LÄNGE SEN

Sjuuukt länge sen jag uppdatera 😅

Dock ser jag ju att de någon/några som tittar till för att se om jag publicerar nåt eftersom att sidvisningarna ökar på vissa inlägg. Barnfri iallafall... ja super tråkigt.. hönsmamma.. men välbehövligt. Klockan är ca 19:30 och jag är helt slut. Jag ligger redan i sängen.

Vi vaknade kl 6-7 på morgon.. ja vi vaknar alltid så tidigt. Gick upp gjorde frukost. Städa sen gick jag och smurfen ut, vi skulle köpa lite saker till påskmiddagen med familjen. Köpte lite presenter till barnen dom fick varsin klänning med såpbubblor och så fick de påskägg. Solskyddsfaktor till lillan och lite annat. Åt lunch innan vi gick till min syster för att fira påsk. Insåg nu att jag tappat bort mitt busskort.. köpt för några dagar sen. Och de var ett helt nytt kort också så hann inte skriva ner numret. Jaja, hoppas de hamnar hos någon m låg inkomst iallafall. Får köpa nytt.. klumpig är man.

Har inte varit lik mig själv senaste veckorna vet inte riktigt varför. Är trött, stressad, tappat lusten till de mesta och äter sämre. Trodde att de skulle bli bättre nu med värmen. Men nope.

Men ska gå ut och handla sen får jag väl sätta på någon film och somna.

Gillar

Kommentarer