​mitt hjärta är helt igen. min man har kommit tillbaka till mig! det var lite dåliga tider mellan oss men efter ett långt samtal med både skratt och tårar så är vi äntligen återförenade.. och vi ska nu ha barn tillsammans. jag och min man ska få en liten bebis 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kanske dags att skriva ett vanligt inlägg.. Ett sådant när man bara skriver vad man har gjort under dagen. Hm, jag suger ju egentligen på att skriva så vi får helt enkelt se hur detta går.

Jag vaknade runt 10 tiden, försov mig.. Opss hehe, jag brukar aldrig försova mig, antar att det har med att göra hur jag har mått dom senaste dagarna. Fixade mig lite snabbt och åkte sedan iväg till jobbet och där befann jag mig i stort sett hela dagen. 10.30 - 17.00. Efter jobbet åkte jag hem till min tomma lägenhet. När jag vart på jobbet så hade mitt ex varit hemma och hämtat sina möbler. Jag kan faktiskt erkänna att bo ensam är inte det roligaste, jag är ju så van att alltid ha någon att somna bredvid och vakna upp bredvid. Men istället för Christopher så får mamma ta den platsen. När jag kom hem ställde jag mig och lagade middag som jag delade med min kära mamma. Efter middagen åkte jag till Kungsbacka och träffade Emma och Sofia en liten stund. Hjälpte Emma med att köpa ännu en present till hennes pojkvän. Åkte sedan hem igen och nu ligger jag och kollar på "Jiddra inte med Zohan" den filmen får ju vem som helst på bättre humör. Jag ska försöka att uppdatera så mycket jag bara kan, så vi hörs imorgon. 😊

Likes

Comments

Jag är riktigt dålig på att vara singel. Urkass. Den största anledningen är nog för att jag är så van att ha någon vid min sida hela tiden som bekräftar mig som person och inte mig som bara ett utseende. För det är ju lite det man blir för folk, en utsida. Börjar man snacka med någon snubbe ute någonstans så vill han ju sällan veta vad som kan få mig att ligga sömnlös om nätterna eller vilka sidor jag är mest stolt över hos mig själv. Vissa säger till och med rätt ut att de vill skippa det de kallar för "kallprat" för att det bara är drygt. Onödigt, liksom. Ibland för skojs skull brukar jag blunda efter ungefär fem-tio minuter och be dom säga vad jag har för ögonfärg. Ingen har hittills gissat rätt. Och lite för ofta får de be om mitt namn igen.

Egentligen så trivs jag hur bra som helst med att vara singel. Att inte vara bunden till någon får mig att vara mer öppen, tillgänglig och spontan, och det gör mig mer karaktäristisk på något sätt. Men ofta blir jag förvånad över hur ointressant folk verkar tycka att man är. Hur var och varannan människa inleder konversationen genom att fråga om man har en tändare och hur de sedan gör allt i sin makt för att spinna vidare på samtalet genom att fråga saker de egentligen inte bryr sig om. Det kan nästan göra mig frustrerad, hur de inte kan se att det finns så mycket mer som vilar bakom mitt yttre. Men nu, efter att ha analyserat mitt beteende lite för många gånger, har jag fattat att det är så reglerna är. Felet ligger inte hos mig, utan det är bara jag som är ovan att spela spelet. Det är inte min grej alls.

Därför blev jag snudden på chockerad när jag nyligen fick höra att jag är säker på vem jag är. Vad menas med det ens? Jo, men du är så säker på vem du är. Du vet precis hur du fungerar och hur du reagerar på saker. Följt av att jag är supertrevlig, rolig, lätt att prata med och att det går att vara sig själv med mig. För första gången på länge känner jag att någon faktiskt är nyfiken på vem jag är och frågar för att det är intressant. Och det är egentligen bara den sortens bekräftelse jag behöver för att orka play the game, sedan kan alla drägg få säga vad dom vill till mig. Det enda jag vill är att få vara något mer än fint hår och snygg klänning, och nu känner jag att jag äntligen är det igen.

