Husker dig og din partner at nyde hinanden?
Og jeg mener ikke sex mæssigt for det er noget helt andet.
Jeg mener at nyde, som at kramme og kysse i en hel time. Smage hinanden, lade vejrtrækningen blive til en og være i sin egen bobbel.
Lade ens hænder gå på udflugt, men ikke til de erotiske steder på kroppen. Kærtegn hinanden alle andre steder, lår, mave, ryg, ansigt. De steder vi føler os mest usikre på er oftest også de steder vi reagere kraftigst på kærlig omfavnelse, hvor vi føler os mest elsket efterfølgende.
Det er vigtigt i en travl og normalt stresset hverdag at man i sit forhold føler sig tryg og rolig. Den følelse kommer ved respekt og omsorg.
Det at tage tid ud af kalenderen til en aften på sofaen eller at bruge en hel nat på at genopfriske den nyforelskelse man føler ved at kysse til ens kæber er ømme.
Husk det!
For hold kæft hvor er det vigtigt med kærlighed i vores samfund, både til os selv og til hinanden.
Kan man overhovedet elske en anden hvis man ikke ved hvordan man skal elske sig selv?
Og kan man elske sig selv fuldt ud hvis man aldrig er blevet elsket af en anden?

Gør noget godt for din partner idag!
Møs

Likes

Comments

Et ord.

Fyret, opsagt, whatever you say.

Jeg er nu en uge inde i min fyring, jeg er et vrag. Indeni. For hvorfor skulle jeg dog lade andre folk vide hvor meget det går mig på?
Nervøsiteten går mig på, jeg har stort set haft kvalme siden ordet opsagt kom ud af min daværende chefs mund. Jeg hører det igen,
og igen
og igen.
Jeg kan ikke flygte fra virkeligheden, virkeligheden der er at jeg har skrevet under på en lejlighed som jeg ikke har råd til i december. Virkeligheden gør mig dårlig, så jeg flygter.
Jeg flygter ind bag mit smil så min familie tror jeg klare det super flot, ind bag en fantasi der hedder "jeg får da et nyt job med det samme!" En fantasi der har udviklet sig over så lang tid at jeg ikke er medlem af en a-kasse... For det lærte vi jo ikke om i skolen, hvad skal sådan en bruges til? Er det ikke bare penge ud af vinduet?

Men hvad gør man så, uden arbejde, snart med lejlighed og med et psykisk nedbrud lige rundt om hjørnet?
Jo, jeg ved ikke med jer men en god bog og bland selv slik lader til at have været min løsning den seneste uge.
Hurra for udsættelse..
Jeg krydser alt hvad jeg ejer og har for at en af min ansøgninger giver pote. Og at det sker hurtigtHvad gør I når tingene skal udsættes og man skal forsvinde ind i en fantasiverden?

Gør noget godt idag.
Møs


Likes

Comments