Header


Efter en god lunch i stan kände familjen att vi ville hitta på något kul tillsammans så vi tid oss till biljardpalatset och spelade biljard och ett annat curling- liknande spel. Ett riktigt bra tips!! Väldigt roligt och annorlunda.

Direkt efter det mötte jag upp Emma i stan, vi kikade runt i lite butiker och satt lääänge och fikade. Mysigt!

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag har vi studiedag vilket gör att vi får en långhelg. Väldigt behövligt nu när det är så mycket plugg.
Jag kom precis ner från en stor frukost och ska hoppa in i duschen snabbt innan jag åker till Julia. Några tjejer från klassen ska fixa en brunch och bara njuta av att få vara lediga.
Puss på er!!

Likes

Comments

Hallå, hur har eran dag varit? Min har gått fort, nästan lite för fort.. Har inte hunnit med mycket sen jag kom hem från skolan. Haha låter skumt men har i stort sätt bara ätit och slappat hela eftermiddagen. Efter en mysig middag har jag och mamma suttit som klistrade vid tvn och tittat på Frölunda matchen. Vilken spänning det blev i slutet, min puls var väldigt hög haha! Men de vann!!

Snart blir det kvällsmat och läsning i min engelska bok, kyssar

Likes

Comments

Whiiii!! Nu har jag beställt min balklänning och jag är mer än nöjd. Hoppas den sitter bra nu också!! Ni får inte se bild än utan det får blir längre fram, men ni får iaf en liten sneakpeak på den. Har ni köpt eran klänning än, ni som ska gå ut i år?

Likes

Comments