Hei!

I dag tenkte jeg og fortelle dere hvor mine drømme resier er , jeg har vedlig mange steder jeg vil dra til men hvis jeg skal velge så må det bli. London, USA, Paris, Italia , jeg føler litt at de landene vil liksom alle dra til men det er jo fordi det er sås fint der og man kan se så mye fint som kan være et minne for livet. Det er kjempe mange fine land her i verden , men jeg vil heller dra til de landene.

London

Herregud, jeg skal til London den 9 mai og jeg gleder meg noe så sykt mye fordi søstra mi henne har vært i London og henne har vært der ca 4 ganger og henne kommer alltid hjem og forteller hvor fantastisk det har hvert og henne kommer alttid med så fine ting. London turen er bursdags gaven min fordi jeg har bursdag 13 mai , men det som er litt skipt er at vi er hjemme på bursdagen min, men uansett så gleder jeg meg noe sykt!

USA

OK, jeg vet at alle vill til USA det er liksom helt nydelig der og mange fine opplevelser , det jeg ville mest hvis jeg skulle til USA er kanskje og dra til Disney lad og få se det fine slottet. Jeg kunne også kanskje dratt litt ut av byen og sett hvordan det er der. Søstra mi var der i februar og henne hadde koset seg masse og henne anbefaler så sykt og dra ditt. Og når folk sier sånt om et land får man bare mer og mer lyst til og dra ditt.

Paris

OMG, Paris er bare så sinnsykt fint og det er et land jeg serr kunne bodd i, bare og se det fine eifeltårnet og i hvartfall og være der inne og se ut . Jeg bare ser for meg , meg som er i Paris og sitter i en liten leilighet og drikker te og ser på eifeltårnet. Jeg vil så gjrene dra ditt og jeg håper det ikke er lenge til.

Italia

Ok jeg tror også at det er mange som vil dra til Itailia, fordi da kan man liksom smake på verdens mest beste pizza. Det som gjør at jeg vil til Italia er de fine små gatene som er litt farga og det språket , jeg syntes de snakker så pent.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments