Denna vecka är full av roliga och tråkiga saker som behöver göras. Som vanligt blir det jobb i helgen med ett extra pass på fredagkväll.

Idag:
Ligga i sängen hela dagen och försöka peppa mig själv inför de sista veckorna innan påsklovet. Jag är verkligen helt slut i princip förstörd efter en ansträngande jobbhelg + en låång dag igår då vi stod på UF-mässan.

Onsdag:
Skolan står högst upp på listan denna dag. Jag måste verkligen sätta mig ner och plugga eftersom jag missat så mycket senaste tiden.

Torsdag:
Dagen börjar 08.00 med ett PT-pass med min PT Adam. Efter det ska jag på ett möte 10.30 som jag ser fram emot. Skola blir det även såklart 12-16.30 och strax efter det tar jag tåget till Stockholm 16.46 för att gå på ASS-möte 19.00 på jobbet, soo fun :)))))

Fredag:
07.02 går tåget mot Fagersta dit vi ska på begravning, hinner dock inte stanna så länge då mitt tåg tillbaka till stockholm går 11.50. 16 kliver jag in på jobbet igen och jobbar till 9. Det blir inte heller någon skön mysig hemmakväll eftersom jag ska upp 08 och jobba igen, inte taggad alls om ja ska vara helt ärlig.

Helgen består bara av jobb, jobb och jobb


Bildresultat för tired


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag tror inte folk egentligen förstår hur stressigt, påfrestande, jobbigt och slitande det är att gå i skolan varje vardag, dag in och dag ut, och efter det jobba varje helg, o då menar jag VARJE helg. Inte heller förstår vissa hur ansträngande och psykiskt påfrestande det är att sen ha ett större ansvar på jobbet, att behöva plugga varje jävla dag och sen behöva ta u tur med vardagsproblem...

En liten lista på saker jag varje vecka behöver göra/genomföra:

* Gå i skolan uppenbarligen
* Jobba långa pass varje helg, ibland även fredag och måndag
* Plugga (då menar jag flera timmar i veckan, 10tim nått sånt)
* Träna
* Ta hand om sig själv (såklart något man vill? haha)
* Åka långa tågresor till Stockholm
* Orka med vänner, familj, S osv osv

Jag förståår verkligen inte hur vissa även hinner hänga med i t.ex serier osv. Visst jag tycker om att ha mycket att göra men dethär börjar bli alldeles för mycket.

Katastrof inlägg men var tvungen att skriva lite

Likes

Comments

Det gör sån otroligt stor skillnad med en bra lärare, kan ta ett exempel när jag för en stund sen skickade ett mejl till min mattelärare för att säga som det var, jag har inte hunnit plugga och förstår nada, hennes svar 10min senare va att hon hade en timme innan provet att sitta med mig och gå igenom allt, även på höga nivåer, åh va bara tvungen att skriva hur glad jag är att ha henne som lärare haha!!

Likes

Comments

Har så mycket att hinna med nu på så kort tid, hur ska allt gå ihop?
* Har en muntlig redovisning i engelska imorn som jag inte hunnit börja på

* Matteprov och jag har varit sjuk på alla matte lektioner så måste lära mig allt om sannolikhetslära tills imorn.

* Två läxförhör jag måste göra på fredag för att jag troligtvis inte kommer vara i skolan på måndag. 

* Fixa allt till Örebro i helgen.

* Ett möte imorgon på morgonen och yttligare ett vid 14.

* Träna.

* Packa allt för 5 dagar

* Plugga till allt de andra i skolan

* Mejla ett antal lärare

 * Det är även ett stort kaos på mitt rum så måste städas upp

Men som man bäddar får man ligga, och jag har egentligen bara mig själv att skylla. Men men, försöker se allting positivt och vet att på fredag kan jag släppa allt för en extra lång helg. Åker till Örebro som vanligt på fredag förmiddag, och kommer den här helgen stanna tills onsdag morgon eftersom jag har studiedag på tisdag, så skönt!

Likes

Comments

Hej, kom nyss hem från att ha varit på ett möte kan man säga. Kommer förmodligen skriva ut lite senare vad det handlade om men inte just nu. Mötet gick i alla fall jätte bra så framtiden lär förhoppningsvis bli lite ljusare för mig haha. Började 9 idag med två lektioner på schemat, slutade vid 12 och han inte med så mycket innan mötet. Tänkte bara ta det lugnt ikväll efter som jag behöver det. Har haft så svårt att sova senaste veckorna efter som jag alltid stressar runt i sista sekund med saker på kvällen, men som sagt blir det en lugnt och skön kväll.

Likes

Comments

Skönt med måndag igen, bättre rutiner, tider oså. Har inte jätte mycket planerat den här veckan förutom att gå runt och leta jobb. Känner att plånboken är tom alderless för tidigt på månaden så tänkte försöka skaffa ett jobb, som jag sagt så många gånger haha. Gått runt lite idag i Sundbyberg där jag bor, även vid Bromma blocks men vi får se helt enkelt. Hoppas hoppas!

Bilder från helgen!

Likes

Comments

Börjar dagen med att springa på gymmet lite, ska sen till ett "möte" vid 9, skoldagen börjar 11.15 och ska till tandläkaren vid 2, efter skolan har jag lovat Danjella att gå till simhallen i simma/bada i några timmar, kommer va helt slut ikväll så får se om de blir så mycket uppdatering! Älskar vädret förresten

Likes

Comments

Blev en välbehövd tjejkväll med natti och Clara ikväll. Hade ingen som helst lust att dra ut så vi åt middag och gick sen ut på en långpromenad. Pratade om allt Och lite till, så skönt att kunna prata ut med. Tänkte sätta på en bra film nu och sova tidigt ikväll, förhoppningsvis ta en lång sovmorgon och vakna på bättre humör.

Har inga speciella planer för imorn men behöver lite tid med vänner och försöker hålla mig så sysselsatt som de bara går just nu för att slippa alla tankar. Tur att jag har dem!

Bild från förra helgen 

Likes

Comments