GÅRDAGEN & DAGEN

Hello! Just nu tar jag det lugnt hemma. Ska plugga lite. Mamma kommer över och tar hand om lilla dregelfian. Lovar måste byta kläder varannan timme för att hon dreglar så mycket, ni som följer oss på snap ser ju. Men ska försöka äta lite. C ska få sitta med mig när jag äter. Hon brukar få sitta i barnstolen (5-10min varje dag) kortare om hon säger ifrån men det gör hon aldrig. Snarare tvärtom 😅

Gårdagen

Igår var jag på familjerätten med C.... Vi var på promenad och vi träffade auntie Hermi för första gången sedan C föddes. Det var skönt. Jag fick chansen att prata ut, vi hann ikapp de vi missat. Perfekt dag igår, vi tog det bara lugnt. Det var även kanelbullens dag, så vi fikade lite.

Fick världens huvudvärk och blev alldeles varm igår. Kunde inte sova. Tänkte på mötet med familjerätten.. Så tog en alvedon. Desamma idag, kl 9 vaknade vi. Skulle till skolan. Men mår fortfarande illa och ont i huvudet.

Om några veckor kommer kanske C få träffa sin pappa...

Fryst in barnmat! (Päron och plommon puré, ekologisk från änglamark) Och C fick lite på sin mun. Hon såg ut att tycka om de. Men vi får vänta med att smakprova tills hon blir lite större. 

Senare ska vi kanske gå över till familjen Njie

  • LEYA 0-2 MÅN
  • Nära Hägersten-Liljeholmen, Stockholm

Gillar

Kommentarer