i brist på annat

1. Har du något konstigt du alltid behöver göra?
Jag måste alltid ta fram kläder inför morgondagen. Jag måste alltid veta var Asse är innan jag kan somna eller gå hemifrån.

2. När ingen ser, vad gör du då?
Humm.. alltås kan ju sitta i pyjamas en heldag om ingen skall komma på besök eller att jag måste iväg.

3. Vad stör du dig på hos andra?
Rent spontant skulle jag säga inte mkt, men ju mer jag funderar kommer jag på mer om mer grejer, dock bara petitesser, så som; folk som går ut när det är mörkt utan reflex (speciellt om jag kör bil). Folk som trycker på övergångställen trots att bilarna stannat (onödiga miljöutsläpp men framför allt onödig träning av min tålamodsförmåga). Föräldrar som sätter barn till världen utan att sedan ta ansvar för dem.

4. Vad är din sämsta sida?
Helt klart att jag inte kan bli arg. Det är någonting jag får brottas med i min vardag hela tiden, att inte kunna uttrycka denna typ av känsla är fruktansvärt jobbigt och svårt.

5. Vilken sida av sängen sover du på?
Vänstersida (endast för att jag skulle vara gullig och låta A välja sida först) lol.

6. Vad gillar du för filmer?
Jag tittar inte på film.

7. Gråter du ofta?
Tyvärr så gråter jag ofta när jag känner många olika känslor inte bara när jag är ledsen, utan även när jag är upprörd, frustrerad och besviken.

8. Vad sjunger du när du står i duschen?
Jag sjunger inte när jag står i duschen.

9. Vad önskar du dig mest just nu?
Min första tanke till denna fråga var hur jag som liten skrivit i Astrid "mina vänner-bok" under frågan "vad önskar du dig mest av allt?" svarat - ett lyckligt liv

10. Vilken maträtt är din favorit?
Om jag får välja äter jag alla dagar i veckan helst farmors moussaka, annars får de nog bli chia med överdrivet mkt keso (kan leva på bara keso).

Gillar

Kommentarer