog den bästa boken jag någonsin läst och jag grät t.om. vid vissa tillfällen, och jag brukar inte gråta av böcker.  Ni kan även söka på youtube trailern, då filmen kommer ut om någon månad. :)

Film: The Book Thief

Handlar om en flicka under andra världskriget som nyligen fått flytta till en ny familj och hennes 'bokkärlek' , tycker filmen var väldigt bra! Se den! :)


Likes

Comments

Var ett tag sen ja bloggade igen... oops. Trodde att det hade gått kanske 2veckor sen sist men va tydligen nästan en månad sedan..

Har väl gjort en del sen sist och säkert glömt hälften. 

Ja har nu iallfall alla studentskrivningar undan, de gick väl som de gick men de e över iallafall! Ja ha fyllt 19, som firades med några vänner först hemma hos mig o sen till Nox, de va helt kul!'

Sen va jag i lördags med Sarah till Tallin, där vi då besökte Titanic museét  och sen gick vi lite i butiker i hamnen och så åt vi, mycket mer hann vi inte med. Men det var en fin dag med ljuvligt väder! Men mera om estiresan i ett annat inlägg! 

Så mycke annat nämnvärt ha ja väl inte gjort vad jag kommer på just nu?  Eller ja, ja ha ju sökt till skolor! :) Berättar kanske vart i ett annat inlägg. :P Men mestadelen av lediga tiden ha ja spendera på gym, umgåtts me folk o bara tagit det lungt. Är i jakt på jobb som bäst, går inte sådär hemskt bra..   

Ida va ja dessutom och köpte ett par nya lenkkitossor!  Okej, dehä inlägge blir skittråkigt så ja återkommer o ska försöka blogga oftare! Ska dela med mig av resten av förintelseresansbilder (it e d ju bara ett år sen,heheh..) o sen Titanic museets bilder! 

Här är iallafall en instagram bild på mina nya skor, hoppas de e bra! :) De var iallafall på -20% så de blev 95€!

Likes

Comments

Har inte bloggat så flitigt på sistone om man säger som så, har haft fullt upp med SE-läsning och annat!

Har nog inte så mycket att berätta om egentligen, har under veckan gjort ett besök till tandläkaren, varit några gånger på gym, var idag på massage och så har jag bokat en resa med Sarah till Tallin! Där ska vi bl.a. besöka Titanic museét och sen shoppa typ lite, vi ser väl va vi hittar på! :)

Nästa vecka börjar skrivningarna (på måndag!!), som jag inte alls ser framemot ...  men efter att skrivningarna är undan kommer det ju en del trevliga saker inom kort! :)

23.3 Min födelsedag (firas antagligen 22.3, dagen efter sista SE)

29.3 Tallin med Sarah

31.5 Tar jag hoppeligen studenten (återstår att se hahaha)

15-16.8 Weekend Festival! 

Och så ha ja säkert glömt nånting, och mycker mer kul kommer hoppeligen! :) Hoppeligen får jag något jobb snart också..Likes

Comments

Har inte hunnit blogga så mycket de senaste dagarna, eftersom jag faktiskt försöker att läsa på studentskrivningarna.

De går ju framåt, inte alltför hårt, men det går. Har under de senaste dagarna räknat en kurs matematik och läst 2 kurser hälsokunskap och även läst lite psykologi. Har bestämt mig för att inte satsa så mycket på psykologin just nu, eftersom den inte känns så himla viktig nu, satsar hellre på det jag  höjer och det jag behöv godkänt för att bli student. :) 

Får bara hoppas att allt går vägen och att jag hinner med allt jag borde, schemat är ganska tajt nämligen och hamnar lämna vännerna och pojkvännen lite åt sidan, vilket inte är så kul. :/ 

Nåja på helgen var ja iallafall ut till Nox med Sarah och några till och hade det riktigt kul! På måndagen beställde jag också biljetter till Weekend Festival , så de e ju superduperkul! Ser verkligen fram emot det! Många grymma artister påväg iår och mera lär det ska komma ännu! :D Kulkul, men de ännu typ ett halvt år dit och det suger ju aningen menmen!

Jaja, nu ska ja se på lite serie och sen fortsätta läsa!

Seeya! KOMMENTERA GÄRNA! ;) 


SonyA57 + 50mm 

(ps. Ja har allti mitt namn på mina bilder, fast de int allti syns, så försök it ens;) )

Likes

Comments

Jag tycker att ni alla ska gå in på http://tap.unicefusa.org/ på er telefon och göra er själva och världen en god tjänst.

Då ni inte rört telefonen på 10 minuter så skänker någon tillräckligt med rent vatten för en dag, så utmana er själva och se hur länge ni klarar det och hur mycket ni kan bidra med! :)

Likes

Comments

Halloj! 

