​2,1 blev det denna vecka, jättenöjd verkligen!  En bild från dagens morgonpromenad.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Imorgon är det dags att göra veckans vägning, grymt spännande och man hoppas givetvis på ett minus. För övrigt har dagen gått bra men sockersuget har faktiskt visat sin närvaro men har haft karaktär till att säga nej, hurra!

Tidigare idag var jag en sväng på gekås, Ullared med Nina. Vi tog en fika och jag gjorde ett bra val inom sp beräkningen plus zero läsken va slut så valde vatten istället, det är faktiskt en liten bedrift man kan va stolt över, det är dom där små valen som gör stor skillnad i slutändan, många bäckar små så att säga.

Nu sitter jag med en kopp kaffe och njuter av nyttighetskänslan efter en halvmils kvällspromenad.

Likes

Comments

Testade på måfå att göra Kycklingbiffar, blev jättegott! Receptet kommer längre ner.

För övrigt gick dagen bra, knappt en mils promenad stod för motionen med ett par vänner till sällskap, sedan fick jag besök av Nina. Vi pratade om livet och viktnedgång, att ta sig i kragen. Ja en hel del struntprat blev det med haha!

Har en del andra planer på gång också men det återkommer jag till längre fram! Håll till godo!

Kycklingbiffar:

500 gr kycklingfärs

1 ägg

Blanda ihop till en jämn smet och tillsätt kryddor efter tycke, jag använde salt, peppar, torkad persilja, lite cayenne, vegeta allkrydda och en lite piff av curry! Stek med lite matfett, jag slog ut det på 9 biffar så det hamnade på 2 SP biffen, helt okej.

Likes

Comments

Första dagen igång! Följer mina sp inom Viktväktarna stenhårt, so far so good. Snart dags för lite motion men först blev det mat, kycklingfilé med dragonsås samt enkel grönsallad med en skvätt jordgubbsvinäger!

Enkel dragonsås:

1 burk créme fraiche (gärna creme fraiche mini)

Grönsaksbuljong, dragon och peppar.

Koka upp och blanda i efter smak.

Passar till det mesta, ypperligt till grillat.

Likes

Comments

Jag är här och jag ör redo!  

Man pratar ofta om att man skall ta tag i de där kilona man har extra, att man skall leva sundare och ha ett mer aktivt liv. Jag känner nu är att det är dags för en förändring. Jag har viktväktat till och från de sista månaderna men känner först nu att jag är mentalt redo för att verkligen gå all in på detta.  

Min plan är att nå målvikt till julen 2016 dvs om endast ca 4 månader. Jag har tänkt gå ner 20 kg. Om detta är realistiskt eller inte det vet jag ej men vad vore livet utan en utmaning.  

Jag har valt att blogga samt instagrama om min resa kommande månaderna för att finna pepp, hålla fokus och även kanske inspirera andra ute i världen som kanske vill samma sak även blir det väl lite snack om annat som pågår i mitt liv! 

Låt 20kgtilljulchallenge börja! 

Likes

Comments