Jag testar det här, jag tänker så mycket. På allt. Kan vara ganska skönt och få ventilera till ingen och till alla. Kanske kan någon relatera, kanske kan man hjälpa varandra?

Jag är iallafall en vanlig två barns mamma, min äldsta blir snart fyra och min minsta är 18 månader nästan precis. Jag är förlovad med min sambo som jag levt med i sex år nu. Bor i ett litet hus som jag försöker trivas i.

Kan börja mitt första inlägg med ”vabruari”. Jo tack, det kan man lugnt säga. Minsta blev magsjuk en vecka, sen när han blev bättre åkte den andra på magsjuka. Sen precis efter blev båda förkylda, Våran minsta som heter Liam har även förkylningsastma och Loui vår äldsta fick synbortfall ett par gånger under samma dag, så då fick vi sitta på akuten för att efter ett gäng timmar få höra att - det kan hända. Inget mer med det. Okej okej. Pustar ändå ut och är tacksam för det.

Jag älskar mina barn, gränslöst. Men efter en vecka vab och varit med barnen 24/7 då åker man mer än gärna till jobbet. Det är skönt att sakna barnen.. Förstå mig rätt.

Det är nog mestadels det jag kommer skriva om. Barn, och förhållande. Och allt som kommer till det, det är tufft många gånger. Och genom sociala medier ser allt så perfekt ut, man blir ju helt knäckt. - hur får dom ihop det? Jag kommer nog visa allt. Det är lite 50/50 hos oss. Just nu iallafall. #småbarnsliv

Sjukstuga

Likes

Comments