Krök & grill med Daniel, Johan & Wille. Passade på att leka med Johans leksak och nu bär det av till Henriksberg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Freddan & barnen är på besök och äter lunch hos oss och snart ska jag få köra hans nya XC60 👌🏻😍

Likes

Comments

Sitter just nu i skrivandets stund och lyssnar på åskan utanför. Jättemysigt! Kom precis hem från ett härligt nattbad med Wille, Mix & älsklingen. På vägen hem stötte vi på en gullig liten igelkott:)

Likes

Comments

Just nu sitter jag i bilen nere vid en sjö med Verro & kollar på en jätte bra och spännande film som heter Focus. Det är en ny film som kom ut i slutet av Februari, en blandning mellan action, komedi & romantik, med Will Smith & Margot Robbie som huvudkaraktärer! Här har ni trailern :)

Likes

Comments

Ikväll blev det gött häng med farsan, morsan, bonusfarsan & Verro med grillat 😍 Tyvärr blev det att sitta inne på grund av vädret men det fungerade bra det med 

Likes

Comments

Tog en fika på Nääs, 15 minuter från där jag bor med Verro. Tror vi satt ute fem minuter sen fick vi kuta till en halmbals paviljong och söka skydd (som tur hade den presenning och inte bara halm som tak😅) för regnet började ösa ner men lite mysigt hann vi ha det i alla fall:)

Likes

Comments

Hej alla läsare, hoppas ni har det gryymt! Just nu är jag & Verro ute och går och det känns seriöst som det är höst..Det regnar, blåser och är jätte molnigt. Vad har ni för väder?? Är det någon i landet som har sol? För isf kommer jag direkt!

Likes

Comments

Gick precis gerdsken runt i Alingsås med Diva, Jim, Verro & Amelia. En jätte mysig och lagom runda på ca. 5km. När vi kom till badplatsen så hittade vi en kille på typ 10 år som precis hade fångat sin middag 👌🏻Nu bär det hemåt för att kolla på morden i midsomer!

 

Likes

Comments

Igår investerade jag i en powerbank !! Den laddar min Iphone 5s två & halv gång innan den är urladdad! Så sjukt värt att slippa att tänka på att spara på batteriet eller om mobilen ska dö olägligt. Tänk er att ni har med er ett eluttag vart ni än går, hur grymt är inte det? Köpte den på teknikmagasinet för endast 299:-. Den är jätte smidig, snygg o fungerar som den ska. Rekommenderas!
Ni hittar den: Här

Likes

Comments

Gött häng med Jim & Amelia

Likes

Comments