Jag kan inte förstå att det är ett helt år sedan jag åkte till St Barth!

Jag packade ihop min lägenhet i Kristinehamn och visste redan då att jag inte skulle flytta dit igen. Biljetten till Karibien var bokad, min bartenderkurs i Saint Martin var bokad, lägenheten och jobbet uppsagt! Jag har haft sån fruktansvärd tur på vägen eftersom min morbror och hans fru bor på den lyxiga ön St Barth, så jag hade redan boende när jag kom dit. Alla som någonsin har varit där för jobb eller jakten på sin lycka vet att det inte är en Ö man bara åker till och hoppas på det bästa. Hade jag inte haft min familj där hade jag nog aldrig kunnat bo där under mitt halvår!

Idag saknar jag min grupp på St Martin, för fyfan vilket bra gäng vi var. Jag saknar alla lektioner i solen och jag saknar hur vi satt utanför vårt småskabbiga Inn och pluggade tills vi inte kunde hålla ögonen öppna längre! Jag saknar när vi var lediga på helgerna och festade hela nätterna och solade hela dagarna vid stranden & läste i bartenderboken.

Jag saknar mitt jobb i Saint Barth, 25 Quarter. Min bar. Saknar min bästa barmanager och lärare Joe som hjälpte mig med allt och lite till. Saknar mina tjejer, min Swedish Mafia. Jag vill ligga i min lilla halvskeva bäddsoffa med myggnät runt om i min morbrors hus på stranden, och öppna alla skjutdörrar och somna till vågorna. Ligga på Shellbeach och luncha på något 5 stjärnigt hotell! Jag säger till er att det var ett riktigt drömliv. Bättre än på bilderna. 
Men hur mycket jag än saknar och älskar St Barth kommer jag aldrig att flytta tillbaka. Det är för litet. Det är en Ö. Jag hoppas att jag blir miljardär i framtiden, för då jävlar blir det sommarstuga på St Barthelémy!

Jag har så fruktansvärt många bra minnen ifrån Saint Martin och Saint Barthelémy så jag svämmar över med känslor när jag tänker på det. Jag kan knappast skriva ner allt men jag lovar att små uppdateringar om mina upplevelser där kommer att komma upp här med jämna mellanrum. Jag har såååå mycket att berätta.

Eftersom att jag gillar att dela med mig via bild så kommer en liten bildström nedan!
xx Danni

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Underbar weekend I Budapest!

Nu när det var dags att fylla 25 år så planerade jag att åka iväg med min mamma över en helg, så himla mysigt. Jag har varit i Budapest förut och det var lika vackert vintertid som under sommartid!

Vi bodde på ett superfint 5-stjärnigt hotell, Boscolo Hotel, som låg ca 15 minuters gångavstånd ifrån självaste shoppinggatan Vací Utcá. Om man är sugen på en relativt billig weekend med bra, prisvärd mat och shopping är Budapest ett bra val. För att inte prata om alla spa möjligheter!

Vi anlände på fredagen runt lunch, åkte direkt till hotellet och fick ett bord vid New York Café (som ligger i Boscolo Hotel) för att varva ned och käka lite mat. Resten av fredagen såg nästan likadan ut, om inte hela helgen. För i min värld handlar det mest om mat när jag åker utomlands..
Lite spa på eftermiddagen och en två timmars behandling med helkroppsscrub och massage!

Lördagen ägnade vi oss mestadels till shopping och promenad, det var till och med strålande sol så vi kunde sitta och fika på en uteservering. Söndagen var då min födelsedag och det spenderades med superfrulle med champagne, shopping, god mat och riktigt sjyssta drinkar. Perfekt.

Nu är det dags att planera nästa resa!


xx Danni

Likes

Comments

Instagram@dannipytt