Förstår att det är många frågetecken kring mitt agerande. Här kommer en bättre förklaring.

"När jag blickar ut genom fönstret ser jag minnen som flyger förbi, en del smärtfyllda och del med glädje."

Anledningen för jag fryst ut eller mer mindre kastat ut folk ur mitt liv är för att skydda de.

Vill inte att ni ska behöva se vad jag får hanterar dagligen inom mig. Redan nu hoppas jag att ni kan accepterar mitt val att be er lämna mig ifred. Ta inget personligt för mina val allt har ett nobelt syfte eller mening. Se det som min utmaning till er att inte ge upp när hoppets ljust slocknat.

Ni ska veta att jag har gått genom en hel del i mitt liv och jag har aldrig givit upp inte ens in i det sista. Men denna gång måste jag vandra själv för att hitta mig själv åter igen. Människor har försökt styra och kontrollera mig så min mentala sköld har givit vika och med andra ord Jag har blivit förstörd.

Förväntar mig inte att någon ska förstå mig eller så. Men vill ha det sagt på något sätt och hoppas att våra vägar möts någon gång igen, Men som det ser ut nu är vi tvungna att gå varsin väg..

Hoppas ni förstår


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Haft mycket att hålla ordning på denna månad som varit men nu har jag äntligen tid att dela med mig. Så ska inte hålla tillbaka på informationen😉.

Kan börja med att jag börjat streama mitt spelande igen, har till och med ordnat mig en gaming sida på facebook titta in på @faithbringergaming

Anledningen till att jag börjat streama igen är på grund av att Blizzard gjorde ett geni drag och gjorde om Heroes of the storm och presenterade Heroes of the storm 2.0, Vilket kan sammanfattas lite kort att man vill belöna spelandet med loot boxes som innehåller allt från skins till heroes och allt där emellan.

Level systemet är helt omgjort och är baserat på alla dina hjältars levels, Min nuvarande level är 194. Med andra ord spelat en hel del.

Har även försökt hitta rätt metod för att expandera mitt sociala nätverk. Kan säga att det har funkat riktigt bra.

Ska avrunda lite med att ni är välkomna att gilla min gaming sida på Facebook


https://www.facebook.com/Faithbringergaming/


//Daniel Svanberg

Likes

Comments

Likt en spegel kan även vatten reflektera vad vi har runt om oss. Många gånger har jag frågat mig själv vem jag är och vad jag står för och inte fått några svara från den blanka vatten ytan, medans när jag ställt fråga om andra människor så har jag fått se alla deras brott som de har begått mot dem de har svurit att alltid vara lojala mot.

Ja det vill säga otrohet och andra svek.

Sedan att dessa personer har mage att prata med mig om uppoffringar att de har fått offra så mycket för att få de velat ha.


Blir så arg på såna personer. Kan med heder säga att ingen av dessa personer vet vad uppoffring handlar om och vad det innebär. Kan dela med mig av min egna erfarenhet om att offra saker för att nå det man kämpar för att man inte ska vara rädd för att göra det som krävs för att hålla de man bryr sig om och älskar säkra då har man ingen gränser på hur långt man kan gå. Jag själv fått offra själ och kropp för att finnas där för "the ones in need" medans ni andra har banne mig inte offrat något. Ni vågar ju inte göra det som krävs för att hålla dem ni värderar högt säkra.

Äkta kärlek har inga gränser på vad man är villig till att göra, Jag skulle själv kunna offra en arm för den jag håller nära. Som jag en gång skrev till en person: I will raise my shield for you and keep you out of harms way.

Men nu åter igen till just begreppet "pool of reflection", För inte allt länge sen kom det in en människa i mitt liv som ändrar på hela min världs bild, med sina ord och ärlighet fick mig att inse vem jag är och vad jag står för, med denna persons sällskap har jag fått utforska sidor hos mig som aldrig tidigare varit öppna.

Dig som jag syftar på har gjort mer för mig än vad mina närmaste har lyckats med på flera år. DU har fått mig att acceptera mig själv och min personlighet. Det stora pluset är att du har fått mig att vilja utvecklas och lära mig nya saker.

Så åter igen tack för att du "ramla in i mitt liv"

Vill avsluta det hela med.

