TRÄNING

Haft typ världens bästa dag idag!!!!!!!!

Imorse så försov jag mig, vaknade typ 8 idag... pratade med en vän till typ 00:00 igår. Det var ett tag sen haha jag gjorde det. Kände mig lite som en nybörjare. Typ sov när jag prata redan 23-tiden. Haha.

Det skulle komma några och göra nåt med ventilationerna imorse. Så jag plockade undan ALLT eftersom att dom bett mig göra det innan dom kom. Lite irriterande så kom dom inte på den tiden som sa att dom skulle komma. Var nyduschad... hade boo och C. Olämpligt haha.

Men det tog mindre än 5sek. Och gardinerna/möblerna som jag tagit ner för att dom skulle komma.... var inte ens i vägen. Jobbigt. Min mama hjälpte mig ny att sätta upp några gardiner iaf.

Men vi var ute på långpromenad med boo. Efter det myste vi hemma tills min mamma kom och passade C. Jag åkte till jobbet. Snabbt möte bara innan jag gick till gymmet och gymma. Mår så bra när jag kan träna och vet att C har det bra. Hon har verkligen saknat mormis. Ska äta nåt litet bara... och duscha. Hoppa ner i soffan framför tv:n sen sova.

Lång dag...

Igår promenerade jag till C’s dagis 🙌🏽 med boo. Bar henne då och då... var rädd att hon skulle få ont i tassarna haha. De är ju så långt och boo är så liten haha. Ni ser ganska bra.

Gillar

Kommentarer