Träning, PB

BACK ON TRACK!

Idag blev de en tidig frukost, 6st stekta ägg, två mackor och en White Knight. Efter frukosten busade jag med lilla leja. Den känslan på morgonen när man kommer upp och hon springer rakt emot en och viftar på svansen och hoppar upp mot och vill bli upplyft. Den känslan är otroligt härlig!
Efter vi busat klart så gick jag ner och satte på hög musik, packade och började tagga till. Vi åkte runt halv De var jag, Robert, och Emil som åkte in ihop! Idag testade jag en helt ny variant med träningen. Jag började värma upp axlar, Triceps, och brösten. Jag började värma på 40kg i bänken och stegrade med 10kg per set, med 3 minuter vila mellan seten. Lyckades fixa två stycken PB:n idag!

En riktigt lätt etta på 125kg och 4,97 reps på 110kg. Blev så besviken när jag inte klarade 5st på 110kg. De va bara nån centimer ifrån att lägga upp den på sista repen. Lite besviken men ändå stolt! Då kändes riktigt skönt att gå ner till omklädningsrummet och ta en White Knight! Efter gymmet åkte vi och lämnade av Linus för att sedan åka raka vägen till donken! De blev två El Maco Grande! Nu blir de leka med leja en stund sen gå ner och plugga på körkortet och därefter kolla serie!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tips

Fick en fråga angående vad för produkter jag använder till min träning. så drog ihop ett litet Collage för att visa er! Ni kan även klicka på bilderna för att komma till affärer som säljer just detta! eller på namnen nedanför bilderna! Nu upp och käka frulle och ladda för träning! hoppas detta passet går bättre än gårdagens!

Likes

Comments

Träningen denna veckan har varit helt katastrof tyvärr. Men de kan inte alltid gå bra. Så nu lägger jag om träningen helt. Kommer anpassa den mycket mer anpassat för bänkpressen. Idag va de armar på schemat. Eftersom jag vill försöka maximera muskeltillväxten om hjälper till när man kör bänkpress så började jag med triceps. efter triceps fortsatte med biceps. Dock inget bra tryck i armarna idag men passet gick ändå igenom helt. Nu blir de åka till affären köpa lite godis, hem och käka och kolla nån film. Så får vi hoppas att jag orkar träna i morgon

Likes

Comments

Otur som vanligt råkade tappa min parfym inne på omklädninsrummet så nu blir de att titta efter en ny. men någon av dessa tre kommer de blir vet dock inte riktigt än vilken! :D

Likes

Comments

Idag ställde jag klockan för att gå upp och äta frukost och packa för att sedan åka till träningen. Va så sjukt mätt sen gårdagen så orkade knappt någon frukost de blev bara lite nudlar. Efter frukosten blev de lite gosande med Leja och Rocky. Rocky är alltså våran kattunge. Idag va de bröst på schemat. Är inte riktigt nöjd på passet. Och de beror på att jag ätit alldeles för dåligt. men gjorde iallafall en på 120kg i bänk. Men nu är de bara ladda och satsa på nästa pass i morgon! 

Likes

Comments

Träning, PB

Grymt ben pass idag! Är faktiskt stolt över att ha gjort min första 5a på 120kg i knäböj. Erkänner att jag skippar köra ben 9 av 10 gånger. Men idag blev de gjort! En sak jag inte visste med ben träningen va att de faktiskt leder till öka i styrka i bänkpress. Känns iallafall skönt att ha tränat klart ben! På vägen hem stannade vi och köpte ny telefonladdare, Ben & Jarry, halsband till Leja och beställde en familjepizza. Så nu blir de hem, äta kolla på film och gosa med Leja. Och ladda upp för morgon dagens pass! som jag verkligen hoppas jag får köra med Joakim! Han är en av mina bästa vänner och absolut en grym träningspartner. Vi har alltid kul under passen och får alltid till de där lilla extra på passen så dom blir så otroligt bra.

Likes

Comments

Hallå! Jag heter Daniel Nygren, är 19 år och bor i Uddevalla som ligger utan för Göteborg. Går på vård & omsorgs programmet i Uddevalla för att sedan plugga vidare till personlig tränare. Jag älskar att träna och målet är att få tävla inom bänkpress.


Detta året som vart, har varit sjukt speciellt. Ett år som först har varit åt helvete och sen har blivit så mycket bättre. Varför året har varit en sån stor besvikelse har mycket att göra med skolan. Men de är inget att va ledsen över nu. Nytt år, nya tag! För snart en månad sen var vi tvungen att avliva vår hund. Hon hade nervskada så hon kunde inte röra vänstra bakbenet alls och de spred sig ganska snabbt till höger bakben. Och då kände vi att hon inte kunde ha de så längre. Vi hade hoppats på hon skulle stanna mycket längre men de va bäst så här för henne. Nyårsdagen kom Leja till oss! Vår nya hund, Verkligen otroligt söt! De kommer komma upp mycket bilder på henne i framtiden!

Vill verkligen tacka alla för allt stöd i min träning! Men dom jag ska tacka mest är faktist Niklas, som jag inte alls känt länge max några månader. Han har hjälpt mig något extremt mycket med min träning! Gäller även Robert (Min store bror) Joakim och oliver! stort tack till er men även min sponsorer!

Här är tre bilder ifrån min resa

Första bilden är tagen 2013-08-18.

Andra bilden är tagen 2015-04-30

Tredje bilden är tagen 2015-09-25

Likes

Comments

Instagram@danne_nygren