Ett stor tack och jag ska försöka bli mer aktiv med skrivandet igen

//Daniel

.
Likes

Comments

Hur är det man säger Long time no see, Tiden går fort när man har roligt.

Kan inte förstå att sex veckor gått så fort, Har lärt mig massor av matnyttiga saker om hur en konferensanläggning. Men det viktigaste av allt är att jag har börjat tro på mig själv mer och mer nu och min ångest och oro är under kontroll.

Ett stort plus till min handledare och hennes chef som verkligen har fått mig att utvecklas till den person jag är nu. Tacksam för allt ni gjort.

Finns så mycket mer jag vill skriva men jag rekommenderar. Norrköping Konferens Pronova. Underbara människor och miljö.

På återseende Sofia, Stefan och resten av gänget. Ni är amazing:)

//Daniel

P.S Tack för er mysiga avtackning =)


Likes

Comments

Kan man tänka sig att andra veckan på LIA:an avklarad, Stor trivs trevlig personal som får en att känna sig uppskattad och välkommen till deras verksamhet, Rekommenderar Pronova Konferens starkt, Man lär sig massa matnyttigt allt från samarbete till hur man bemöter gäster/kunder bäst. Väldigt imponerad av min handledare, hon har en väldigt naturlig fallenhet till att lära ut saker.

Känns verkligen som jag har hittat "My thing" förstår inte att jag inte har haft siktet på detta med konferens men lätt att vara efterklok som man säger

//DanielLikes

Comments

Helgen kom tidigare än väntat, nästa vecka väntar ett nytt äventyr min första LIA = Lärande I Arbete. Vilket menas min första praktik.

Kommer att tillbringa sex veckor på Norrköpings Konferens Pronova, känner mig väldigt taggad för det :). Min hunger efter kunskap är väckt igen. Efter att haft en period av ångest attacker men tack vare en app vid namn Headspace. så kom jag i balans igen :)

Headspace

Denna app har hjälpt mig att få en djupare förståelse till mina känslor och tankesätt, som en del i det hela så har jag sett felen i mitt sätt att vara och har förändras från en tjurig och deppig person till att vara mer tillfreds med mig själv och min omgivning. Så jag rekommenderar take 10 som Andy brukar säga :), Så var inte rädd prova denna app och känn en skillnad med ditt sinne, de tio första dagarna är gratis att prova för att få en känsla om det är något för dig som person.

Gaming och streaming.

Igår kväll så gjorde jag en test stream på facebook med Heroes Of The Storm samt Overwatch, själva spelandet gick väl inget vidare men huvudsaken man har roligt kommer gå från facebook streaming till Twitch för att nå en bredare publik😄.

Vi får väl se vart allt leder men först och främst utbildning.


//Daniel
Likes

Comments

Börjar dagen med lite heroes of the storm!
Rätt länge sen jag lira det.

För de som inte vet vad Heroes Of The Storm är så här kommer en kort förklaring.

6v6 Multiplayer Online Battle Arena annars känt som "MOBA".
Vad som skiljer denna "MOBA" från resten är att hela laget t.ex går upp i nivå samtidigt istället för det klassiska individuella nivå systemet som Dota 2 eller LoL har.

Så man får en lite bättre team känsla av det hela istället för att få höra.
"Höre du varför ligger du efter oss med sisådär 11 nivåer- snacket"

Annars när det kommer till kartor så är min uppfattning av att det är mindre än den klassiska 3 lane modellen.
kan även tillägga det är free-to-play så värt att testa

Hoppas min förklaring duger annars får ni väl fylla i det jag missat.

Ha en trevlig måndag

//Daniel


Likes

Comments

Hej och välkomna till denna blogg!
Tänkte lite kort berätta vad denna blogg kommer handla om; Filosofi, mig själv och så klart gaming:)

Lite kort om mig själv:

Ålder: 30
Sysslesättning: Student "Management riktat mot besöksnäringen och hotell"
Fritiden: Läser och skriver en del djupa texter, allt från Henrik Fexeus och så vidare!.
Är även en hängiven PC GAMER, Lirar Overwatch med andra ord lirar en hel del spel men mest Overwatch.


Min vardag är annars som alla andras men hoppas ni följer min resa :)

Tack på förhand

Daniel

Likes

Comments