Mitt jobb

Jag får otroligt mycket frågor ang mitt jobb när jag lägger ut storys på Instagram så jag tänkte skriva lite kort.

Jag började på isales i november, alltså för ca 3 månader sedan. Jag hade precis kommit tillbaka till Stockholm och jag var så rädd att börja jobba. Jag hade inte jobbat på ett år pga depression. Men jag kan säga att den dagen jag kom in på kontoret i Solna så kände jag att jag var redo direkt. Ni vet när man bara känner inom sig att något är rätt? Precis så.

Jag började jobba, det gick bra för mig. Jag började skaffa lite vänner och alla var så välkomnande. Jag hittade genast vänner för livet om jag ska vara ärlig. Jag är så enormt tacksam för varenda en av dom.

För någon månader sedan började jag må extremt dåligt. Jag började missa jobb, fick in dåliga rutiner osv. Jag behöver inte gå in på vad som hände men jag mådde extremt dåligt. När jag har jobbat på andra företag har dom aldrig hjälpt mig att hitta en lösning för hur vi ska få schemat att fungera och för att jag ska må bra. Det gjorde dom här. Alla ledare hjälpte mig, dom tog sig tiden att sitta och prata med mig flera timmar i veckan. Jag kan vara ärlig med dom så fort jag mår dåligt och har ångest. Förstår ni hur viktigt det är? Jag grät glädjetårar efter jobbet när jag kom innanför dörren hemma för att jag var så tacksam över hur mycket dom brydde sig.

Jag tjänar otroligt bra pengar på detta företag, jag har fått vänner för livet och allt är helt ärligt bara så jävla bra. Folk tycker jag är töntig som brinner för mitt jobb så mycket men jag bryr mig inte för när jag längtar alltid till att vakna på morgonen och komma in på jobbet med ett leende och ringa mina kunder på telefon.


Om ni också känner att ni vill komma till en trygg och bra arbetsplats. Hör av er till mig! Kram.

Gillar

Kommentarer