Likes

Comments

​1. Om du hade fått en son nu, vad hade du döpt honom till? - Mitt absoluta favorit killnamn är Valter, så Valter hade jag döpt honom till. 
2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? - Kärlek utan sex!
3. Vilken var den senaste filmen du såg? - Kollade på Lejon Kungen igår kväll och grät som ett litet barn..
4. Har du bra självförtroende? - Tyvärr har det varit sämre på senaste tiden, men jag jobbar på det!​
5. Vad skulle du egentligen vilja göra nu? - Ärligt talat, sjunka ner genom jorden och inte komma tillbaka.
6. Nämn tre saker på din att-göra-lista? - Resa, bygga upp relationer och skaffa mig mitt drömjobb.
7. Beskriv ditt drömutseende? - Gillar min kropp som den är.
8. Skriv namnet på någon du ser upp till? - Emma och Hannele. 
9. Vem kysste du senast? - Boffer....
10. Har du kvar klädesplagg från att du var liten? - Har faktiskt en tjock tröja som just nu är min favorit som jag hade när jag var liten. 
11. Den du senast sov över hos? - Mamma. 
12. Vem skrev du senast med på Facebook? - Dennis. 
13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? - Ja, det är jag väl.
14. Vad väljer du, godis eller chips? - Godis!
15. Pinsammaste minnet från skoltiden? - HAHA, det var när jag hade varit på toaletten för att byta tampong och sedan skulle in i bamba för att äta med mina vänner, då stack tampong snöret ut ur mina shorts så alla pekade och skrattade åt mig. Det pinsammaste var nog att en utav dom som såg detta var min dåvarande kärlek. Hur pinsamt? 
16. Hur uppvaktar man dig? - Man accepterar mig för den jag är och försöker inte att ändra på mig.
17. Har du rykten efter dig? - Inte vad jag vet.
18. Din absolut sämsta egenskap? - Jag är nog för elak för mitt bästa.
19. Din bästa egenskap? - Jag är otroligt envis. Jag får alltså alltid som jag vill.
20. En låt som du är beroende av? - Just nu, Danny Saucedo - Brinner i bröstet. 
21. Vad stod det i ditt senaste sms? - "Jag kommer tillbaka imorgon och jag lovar dig att jag tar med mig tvn".
22. Vem skulle du ta med dig till en öde ö?- Sofia tror jag.
23. Kan man vara vän med sitt ex? - Ja, det tycker jag att man kan. Men en stor del beror på hur känslorna till varandra är.
24. Har du kysst en kompis? - Haha vem har inte råkat göra det på fyllan?

25. Hur ofta dricker du alkohol? - Det varierar. 
26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? - Jag har en stor åsikt om det, kan ta det i ett enskilt inlägg. 
27. Vad hatar du? - Åska, otrohet, lögner och svek.
28. Skulle du kunna ha ett distansförhållande? - Absolut, jag tycker det är viktigt att få vara ifrån varandra så att man hinner sakna sin partner, för det är då man inser att man älskar sin partner och vet att det är den personen man vill vara med.
29. Vad handlade din senaste dröm om? - Det minns jag inte.
30. Vad väger du? - Alldeles för lite.
31. Hur lång är du? - Jag är 168 cm lång.
32. Vilken är den bästa svenska filmen? - Johan Falk, utan tvekan!
33. De bästa svenska skådespelarna? - Joel Kinnamann, Alicia Vikander, Michael Persbrandt.
34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? - Harry Potter.
35. Ditt humör för tillfället? - Trött, ledsen.
36. En vacker person? - Angelina Jolie.
37. Har du instagram? - Jag hade instagram, men jag tog bort det. 
38. Vem kramade du senast? - Sofia.
39. Vem träffade du senast? - Sofia.
40. När slog du dig senast? - Jag "råkade" slå i mig igår.
41. Någon du vill träffa? - Min pappa!
42. När grät du senast?- Alldeles nyligen.
43. Sminkar du dig varje dag? - Nej det gör jag inte.
44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? - Min mamma.
45. Är du hel svensk? - Nej.
46. En artist du inte tycker om? - Bruno Mars.
47. En artist du gillar? - Zara Larsson.
48. Vad är det bästa som har hänt dig? - Ja det var ju Boffer...
49. Vad vill du bli när du blir äldre? - Jag vill bli Makeup Artist.
50. Vad får dig att bli tänd? - Charmiga killar med tatueringar, 

Likes

Comments