Tänkte berätta om de senaste dagarna sådä kort, int för  att ja heller har speciellt mycket att säga haha.

På söndagen var jag på Bodystep och sen träffade jag Robin i nån timme, så mycket annat gjorde jag nog inte då?                              Och igår va ja på några ärenden till stan och for sedan på gym med Sarah där ja va i en timme.  For sedan hem och tog de lungt i nån timme för att sen fara till Robin, där spela vi lite o så på en film o så blev ja där övernatt. :) 

Vaknade hos Robin ida o ida fortsatt vi att spela lite o tog det lungt, vi sov ganska länge också hehe. Kom hem från Robins typ kl 4 och började då att läsa på studentskrivningarna 💔. Men fick faktiskt 100 sidor läst och har nu läst Psykka 1( hade läst typ 70s för en vecka sen) , bara 5 kurser kvar då hahah..+ alla andra ämnen.. , men de e en start iallafall. :)

Ska fortsätta läsandet imoron o så ska ja troligen träffa S en sväng igen o så får ja si va ja gör sen, om ja gör nåt :) Borde ta mig ut på en fotorunda också, börjar ha lite brist på bilder..

Felix (Robins söta kisse♥)

Likes

Comments

 Halloj!

Tänkte berätta om de senaste dagarna sådä kort, int för att ja heller har speciellt mycket att säga haha.

På söndagen var jag på Bodystep och sen träffade jag Robin i nån timme, så mycket annat gjorde jag nog inte då? Och igår va ja på några ärenden till stan och for sedan på gym med Sarah där ja va i en timme. For sedan hem och tog de lungt i nån timme för att sen fara till Robin, där spela vi lite o så på en film o så blev ja där övernatt. :)

Vaknade hos Robin ida o ida fortsatt vi att spela lite o tog det lungt, vi sov ganska länge också hehe. Kom hem från Robins typ kl 4 och började då att läsa på studentskrivningarna..💔 Men fick faktiskt 100 sidor läst och har nu läst Psykka 1( hade läst typ 70s för en vecka sen) , bara 5 kurser kvar då hahah..+ alla andra ämnen.. , men de e en start iallafall. :)

Ska fortsätta läsandet imoron o så ska ja troligen träffa S en sväng igen o så får ja si va ja gör sen, om ja gör nåt :) Borde ta mig ut på en fotorunda också, börjar ha lite brist på bilder, men jo de e så skit väder hela tiden o de  finns ju inget att fota :(

FELIX  (Robins söta kissemisse♥)

Likes

Comments

  En tid sen sist nu, har ju varit penkkis och abikryssning och sådant o ja så har inte hunnit blogga :)

Dagen före penkkis, (natten före), va ja ut nån timme med Mimmi till Club18 där vi festa lite smått, var riktigt kul :D

Penkkisen var väldigt lyckad tycker jag, vårt tema lyckades bra och vi skrämde nog tror ja lite de andra med vårt tema!  Teatern blev väldigt lyckad och allt blev bra tycker jag!  Efter att vi gjort vårt i skolan så for vi äntligen upp på flaket där vi åka genom ekenäs, slängde godis och skrek oss hesa! Vi var alltså abinonymous! :D

Efter att penkkisen var över for jag till Cia i nån timme och tog det bara lungt före det var dags att ta bussen till Åbo för att  sticka iväg på abikryssning! På terminalen redan skrek vi oss hesa och alla så skumt på oss, vadå, bara för att ingen annan har feelis? :D Kul var det iallafall och alla på båten visst nog vem vi var, haha! Vi fick äta på buffé också och det var riktigt gott!  Sen festade vi hela natten och hade det kul! Följande dag på båten var ganska trög och man gjorde inte så mycket, åt nånting smått och köpte lite ur taxfreen! En bra abikryssning var det iallafall! :D Efteråt gjorde fötter och allting något fruktansvärt ont, endel f
ortsatte festa,medan jag bara så frametmot att komma hem i min säng haha! :)

alla bilder är instagram bilder. hehe.

Likes

Comments

 Tänkte bara meddela att det nog kommer vara rätt så tyst här på bloggen tills fredag-lördag. 

Har idag skola från 11:30 -? och ska sen hem en sväng och packa osv., för sen sakerna till Robins där jag blir övernatt tills imoron bitti och far ut en sväng med Mimmi idag kväll :) 

Ja, imoron e de alltså penkkis och har väckning typ halv 6 (fml) och sticker sedan till skolan för att hjälpa att fixa allt i ordning tills resten av skolan kommer, så har vi då vår penkkis, åker flaka o sen efter nån timme blir d abikryssning! :D Blir hoppeligen riktigt kul! Ser nog framemot det! :) 

Men ska nu äta och fixa mig färdig för att köra till skolan, seeya!

En till bild ja fotade på hösten, i brist på andra bilder..

Likes

Comments