Header

Nu är mandalan till gymnasiearbetet klart. Den ska hänga i mitten av kollaget men jag måste försöka få tag i en ram till den.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mitt kollage kommer att vara så slumpmässigt som möjligt. Allt fokus ska inte ligga på de bilderna som jag är mest nöjd med utan vara blandat tillsammans med gammalt arbete.

Likes

Comments

Jag har tänkt att göra ett kollage som ska täcka en hel vägg. Kollaget ska bestå av täckningar som jag har gjort under första,andra och tredje året. Tanken med detta är så att man ska få se själva utvecklingen, I mitten av kolaget så var det tänkt att ha en större tavla men jag har nu på senare tid ändrat mig.

En bunt med teckningar och början på mandalan som jag tänkte ha i mitten av kollaget

Likes

Comments

​Ett material som jag har fascinerats av är modellera. Det jag gillar med materialet är hur man kan forma det lätt och hur det aldrig torkar. Leran är fast och håller även formen väldigt bra, texturen kan vara både kornig och slät.

Materialet kan användas till väldigt mycket och jag upptäckte det när jag var liten efter att jag hade kollat på animationer. 

Likes

Comments

​Jag valde denna bild som är gjord av Dan mumford, och om jag skulle sätta en genre på bilden så antar jag att det är digitalt. Jag hittade bilden igenom att jag såg en annan bild som var gjord av samma artist på ett musik album och sökte sedan vidare. Anledningen till att jag tycker om denna bild är på grund av alla små detaljer och hur allting slingrar sig och får bilden att "röra" på sig.

Jag tycker om själva stilen på bilden och jag antar väll att jag finner den "inspirerande".

Likes

Comments