Min helg & känslor

Jag har haft världens bästa helg. Jag har haft sleepover med min kompis Leila som tagit hand om mig när jag kände att jag var på botten. Jag har fått så mycket kärlek från familj, kollegor och vänner. Uppskattar dom något enormt.
Jag har tagit hand om mig själv hela helgen och bara gjort saker som får mig att må bra, dvs allt som inte har med alkohol att göra. Jag har tränat, promenerat, kollat film, skrivit ner mina känslor, mediterat, pratat med min mamma, yoga, drack kaffe idag med en gammal kvinna som är en kontaktperson för folk som mår lite sämre. Vi pratade om hennes liv, uppväxt och hennes resa till att bli den hon är idag och att må bra. Det var så inspirerande och jag är så tacksam att hon och jag tog två timmar av våra liv för att sitta och diskutera och bara prata. Hon var 77 år, så himla gullig.

Jag har promenerad med Sanna idag, vi gick ganska länge, drack te på en restaurang och sedan körde vi ett Barre pass. Vi hade diskussioner om hur man älskar sig själv och vart man bör vara i livet för att gå in i en relation. Vi både kom fram till att den viktigaste personen i ditt liv är dig själv, den du ska älska mest är dig själv. Men såklart är det en lång resa dit. Man ska älska sig själv och läka från gammalt skit som tar över din vardag innan du går in i en relation tex. Annars går det ut över den personen. Och du vill inte blöda på en annan person du tycker extra mycket om för att du inte rett ut ditt trauma och inte älskar dig själv.

Såna här vänner som man kan prata med om viktiga saker är något jag uppskattar oändligt mycket. Se er omkring när ni kollar på era vänner. Har du en vän som du kan prata om dina tankar och känslor med som kan bolla med dig? Har du någon som pushar dig till att tjäna pengar och lyckas med det du vill uppnå? Har du någon som hjälper dig med träningen? Då kan jag säga dig att du kommer att vara tacksam.

Gillar

Kommentarer

Aaron
,

Thats great babe <3