Herregud skolen har startet igjen og jeg merker at jeg ikke burde legge meg kl 05:30 når jeg har fri. Døgnrytmen min har snudd seg helt og jeg er alltid trøtt kl 18 , men i dag er det 3 januar og skolen har starta , jeg er kjempe trøtt og jeg kommer ikke til og orke og jobbe i dag men det må jeg jo seffølgelig gjøre ;( Jeg håper vi ikke skal ha noen prøver i dag og ikke noe lekser denne uka. Ha en kjempe fin skole dag i dag<3

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei!

I dag hadde jeg tenkt til og fortelle dere hvorfor jeg ville begynne og blogge. Det er liksom ikke helt vannelig og pluttselig si "jeg skal begynne og blogge". Jeg ville begynne og blogge fordi jeg vil ha en hobby og jeg vil ha noe som jeg kan gjøre i min fritid, det som er så genialt med og blogge er at man kan dele ut ting som kansksje folk liker og lese og kanskje folk får ideer. Jeg liker også og ta bilder av ting og naturen, og det passer perfekt til blogging fordi da trenger man litt bilder. Og når man liker og ta bilder og skrive og gi råd så blir det gøyere og blogge. Jeg har blogget før på blogg.no, men jeg så at søstera mi begynnte og blogge her på nouw.com og henne sa at det var mye enklere og fårstå. Så jeg prøvde meg og ja det er faktisk mye enklere , det er ikke så komplisert og laste opp bilder og det er så mye dinere design her. Som sakt blogget jeg ikke dagelig før men nå har jeg liksom den god følelsen i magen at jeg faktisk vil prøve og være flink til og blogge dagelig og ikke innimellom.

Likes

Comments

Hei!

I dag hadde jeg tenkt til og fortelle dere om mine dusj produkter. Altså til julagave fra oldemoren min så fikk jeg rituals produkter, jeg ble så glad at jeg nesten begynnte og gråte. Jeg har alltid tenkt på og kjøpe rituals produkter , men jeg har liksom aldri giddet og gjøre det, jeg har alltid likt produktene fordi den deilige friske rene lukta på de produktene er helt himmelsk. Mamma og søstera mi har hatt de produktene, mamma henne elsker produktene derfra henne har hatt olja,skrubben,boddy lotion, skum,osv. Det finnes både produkter der til damer og herre, og sefølgelig har jeg herre produktene, men de herre produktene lukter litt sterkt, men etter du har skylt det av lukter du ikke den sterke lukta lenger. Jeg har blitt veldig glad i produktene så når de er tomme skal jeg sefølgelig gå og kjøpe nye. Jeg anbefaler rituals produktene til alle sammen.

Likes

Comments