att jag alltid om ja får välja spenderar mina tisdagskvällar med gw är ju ingen hemlighet.. tycker om så mkt.
idag har jag och mina troll åkt pulka hela fm, och ja undrade vem som hade roligast jag eller dem..lol, för att sen fixa supermellis i form av choklad chiapudding och over night oats, de är ju trots allt sportlov.
imorgon vankas de IKEA med mormor och morf, och har en lång inköpslista med mig, eftersom de var ettag sen vi var där. de fanns ju en tid i mitt liv då jag garanterat hade haft klippkort där om de existerat.
älskar också att mamma ringer för att kolla om ja ätit, men innan har hon pratat m max som bara snäst att Ida äter ändå bara bönor, linser och sånt skit!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

vad gör man inte efter en mysig helg på landet hos mormor och morfar, när en annan vän vart ute och slirat.. lol, efter att vi tryckt i oss innehållet i kartongen skvallrade vi lite (som alltid), och efter de åkte jag tillbka till plugget för att endast ha ett till avbrott, en löprunda. såg även sista avsnittet av livets serie BRON. vill bara gråta nu när det är slut.
idag har jag hämtat ett paket, har inhandlat lite nytt som ja tänkte vissa er.. har ju en tendens att klicka hem lite för mkt saker när jag väl är igång..

Likes

Comments

har haft en helt fantastisk helg i stockholm med familjen.. de har firats både guldbröllop och 50årsdag, tränats varje morgon och fikat i mängder.. de är nått mormor o ja är riktigt bra på!

tänkte att jag skulle va lite utvilad efter helgen, men så fel jag hade, sen har ju denna vecka gått i ett alltså, det har vart både fettisdagen (vilket betyder i alla års tid att jag jobbar) sen även alla<3dag. så äntligen helg igen säger jag bara. starta den med att Jenna väckte mig imorse och vi tog en promenad runt ån. efter en dusch står plugg och don på schemat. trevlig helg.

Likes

Comments

märkte precis att Jenna och jag tappat våra dagar på snap..börja typ gråta..efter 160 dagar.. var toknödja när vi bara hade uppnått 100 ju..
aja, lol..helgen ska iallafall spenderas i Stockholm på hotel med min underbara familj. ser verkligen fram emot de. vakande 6 idag som vanligt och har donat sen dess även hunnit med en löprunda, den första på riktigt länge och knät känns ok.

Likes

Comments

efter några dagars sjukstuga mår jag bättre, har ju dock förlorat dem bästa dagarna på hela veckan om du frågar mig, men har iallafall vart ute på en kort promenad i solen imorse, vilket var helt fantastiskt. vaknade igår av att max kom instaplande och skulle kolla så att jag levde, mamma och mormor hade fått för sig att jag hade svimmat, eftersom jag är så undernärd (enligt mormor). hur söta ändå, där log ju vi och sov bara, var inte värre än så. farmor var här med mat till mig (fisk, äggsås och potatismos, var lukulliskt) och mamma kom förbi med massa bra grejer för magen, jätte tacksam för de, tur att jag har dem så fryntliga.
för en tid sedan fick jag en löpningskadda i ena knät, har därför fått tagit de väldigt lugnt den senaste tiden, vilket ju inte alls är min grej, blir helt toki av att inte få löpa eller ens promenera.. de var som en dödsdom, men har fått både medicin och knästöd, så jag hoppas att jag snart ska kunna löpa som vanligt igen..
ikväll var planen att spela badminton, får se hur de blir med de, nu tillbaka till plugget.. hejdå​

min arbetsplats utsikt nästan jämt. helt underbart vid vattnet.

Likes

Comments

har hittat kartongen där både tallrikar, bestick och glas gömde sig..
började typ gråta när jag hittade den, allt var så fint ner packat och fint inslaget, blev helt tagen när jag stod där och packade upp, tankarna började snurra och jag förstod direkt att det var den här kartongen mamma packade ihop det sista hon gjorde den där morgonen i slutet av augusti, när jag ganska oansvarig var på annat håll. jag var helt blind där och då.
så måste iallafall nu få hylla min underbara mamma som aldrig svikit mig. hon är livets kvinna! i alla lägen!

Likes

Comments

"du måste tro att jag är helt dum, tro att jag är en idiot
du kanske tror de är nytt för mig, fast jag har sett det här förut
jag kommer aldrig låta dig närma mig, fast du betyder allt för mig
för varje gång jag öppnar gör det ont.
jag kommer aldrig komma för nära dig, även när du faktiskt älskar mig
ifall du lämnar mig vad blir de kvar.
för varje gång du sårat, ju mindre de känns.
varje gång du lämnar, ju snabbare glömmer jag.
för varje gång du går, ju mindre älskar jag dig.
baby vi har ingen chans, det är över för oss.
jag är alldeles för bra på hejdå.
jag kanske verkar förjävlig, du kanske tror att jag är kall.
men allt jag gör är att skydda mig."

Hur bra

Likes

Comments

just nu varvar jag packning med årskurs7 mattebok och den tjocka hpboken, de är alltid så, jag gör aldrig någonting halvdant, det är allt eller inget, alltid. blir nästan toki när jag väl bestämt mig för nått. på både gott och ont verkligen.
har så mkt att dona med egentligen eftersom att helgen ska spenderas i Norge, vilket ska bli så kul, en tradition sen flera år tillbaka. men jag vill ju helst bara ut och springa, inte kunnat göra de på hela veckan pga mitt skadade knä.. vilket också gör mig lite toki.
snön var iallafall galet uppskattad av mina små troll idag, vi har gjort både snögubbar och snöänglar.
efter jobbet gick jag förbi hos farmor o farfar för att hämta lite grejer som jag ska ha med mig i helgen och farmor hade såklart lagat mat till mig, min favorit raggmunk med keso. älskar keso mer än livet typ.

Likes

Comments