​Godmorgon bloggen. Eller, det är inte morgon längre, svårt att skaffa sig en vanlig rutin på vardagen när man både jobbar natt och det är mörkt dygnet runt men solen kommer tillbaka i mars och det ser jag fram emot otroligt mycket.
Igår var jag och Jöran ute och åkte snöskoter, vi åkte upp mot Longyearbreen, där är otroligt fint och det var utsikt ner över Longyearbyen. Påläggen hem trodde jag att vi mötte en isbjörnsunge, tankarna gick hulabalula och jag tänkte bara att finns det en unge finns det en mamma, men vi insåg ganska snabbt att det var en ren, vissa av renarna har inga horn, blev skiträdd, alla musker i kroppen bara blev helt lama, sjuk upplevelse, trodde fan jag skulle dö, men jag lever, YEY! Nu ska jag duscha, vi ska ner på polarjazzen ikväll eftersom att vi missade den igår då vi bara skulle hem och ta en powernap men vaknade efter 17 timmar. fint ska de va. hejdå!

  • 157 Lesere

Likes

Comments

​Hej Familj & Vänner. Jag sitter just nu och gör ingenting, min första dag sedan jag kom till Svalbrad då jag inte har någonting inplanerat, och det känns rätt gött faktiskt. Igår var vi ute på hundslädetur, vi åkte ganska långt tills vi kom till en isgrotta, där åt vi lite lunch och sedan gick vi ner i isgrottan, riktigt häftigt faktiskt, sen blev det kaka, kaffe och en tur tillbaka, vi fick hälsa på alla hundarna och där var några valpar som vi fick hålla i också, riktigt söta, ville sno med en hem. haha :) Sen på kvällen stack vi ett gäng till Svalbar och käkade och sen somnade man gött i sängen. Mer bilder kommer så småningom. take care. puss

  • 160 Lesere

Likes

Comments

Nu har jag börjat komma på plats, börjat jobba och känns mig hemma. Svalbard är helt fantastiskt och jag är helt fascinerad av naturen, av det man ser, vi har mörkt dygnet runt men det är lite lite ljusare mitt på dagen nu än vad det var när jag kom hit. Här ser man fram emot att solen ska komma tillbaka och blir så glad bara av tanken, helt otroligt, saker man tar för givet annars blir man glad för här.

Bilden är tagen förra veckan när vi var ute på Nordljusafton ute på Camp Barentz, Vi åkte ut med buss ut in the middle of nowhere, fick en god middag, ren från Svalbard, dricka och polarkaka, som dem kallar det, brownie om ni frågar mig. Självklart fick vi med oss lite nordljus men eftersom att jag har en iphone och dem dör när det är för kallt så fick jag inte med någon bild på det, men häftigt var det!

Camp Barentz
  • 170 Lesere

Likes

Comments

  • 220 Lesere

Likes

Comments

yz pls.
  • 289 Lesere

Likes

Comments

STOP HATING YOURSELF FOR WHAT YOU AREN´T AND START LOVING YOURSELF FOR WHAT YOU ARE.
  • 289 Lesere

Likes

Comments

JAG, BELLA & NESSE TEN. Always be grateful <3
  • 289 Lesere

Likes

Comments

Hej bloggen.

Sitter hemma hos min syster i Helsingborg och är svintrött, dagen gick så fort, den bara sprang iväg. Vaknade ganska sent idag och drog till gymmet direkt, hade inte ens ätit frukost eller så, springer bättre när jag är helt tom i magen. Det gick bra på gymmet iaf, kände att jag hade mycket energi idag, skönt att vara helt återhämtad igen efter att jag varit sjuk.

Senare ringde min svåger Nesse och frågade om jag ville hänga med till Malmö, ja, varför inte? Han skulle på några kundbesök och då passade jag på att åka inom MM SPORTS och köpa med min pwo, protein och casein som jag behöver. Hittade en del bra grejer, skönt att ha med sig protein till gymmet eller i väskan som man bara kan ta när man behöver, jag har oftast tusen grejer i huvudet samtidigt och tycket att tiden bara springer iväg vilket resulterar i att jag ofta glömmer bort att äta och sedan inser att shit, nu har redan hela dagen gått, inte bra, blir ändring på det nu :) Viktigt med mat!

Jag älskar ju att läsa böcker, speciellt böcker som ger en lite extra energi och motivation. Jag har börjat läsa en bok som heter Bli bäst med mental träning och den kan jag verkligen rekommendera, jag har nästan läst ut den och då kände jag att jag var tvungen att köpa en ny som jag kan ha när den andra är slut, annars vill jag inte läsa ut den andra, haha. Den nya boken heter Det sitter i huvudet av Michael Södermalm, ska bli intressant och läsa. 

EN DAG SKA JAG DÖ. Om 20 år kommer du vara mer besviken över sakerna du inte gjorde än sakerna du gjorde, så kasta loss, lämna hamnen och låt vinden gripa tag i seglen. Utforska, drömm. Upptäck. - Mark Twain
BLI BÄST MED MENTAL TRÄNING-ERIK BERTRAND LARSSEN
  • 300 Lesere

Likes

Comments